Gå til innhold

haakoon12

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haakoon12

  1. Mye ignorante mennesker her ja.. Dere har tydeligvis nada peiling på hvordan det er å ha skikkelig odontofobi, greit at dere ser på det som en selvfølge å gå til tannlegen som ingenting, men det er forskjell på folk. Dere aner ikke hvor hardt jeg og andre anstrenger seg for å bare gå inn døren, for å ikke snakke om å sette seg i stolen for å la tannlegen titte, jeg er heldigvis ikke så redd at jeg ikke går, men kjenner magen strammer seg når jeg lukter et tannlegekontor.

    Jeg har gått i tre mnd nå med en betent tann så vond at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg til tider, selv om smerten er så vond at jeg har lyst til å fylle kjeften med paracet og annet jeg måtte finne.. Det burde si hvor redd det går an å bli. Jeg drar ikke til tannlegen i lunsjen, jeg gruer meg fra jeg bestiller og jeg avbestille sikkert 3-4 ganger før jeg faktisk drar, og til og med da pleier jeg å trekke meg, SELVOM sprøyten allerede er satt..

     

    MEN jeg rotfylte en tann og borret i to andre under narkose for 5 år siden, vil bare si litt om min opplevelse.. Jeg måtte vente i over et halvt år på time, var riktignok et offentlig sykehus, men ventetiden er mye kortere på privateklinikker, men da blir jo prisen noe dyrere. Tror jeg betalte rundt 5.000 på det tiden, men jeg vet at prisen har gått mye ned siden den tiden.

     

    Ingen skam å legge seg i narkose for å gjøre noe med tennene, hvis du ikke skjønner deg på hvordan noen kan være så redde og sier at

    Man må manne seg opp burde du være glad for at det er en selvfølge for deg å dra å borre, eller bare å dra i det hele tatt.. Faren til en venn var ikke hos tannlegen på over 20 år, tror du folk gjør det for morro skyld?

     

    Lenge siden siste post, men skriver til den som måtte lese.. Masse lykke til for dere med skrekken, vet selv at det ikke er noe særlig

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...