Gå til innhold

Diafragma

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Diafragma

  1. Hei! Jeg har en Sonos Arc, som nå står koblet på en litt eldre Grundig TV. Den mangler eARC, så planen er derfor å oppgradere til en nyere Samsung QLED nå i romjulen (les: senere i dag). Jeg vil forsikre meg om at TVen er kompitabel med de beste funksjonene i Sonos Arc, og har derfor googlet litt. Jeg har hengt meg litt opp i dette med Dolby Atmos, og skjønner ikke helt greia.

    1) Må TVen støtte Dolby Atmos for at Sonos Arc skal kunne spille Dolby Atmos Lyd (selv når kilden, feks en Apple TV - som også er koblet i TVen - støtter Dolby Atmos)?

    2) Er det noen som ser noen umiddelbare problemer med å velge denne TV-modellen (når man tenker god match med Sonos Arc)? Jeg har budsjett på 10.000kr og det skal nevnes at jeg har et Samsung SmartThings Smarthjem-opplegg i huset. https://www.power.no/tv-og-tilbehoer/tv/samsung-65-4k-qled-tv-qe65q70tatxxc/p-1115945/?utm_source=prisguide&utm_medium=cpc&utm_campaign=product

  2. inside_446486 skrev (10 timer siden):

    Er det bare fargene i bildet som er rare her? Ser jo ikke ut som det er samme kabel som kommer ut i kat. 6-veggkontakten, men snarere et tynnere blå/orange par?

    Den letteste måten å finne kabelen på er vel en kabelsøker det man henger en signalgenerator på kabelparet i skapet uti gata, så kan man med en induktiv søker enkelt sjekke hvor / hvor langt signalet plukkes opp. De fleste montører bør ha dette i verktøykassa. :)

    Skal du utføre samme søk på egen internkabling kan du skaffe et sett selv, men du kommer jo ikke inn i fordelingsskapet og får testet om linja faktisk er levert inn til huset. Det bør jo leverandørens montør ta seg av.

    https://www.kjell.com//no/produkter/nettverk/installasjonsmateriell/verktoy/tester-for-begrensningskabel-p38098?gclid=CjwKCAiA7939BRBMEiwA-hX5J_TSA2h8yTkR4oE3n-vL0DObec6XiWexnaN41E4gVzv3dWRbB3CK0BoCE60QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

    Ja, fargene er rare pga blitz. Paret som går inn i boksen er helt klart rødt og blått, og ikke oransje, som den bak (som er en vanlig nettverkskabel) (bilde 1). Samme på bilde 2-5. Den som kommer ut av svart ledning og skjøtes videre er rød.

    Takk for tips!

    • Liker 1
  3. mobile999 skrev (20 timer siden):

    Det er mest fordi Telenor ikke er så glade i å selge nye adsl abonnement (det virker som du nylig har flyttet inn) og at forbindelsen vanligvis blir deaktivert når den avsluttes (montør må aktivere igjen i sentralen).

    Det er selvfølgelig mulig at jeg tenkte feil da jeg leste innlegget ditt.

    Hva er den hvite kabelen som går sammen (i samme rør) med den svarte?

    Ja, den virker død, så regner med at den er deaktivert, som du sier. Jeg bare trodde du kunne se det utifra bildene :p 

    Den ene hvite kabelen, som er skjøtet på den svarte, går til kontoret og terminerer i cat6-en der. Tipper det bare er for å ha telefon/internettuttak et annet sted i huset enn i stua. Den andre hvite er en nettverkskabel som tilfeldigvis ligger der. Det er lagt opp LAN-mulighet i hele huset. Er nettverkskabeluttak i de fleste oppholdsrom (og garasjen, faktisk :))

  4. Skal kjøre opp en ruter jeg fikk i posten fra Telenor i ny (gammel. 1982) enebolig. På «kontoret» står det en cat6-boks i veggen og en merkelapp som sier «Nett inn» på boksen. Se bilde for å se hvordan den er koblet (never mind alle de andre kablene. De hører til innenhus LAN, og går til nabokontakten - og den som er tvinna rundt er en ekstra kabel). I mitt hode ser det riktig ut at blå/rødt par terminerer på denne måten i cat6-stikket. Men, får ikke respons når ruteren kobles i. 

