Gå til innhold

AmigaGod

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AmigaGod

  1. Spillet ser meget bra ut, i alle fall Xbox One X versjonen. Om det ikke kommer PC versjon blir nok det samme med RDR2 som med RDR1, jeg spiller det mange mange år etter release hehe. Spilte RDR1 for første gang for 2 år siden. Gadd ikke kjøpe det til Xbox 360 da den var pakket ned i boden. Men når jeg overtok en PS3 med RDR1 måtte jeg jo bare spille det. Ser nemlig ikke noe poeng i å kjøpe en Xbox One eller PS4 for et spill. Men spillet virker veldig bra.

  2.  

    Er ikke akkurat som Rockstar presser noen til å kjøpe spillene deres. Om Red dead 2 kommer til pc blir det kjøpt. Kommer det ikke så blir det ikke noe kjøpe da jeg da må kjøpe PS4 eller Xbox One først.

    Fordi R* velger å ikke gi noe informasjon om hvorvidt en pcutgave er i produksjon eller ei, så vil folk som har lyst å spille spillet kjøpe det til konsollene sine. Og sannsynligvis igjen når en ny utgave først kommer.

    Med å ikke gi noe info om en pc versjon tolker jeg som at det ikke vil få noen pc versjon. Jeg kunne tenkt meg å spille spillet da jeg likte det første veldig godt selvom det tok mange mange år fra release til jeg spilte det for første gang. Men er fortsatt ingen som tvinger noen å kjøpe det. Er mange spille man vil spille men ikke kan pga plattform lås. Jeg kunne godt tenkt meg å spille Breath of the wild men er en stor invistering for 1 spill. Har kanskje også litt med at jeg ikke skjønner poenget med konsoll.

  3. Jeg likte veldig godt Red dead redemption 1 og GTA V. Førsnevnte fulgte med en PS3 jeg overtok gratis for et par år siden. GTA V kjøpte jeg til pc. Så det de sier om å kjøpe et spille 2 og 3 ganger skjønner jeg ikke.

     

    Er ikke akkurat som Rockstar presser noen til å kjøpe spillene deres. Om Red dead 2 kommer til pc blir det kjøpt. Kommer det ikke så blir det ikke noe kjøpe da jeg da må kjøpe PS4 eller Xbox One først.

    • Liker 2
  4. Har såpass mange timer i spillet at det kan føles som jeg ikke har gjort noe annet. Og kan trygt si spillet har blitt mye bedre den siste tiden.

    Men det trengs en god del finpuss til. Er langt i fra noen gamebreak bugs. Nå har jeg aldri problemer å komme meg inn på serveren jeg spiller på, men kan skjønne at det kan irritere spillere.

    Krysser fingrene for at Funcom nå ikke stikker fra dette spillet, men fortsetter og patche og tilføre diverse som biomes, gear osv.

    • Liker 1
  5. Jeg har enda til gode å se hva som trekker folk til God og War. Folk går så langt som å kjøpe en PS4 bare for God of War. Har spilt de første i serien men gikk lei etter kort tid. Greit jeg er ikke en tilhenger av konsoll generelt sett. Men selv om God of War hadde komt til PC hadde det ikke blitt et kjøp. Ser folk sammenligner dette med The Last of us noe jeg kan forstå etter å ha sett på gameplay fra begge spill.

    • Liker 1
  6. Nå har jeg ingen erfaring med Pokemon annet enn å bytte kanal når det ble vist på tv. Har aldri prøvd spillene selv om jeg har Pokemon Arena på N64. Men dette virker som et artig fenomen. Men er nok mulig at dette fenomenet går over til å bare involvere Pokemon fans. Men skal prøve dette når det dukker opp i Norge. Enten blir dette fort kjedelig eller så blir jeg så hekta at jeg blir truffet av en buss eller lignende.

×
×
  • Opprett ny...