Gå til innhold

LooD

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LooD

  1. Det er snakk om Warhammer Fantasy ja. :w00t:

     

    De som er interesserte kan jo sjekke www.warhammeronlineforum.com som er et uoffisielt forum som egentlig ble laget for Climax sitt spill, men som bare ikke vil dø. Nytt liv har selvfølgelig blitt pustet inn med nyheten om Mythics oppkjøp av rettighetene. Marc Jakobs, adm.dir. i Mythic Entertainment, har faktisk postet der en del ganger nå ,og en samletråd med det han har skrevet så langt finnes her

     

    edit: en annen ting som bør nevnes er vel også at NAMCO har sikret seg rettighetene til å lage en Warhammer Fantasy RTS..?!

  2. På dama sin Amilo (synaptics pad) er det ihvertfall et valg når du høyreklikker på touchpad-ikonet i system tray som slår av klikkefunksjonen på selve paden. Det hjelper kraftig. Har ikke funnet ut hvordan man slår den av helt, og den slår seg heller ikke av når mus plugges i.

  3. Jeg har Delta 2400 i Trondheim, og har i dag ca. 2300/530 på surfometeret til dinside.no. Opplevde noe smårusk i går, og kanskje litt i dag. Pingen min ligger vanligvis på 30-60 i spill. Ikke hatt noen langvarige problemer med NGT, og er svært fornøyd (rent bort sett fra kundeservice da, som jeg antar ingen er fornøyd med :nei: ).

     

    Kan området hvor man bor i trondheim ha noe å si? jeg bor på rosenborg...

    Jeg har heller ikke hatt noen problemer før, og hastigheten ser ut til å være bra nå også. Pingen min også har vanligvis ligget på 30-60, men nå de siste ukene har den ligget på rundt 150 hver kveld. Jeg bor på Buran.

     

    Jeg kjørte en traceroute til www.vg.no en av kveldene det var sånn, og fikk en forsinkelse på rundt 130ms på det andre eller tredje hoppet internt i ngt's system. Skal ta en cut'n'paste neste gang det skjer. Blir sikkert i kveld... :cry:

  4. Jeg kjøpte disse til mitt PC9800pro, og de funker helt fint. De er tilpasset for bruk sammen med zalmans heatpipe-løsninger, slik at de som er beregnet for baksiden av kortet er lavere enn de andre. Hvis du ikke har behov for det er det kanskje bedre alternativer der ute. Størrelsen på disse passet veldig bra ihvertfall, så du kan jo sammenligne dem med andre.

  5. Har lagt merke til dette flere kvelder jeg også, siden jeg plutselig har blitt sparket ut av DoD-servere pga. for høy ping. Ligger stort sett på 130-180 da. Normalt ligger jeg på 30-60 på de serverne. Prøvde å kjøre en traceroute til vg.no og fant ut at problemet var mellom to av ngt's routere (eller hva det nå er...) Kunne virke som det var linken trondheim oslo som var problemet for min del.

     

    Jeg har altså NGT delta 2400 i trondheim. Spilte med en kamerat med samme linje, og han hadde samme problem. (Også i trondheim)

  6. Hmm, nå var jeg inne på instillinger for windows firewall. På General taben sto den som av, men på Advanced sto den som enabled både for nettverkskortet og firewireporten. Når jeg fjernet disse kom forbindelsen tilbake igjen etter at jeg hadde mistet den. Forhåpentligvis har jeg løst problemet for min egen del ihvertfall. Jeg lurer fremdeles på hvorfor det bare skjedde plutselig og av og til.... :hmm:

×
×
  • Opprett ny...