    Jeg har derfor åpnet et deksel i stua, der jeg vet at koblingsboksen ute står, og finner en skjøt mellom svart uteledning (som jeg regner med går til uteboksen og sjølvaste kobbernettet) og en hvit inneledning (som forsvinner inn i veggen og som jeg mistenker er den som forsyner «nett inn» cat6en som jeg beskriver i første avsnitt. Skjøtene ser greie ut de. Hva kan være problemet? Og hvordan får jeg testa om det er liv i dette her?

    Takker på forhånd, o vise hobbytelemontører!

    BACB5B0A-3264-410C-B3F8-FA5EA8E55CEB.jpeg

    E249E3EB-7168-4E4E-9236-04BDC87E5994.jpeg

    DD1CE758-CD72-41E4-8197-6391CF45479F.jpeg

    F79572FD-87DC-49D7-A5B8-84D7AAE15D3F.jpeg

    E940A1F0-5417-4E39-B5C4-AC1B1AA10312.jpeg

  5. Hei!

    Er det noen som vet om et firma, forum eller en internettside der man kan komme i kontakt med båteiere som har lyst til å frakte 15-20 personer fra skjærgården i Vestfold til innerst i Oslofjorden (evt at man selv kjenner noen som driver med sånt, eller ønsker oppdrag av den typen).

    Vi trenger altså en skipper med båt som har plass til 15-20 personer (rundt 30 år gamle) der vi kan sitte sammen og ta noen pils og litt enkel mat, og se på livet og landskapet langs kysten på turen. Dette er den første delen av et utdrikkningslag for en venn som gifter seg i juli. Skipperens eneste jobb blir å plukke oss opp på en avtalt brygge nord i Vestfold og slippe oss av ved Rådhuset i Oslo. Sikkert en jobb som passer for noen som har en stor båt, men ikke så mye å gjøre på en lørdags formiddag i juli. Fint hvis båten seiler raskt nok til å nå strekningen på 3 timer. Vi er dog ikke rike, så vi leter etter en billig løsning. Det skal ikke være luksusbåt eller guiding. Rett og slett transport med litt hygge på turen. Vi betaler såklart en rimelig timelønn, og for drivstoff. Vi betaler "hvitt" (!) eller "svart" innenfor lovens rammer og beløpsgrenser.

     

    Litt mer spennende enn en busstur!

    Skriv her eller ta kontakt på PM hvis du har tips eller innspill!

     

    Hvis dette innlegget oppfattes som en annonse så beklager jeg det, men jeg ønsker altså informasjon, og ikke nødvendigvis at noen som leser innlegget ønsker å slå til.

     

     

  6. Bruker selv det templatet/webdesignet de bruker. Dette er et gratis design, og slik jeg ser det bruker de det - bare at de har fjernet rettighetene/credsa til den personen som laget det. Vet heller ikke hvor troverdig tilbakemeldingen er, men jaja. Skal ikke være for kritisk. Kjenner ikke til dem og har aldri hørt om dem før du nevnte det. 

     

    Designet heter forøvrig "Zerif Lite" dersom du er interessert.

     

    Ok, takk for input!

  7. Fra sykehusturnus på mellomstort sykehus i april 2014 (bruttobeløp):

    Fast månedslønn 37291kr

    Vakttillegg 9776kr

    Planlagt overtid 3052kr

    I tillegg kommer det man evt. jobber av overtid eller vakans. Får man vakansvakter, tjener man ganske mange tusen per vakt.

     

    Fra distriktsturnus i april 2015:

    Fast månedslønn 41166kr

    I tillegg kommer alt man jobber legevakt. Tar man en del vakter blir det godt med penger. På en godt organisert, interkommunal legevakt kan man ligge på rundt 8-12.000kr brutto for en kveldsvakt (1530-2300) alt etter hvor travelt det er. Fastlønnet natt til ca. 6000kr brutto for ei natt (23-08).

    Flott! Takk skal du ha

  8. Som de andre sier, jeg tror alle som utdanner seg i utlandet må belage seg på å ha turnus.

     

    Noen observasjoner:

     

    1) Jeg studerer i Slovakia, med den samme "praksis integrert i studiene" ordningen, men alle som uteksamineres ser jeg går rett i turnusstillinger, og ikke LIS.

     

    2) Selv en (nordmann) som jobbet et helt år her som "slovakisk lege i spesialisering" endte opp som turnuslege da han dro tilbake til Norge.

