Gå til innhold

capitane

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av capitane

  1. Jeg måtte selvsagt teste ut Win11 ByPass-løsning for å gå utenom TPM-,Ram- og SecureBoot-check. Forutsetningen her er clean installasjon på tom disk. I tillegg må man inn i registeret og legge inn en ny nøkkel med tre verdier.
    Jeg gravde fram en verneverdig laptop fra 2007 - en Fujitsu-Siemens Amilo Xi 2550, Intel Core 2 Duo T9300 2,5GHz, 4GB Ram, 1920x1200 17" skjerm. Det er bare å konstatere at dette fungerer 100% - alt kom opp slik det skulle.

  2. Dessverre skal vi som så godt som aldri forlater landet være med å betale for de som har nytte av dette. Komplett sin løsning er genial, men selv de vil vel bli pålagt å gi det som teleselskapene kaller "fri roaming" (ikke mye fri når prisen øker med en 50 lapp pr mnd:) Personlig er jeg såpass sjelden utenfor landegrensene at det koster meg mer enn hva jeg evt. ville betalt for turen i seg selv.

     

    Hos ICE kan vi fortsette med det gamle abonnementet som da kun vil fungere innenlands etter 1.juni

  3.  

     

     

    Jeg er egentlig bare interessert i NRK-kanalene, så abbonnement er ikke aktuelt for meg.

     

     

    Har du vurdert å bare se TV over internett? Alle NRK-kanalene er fritt tilgjengelig: https://tv.nrk.no/  Har du internetthastighet på 4-5Mbps får du fullgod kvalitet.

    Selv har jeg en HTPC koblet til TV-en som jeg bruker en del - ypperlig løsning.

  4.  

    Problemer med aktivering - feilkode: 0xC004F034 som sier at lisensen ikke ble funnet eller var ugyldig.

    Lisensen har eksistert siden november 2012 da Win 8 Pro ble kjøpt på nettet til kr.249 - og senere oppgradert til 8.1 Pro.

     

    Da kan ingen andre enn Microsoft hjelpe deg...og der vil nok telefonene gløde de neste dagene, så ville lagt prosjektet på is til det roer seg litt.

     

     

    Ja, får bare legge tilbake med den lisensen som ikke eksisterte eller var ugyldig - det fungerte i hvert fall.

  5. Men lager disse alternativene ett image av disken og lagrer dette som en form for image fil, eller speiler det nåværende disk over til den eksterne?

     

    Poenget her er at jeg på en ekstern disk vil ha lagt over en image-fil for hver av de andre maskinene. 

     

    Tidligere har jeg alltid brukt acronis true image, men versjon som virker på server utgaver koster jo en formue.

     

    Men du trenger jo ikke kjøpe serverversjonen. Installer den vanlig versjonen på en windowsmaskin og lag et RescueMedia på en minnepinne som du booter opp fra. Om du da lager et diskimage av en server eller en vanlig maskin blir vel det samme.

  6. Heh, Mist strømforsyninger ja...

    De første revisjonene fungerte greit, men å forvente at disse skulle være stabile over lengre tid er nok som å vinne på et Flax kort.

    Siste revisjon 3.0 eller 3.1 hadde bedre komponenter, men da var det vel for sent etter at de fikk mye kritikk av de som hadde fått en dårlig erfaring av bulede eller ødelagte Caps...

     

    Jeg rakk å kjøpe 4 stk 500W ver.2 før det var slutt - fungerer helt utmerket den dag i dag.

    Verdens beste PSU.

  7. Ser fremdeles ingen som klarer å komme med et godt argument for å oppdatere til Win8.

     

    Snek meg til en liten titt på testen mellom XP, win7 og win8 i Ekstra artikkelen. Der var det bare sekunders forskjell mellom programmene i de forskjellige testene.

    Og win7 & 8 fikk "rundjuling" av XP i noen av resultatene, noe som viser at nye versjoner av operativsystemer er mer kosmetikk og bløff enn noen egentlig nyvinning.

     

    Tror jeg lener meg rolig tilbake å venter å ser om Win9 har noe å tilby som er attraktiv, som f.eks. at Microsoft dropper det utrolig stygge Tiles/Metro designet. (ja jeg vet jeg kan slå det av, men allikevel..........."stygt som juling".)

     

    er i grunnen glad jeg kjøpte fullversjon av Windows 7 Ultimate . . . .

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...