     

    3) Folk her sier at ingen norske sykehus noengang ansetter leger rett i en høyere stilling, med mindre de allerede er ferdige spesialister (altså gjennomført og fullført en spesialisering i studielandet eller et annet land) eller allerede har kommet veldig langt i spesialisering på det tidspunktet de søker den jobben. Unntaket, som jeg har hørt om, er at noen få har fått fullverdige vikariater som allmennlege i en kort periode.

     

    Jeg er 100% sikker på at jeg både kommer til å måtte ta turnustjeneste, og at jeg gjerne vil gjøre det. Det hadde vært utrolig skummelt å hoppe rett inn i en norsk LIS-stilling (med alt ansvaret og selvstendig arbeid det medfører) uten å ha hatt trening med selvstendig behandleransvar eller erfaring fra norske helseinstitusjoner fra før. Jeg ser på det som noe positivt, og en flott, lønnet og trygg overgang til det norske systemet :)

    • Liker 2
  9. Ingen sliter med å få legejobb etter medisinstudiene, selv de som utdannes fra europeiske universiteter. Noen svært få har uflaks og må vente et års tid på turnus, men dette er gjerne de som ikke har lyst til å flytte på seg.

     

    Nærmeste jeg kommer er vel en fyr som hadde hørt rykter om en annen fyr som sleit med å få seg turnusjobb og endte opp med et fastlegevikariat i nord-norge for en kort periode.

  10. Helt grei analyse av studiesituasjonen og -betingelsene i øst og -sentraleuropa dette. Stiller meg bak mye, samtidig som jeg er stolt av det teoretiske grunnlaget vi får. Det er helt klart mye som har lav verdi, klinisk, men som gir en god helhetsforståelse av menneskekroppen. Hittil er jeg glad for det vi har fått, og det virker alltid unødvendig i forkant før, men ikke etter at man har kommet noen år på vei. Jeg har jo ikke Norge å sammenligne med, men jeg har en trygg følelse på eget kunnskapsgeunnlag.

  11. Som du skriver, så er det du beskriver klassisk trang forhud. Forhuden inneholder ingen sener, men når den er dratt tilbake samler forhuden seg på en måte i en tykk "strikk" som strekker seg rundt omkretsen av penis mellom penishodet og skaftet. Forhuden er også festet med noe som kan minne om en strikk til undersiden av glans. På godt norsk kalt "strengen" eller mer korrekt "frenulum". Denne er ikke synlig med mindre du snur penis og drar forhuden tilbake, eller på annen måte ser den "bakfra" eller fra undersiden.

     

    Jeg vet ikke hvor du har lest om dette med hydrokortison, men det er absolutt noe jeg vil fraråde deg å ha på penis, med mindre du har snakket med legen din. I allefall sånn på stående fot.

     

    Trang forhud ordnes enkelt med et lite inngrep på sykehus. Du blir ikke lagt i narkose eller noe sånt. Du kan henvises dit av fastlegen din. Jeg mener rekonvalenstiden er relativt kort, og at det ikke er spesielt smertefullt i dagene etter (utover det som kan forventes av en liten operasjon). Etter et par uker har du ingen smerter eller mèn og kan ha sex og onanere som normalt etter hvert.

  12. De to nederte ribbeina er ikke festet til brystbeinet (Sternum) slik som alle de andre er (enten direkte eller indirekte), derfor kan enden av ribbeina kjennes ut som en slags kul. Hvis du snakker om de ribbeina som du kan kjenne fortsetter frem mot brystet og brystbeinet, så kan dette være, som nevnt, fettkul f.eks. Ta gjerne en tur til legen og sjekk det opp uansett ;)

     

    Dette er riktig, men disse to ribbenene er hverken palpable eller synlige foran, da de ligger på linje med ryggraden og buer svært kort inn/ut mot forsiden av kroppen. Jeg går ut ifra at ts snakker om det nederste av ribbenene som ER festet til sternum med brusk.

  13.  

     

     

     

    Noen som har noe erfaring med 1+5 programmet til Bjørknes?

     

    Nei, men studerer med andre som gikk dette programmet. Nesten samtlige angrer og ville heller valgt å starte rett på den aktuelle skolen.

    Jeg hadde også i såfall valgt Polen eller Slovakia fremfor Ungarn!

    Polen fungerer bra og har lang erfaring med utdannelse av skandinaviske medisinstudenter. Her kan du også bo i storby, hvis dette er noe du ønsker.

    Slovakia har en veldig overvekt av nordmenn i alle trinn og sosialt sett er dette som å studere i Norge.

    Ungarn har et veldig høyt press både i konkurranse mellom studenter og på skolen generelt, og svært mange sliter sosialt.

    Hvorfor skal det være så sykt vanskelig å bestemme seg for hvor man bør studere? Jeg tror i løpet av juleferien og nå så har jeg tror jeg at jeg har bestemt meg hvor jeg skal studere og BOOM, plutselig så er det noe som gjør at jeg skifter mening... Jeg var SÅ sikker på at 1+5 passet for meg, men etter det du har skrevet så er jeg veldig i tvil! Det står egentlig mellom Ungarn og Polen, for Slovakia tror jeg ikke jeg gidder.. Hadde vært nyttig om du kunne ha fortalt hvor du studerer og hvordan det er AKKURAT der :)

     

    Og BTW, hvorfor starte rett på studiet istedenfor å forberede seg?

    Nei, det er ikke så lett det der :)

    Jeg studerer i Slovakia, og var, som deg, i tvil om hvilket studiested jeg skulle velge. Jeg vurderte også 1+5 hos Bjørknes. Jeg valgt Slovakia på grunn av den store andelen nordmenn og fordi det er enda billigere (å bo) her enn i Polen, noe som gjør at man kan leve veldig godt ved siden av studiet. Det var også litt fagplanteknisk inne i bildet, da Slovakia har integrert praksis, mens Polen ikke hadde dette i studiet sitt da jeg vurderte å søke. (Noe som gjorde at jeg var sikker på å få cand. med OG autorisasjon rett etter studiet. Aner ikke hvordan dette er nå.)

    Dersom man velger 1+5 blir man slått sammen med den klassen som begynte på skolen i utlandet (på samme tid som man selv begynte i Norge), i 2. klasse. Haken er at du da først må bruke mesteparten av sommerferien mellom 1. og 2. klasse på å ta igjen en rekke fag, siden ting går "fortere" her nede enn det gjør i Norge. Dette organiseres av skolen ved at dere undervises og går gjennom et massivt prøvekjør siste del av sommeren her nede, før 2. klasse starter. Problemet med dette er for eksempel viktige fag, som anatomi, der ett års pensum skal mates til deg på noen få uker, noe som resulterer i en (historisk) svært høy strykprosent (på eksamen, som kommer halvveis ut i andre klasse) blant bjørknesstudenter. Det baller også på seg i andre fag, og det føles som om man har etterslep hele det kommende året. Mange "interrupter" og bruker derfor et ekstra år på hele utdannelsen.

    Så da blir det fort 1+6 for veldig mange. Og med veldig mange, mener jeg kanskje 10-15%.

    For andre ~10% blir det 1+0, og de gir opp hele greia.

    Derfor vil jeg egentlig påpeke at 1+5 høres ut som en behagelig og myk overgang, og det er det, men det er altså en kortvarig bjørnetjeneste til deg selv, siden du starter det tøffeste året (2.) med handicap.

    Et annet viktig poeng er det sosiale. Nå om dagen tror jeg første klasse ligger på ca 180 studenter, og frem til skolestart i andre klasse faller det av ca like mange som tilkommer fra bjørknes (~30), og når 150 stykker fra før av har rukket å bli godt kjent er det ikke alltid lett å komme inn i gjengen. Har sett eksempler på det.

    En tredje ting jeg vil nevne er at skolesystemet og opplegget er veldig anderledes her, noe som gjør at jeg må si at det var veldig godt å ha første klasse på å komme inn i alt og skjønne tegninga. Dette punktet tror jeg kanskje du vil undervurdere, men det er faktisk utrolig nyttig å ha vært i studielandet fra starten av.

    Generelt, for å studere i utlandet skal du ha psyken i orden og kraftig arbeidslyst ;) det er siste tips.

    Tusen takk for nyttigfull informasjon!!

     

    Men, lurte også bare på om forskjellen mellom opptaksprøva i Ungarn kontra i Polen? Og om det ene stedet er lettere/vanskeligere å studere enn det andre? :))

    Jeg har ikke tatt noen av dem, og ikke studert der, men jeg vil tro prøvene har ganske lik vanskelighetsgrad.

     

    Jeg har hørt at det er vanskeligere å studere i Ungarn enn i polen. Dette av flere årsaker, både faglige, språklige (!) og trivselsmessige. Men jeg har som sagt ikke personlig erfaring som underbygger dette.

  14. Fastlegene har langt færre, mer forutsigbare arbeidstimer og langt bedre lønn enn turnuslegene. Jeg vet ikke helt hva slags lege du ønsker å bli.

    Alle leger har bedre lønn enn turnuslegene. De har også ganske forutsigbar arbeidsplan.

     

    Uansett hva slags legespesialitet TS evt ønsker, må han være turnuslege i begynnelsen av spesialiseringsløpet uansett.

    • Liker 1
  15.  

     

    Noen som har noe erfaring med 1+5 programmet til Bjørknes?

     

    Nei, men studerer med andre som gikk dette programmet. Nesten samtlige angrer og ville heller valgt å starte rett på den aktuelle skolen.

    Jeg hadde også i såfall valgt Polen eller Slovakia fremfor Ungarn!

    Polen fungerer bra og har lang erfaring med utdannelse av skandinaviske medisinstudenter. Her kan du også bo i storby, hvis dette er noe du ønsker.

    Slovakia har en veldig overvekt av nordmenn i alle trinn og sosialt sett er dette som å studere i Norge.

    Ungarn har et veldig høyt press både i konkurranse mellom studenter og på skolen generelt, og svært mange sliter sosialt.

    Hvorfor skal det være så sykt vanskelig å bestemme seg for hvor man bør studere? Jeg tror i løpet av juleferien og nå så har jeg tror jeg at jeg har bestemt meg hvor jeg skal studere og BOOM, plutselig så er det noe som gjør at jeg skifter mening... Jeg var SÅ sikker på at 1+5 passet for meg, men etter det du har skrevet så er jeg veldig i tvil! Det står egentlig mellom Ungarn og Polen, for Slovakia tror jeg ikke jeg gidder.. Hadde vært nyttig om du kunne ha fortalt hvor du studerer og hvordan det er AKKURAT der :)

     

    Og BTW, hvorfor starte rett på studiet istedenfor å forberede seg?

    Nei, det er ikke så lett det der :)

     

    Jeg studerer i Slovakia, og var, som deg, i tvil om hvilket studiested jeg skulle velge. Jeg vurderte også 1+5 hos Bjørknes. Jeg valgt Slovakia på grunn av den store andelen nordmenn og fordi det er enda billigere (å bo) her enn i Polen, noe som gjør at man kan leve veldig godt ved siden av studiet. Det var også litt fagplanteknisk inne i bildet, da Slovakia har integrert praksis, mens Polen ikke hadde dette i studiet sitt da jeg vurderte å søke. (Noe som gjorde at jeg var sikker på å få cand. med OG autorisasjon rett etter studiet. Aner ikke hvordan dette er nå.)

     

    Dersom man velger 1+5 blir man slått sammen med den klassen som begynte på skolen i utlandet (på samme tid som man selv begynte i Norge), i 2. klasse. Haken er at du da først må bruke mesteparten av sommerferien mellom 1. og 2. klasse på å ta igjen en rekke fag, siden ting går "fortere" her nede enn det gjør i Norge. Dette organiseres av skolen ved at dere undervises og går gjennom et massivt prøvekjør siste del av sommeren her nede, før 2. klasse starter. Problemet med dette er for eksempel viktige fag, som anatomi, der ett års pensum skal mates til deg på noen få uker, noe som resulterer i en (historisk) svært høy strykprosent (på eksamen, som kommer halvveis ut i andre klasse) blant bjørknesstudenter. Det baller også på seg i andre fag, og det føles som om man har etterslep hele det kommende året. Mange "interrupter" og bruker derfor et ekstra år på hele utdannelsen.

     

    Så da blir det fort 1+6 for veldig mange. Og med veldig mange, mener jeg kanskje 10-15%.

     

    For andre ~10% blir det 1+0, og de gir opp hele greia.

     

    Derfor vil jeg egentlig påpeke at 1+5 høres ut som en behagelig og myk overgang, og det er det, men det er altså en kortvarig bjørnetjeneste til deg selv, siden du starter det tøffeste året (2.) med handicap.

     

    Et annet viktig poeng er det sosiale. Nå om dagen tror jeg første klasse ligger på ca 180 studenter, og frem til skolestart i andre klasse faller det av ca like mange som tilkommer fra bjørknes (~30), og når 150 stykker fra før av har rukket å bli godt kjent er det ikke alltid lett å komme inn i gjengen. Har sett eksempler på det.

     

    En tredje ting jeg vil nevne er at skolesystemet og opplegget er veldig anderledes her, noe som gjør at jeg må si at det var veldig godt å ha første klasse på å komme inn i alt og skjønne tegninga. Dette punktet tror jeg kanskje du vil undervurdere, men det er faktisk utrolig nyttig å ha vært i studielandet fra starten av.

     

    Generelt, for å studere i utlandet skal du ha psyken i orden og kraftig arbeidslyst ;) det er siste tips.

  16. Noen som har noe erfaring med 1+5 programmet til Bjørknes?

     

    Nei, men studerer med andre som gikk dette programmet. Nesten samtlige angrer og ville heller valgt å starte rett på den aktuelle skolen.

     

    Jeg hadde også i såfall valgt Polen eller Slovakia fremfor Ungarn!

     

    Polen fungerer bra og har lang erfaring med utdannelse av skandinaviske medisinstudenter. Her kan du også bo i storby, hvis dette er noe du ønsker.

     

    Slovakia har en veldig overvekt av nordmenn i alle trinn og sosialt sett er dette som å studere i Norge.

     

    Ungarn har et veldig høyt press både i konkurranse mellom studenter og på skolen generelt, og svært mange sliter sosialt.

  17. Dette har du kværnet på lenge her på forumet, og det er greit, men nå har du hentet inn masse informasjon og analysert dette tvers igjennom med bistand fra samtlige medinteresserte av de som frekventerer diskusjon.no.

     

    Jeg har to råd:

     

    1) Få ut fingern. Kom deg inn i en av disse utdannelsene.

     

    2) Bli gjerne advokat. Jeg syns det virker som en bedre match enn medisin

    • Liker 4
  18. Fikk følgende svar (etter 30min) da jeg sendte mail til de som har laget appen:

     

    "Dear XXXXXXXX,

     

    Thank you for taking the time to contact us. Regarding the issue you're having, you have plenty of memory on your device. Actually, the problem is directly related to iTunes and how Apple have created their bundle deals. We've voiced our concerns, and hope they will resolve the issue as soon as possible. In the meantime we have a workaround, and that’s to download directly via iTunes on a computer, and then sync with your device. Please find the following:

     

    - Open the iTunes App Store on a desktop/laptop, and sign in with your Apple ID.

     

    - Navigate to one of the apps (i.e. Muscle System Pro III). Once there, look to the left-side of the screen and you'll find "Also Included In". Click on that bundle and continue to purchase. Once purchased the apps will begin to download to iTunes.

     

    - After the downloads are complete, navigate to your library, select your device and select Apps. Search for all four apps and select Install.

     

    - Finally, plug in your iPad, and sync.

     

    I hope that helps. If you require any further assistance, please don't hesitate to contact me.

     

    Kind regards,

     

    Nicola Noonan"

     

    Så det er nok ios og bundle oppleget som er litt flawed.

     

    Gjorde som mailen foreslo isteden, og det virket jo. (Selvom jeg egentlig visste det fra før av). Bare synd det skal være så vanskelig altså.

  19. Jeg får ikke lastet ned en app-bundle bestående av fire apper (3D4Medical's Body Systems for iPad av 3D4Medical.com, LLC

    https://appsto.re/no/RvMS2.i), da jeg får beskjed om at jeg har for lite plass.

     

    Har en iPad air 32gb med 15gb ledig plass.

     

    App-pakka er oppgitt til å ha en størrelse på ca 1,300,000,000 byte (1,2gb ca?) og individuelt tar disse appene ca 2,5gb dersom man går inn og kikker på hver og en.

     

    Jeg får beskjed om at jeg ikke har nok lagringsplass. WHY? Hvor mye plass kreves? Jeg forstår at man må ha en god del MER lagringsplass tilgjengelig for å kunne laste ned en app enn hva som er oppgitt som plassbruk, men over 10x??

     

    Noen som vet noe her?

     

    Takk :)

×
×
  • Opprett ny...