Gå til innhold

Skunkish

Medlemmer
  • Innlegg

    377
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skunkish

  1. Jeg er nå på jakt etter min første bil, og etter jeg har sett på mange annonser på finn.no dukker et spørsmål opp.

     

    Det står:

    Omregistrering : x antall kroner

    Pris eks omregistrering : et større antall kroner

     

    Hva i alle dager er forskjellen på disse to, og hvilket av beløpene skal jeg forholde meg til ved kjøp og omregistrering av bilen?

     

    :confused:

     

    EDIT: løst allerede.. Treige meg så at "pris eks omreg" er prisen på bilen inkludert omreg..

  2. Hei folkens!

     

    Jeg har fått utdelt en oppgave om backpacking på skolen. Selv interesserer jeg meg veldig for temaet, og skal garantert backpacke om ikke så altfor lenge.

     

    Det jeg lurte på er egentlig om noen ville tatt seg brytet med å skrive litt om sine opplevelser med backpacking - reiserute, hvor lang tid reisen tok, budsjett og kostnadene av hele reisen, osv :)

  3. Jeg hadde nusset litt med tidligere kjærester i løpet av barneskolen, men ser ikke på det som ordentlige "kyss". Dessverre var første gangen jeg "klina" med en jente, ikke særlig romantisk. Det var to halvfulle russejenter som slo seg litt løse (bokstavelig talt) da jeg var 15-16 år. Dette var ikke særlig romantisk, men heldigvis har jeg opplevd bedre opplevelser med kyssing enn fylleroting med diverse kvinnfolk;

    Første gangen jeg kysset mitt nåværende kjæreste kjente jeg en deilig følelse gjennom hele kroppen. Vi hadde kost oss hele kvelden sammen, og før vi skilte lag bestemte jeg meg for å ta skrittet og kysset henne :love:

  4. Var nylig i en lingende situasjon (følelsene døde nettopp ut).

    Jeg var hodestups i en veldig god venninne, og bare dager før jeg hadde ballet meg opp ordentlig til endelig å prøve på et kyss, ombestemte jeg meg. Jeg tenkte på alle de negative tingene ved å ha et forhold med henne, og falt like etter pladask for en veldig søt jente som har en gjensidig interesse for meg :)

     

    Vet det er vanskelig, men prøv å tenk på det negative ved henne, og sjekk opp andre jenter så fort du får muligheten :thumbup:

  5. Angående det med ice-breakers, er jeg enig i at måten samtalen starter på ikke er så viktig, så lenge ord blir utvekslet. Personlig har jeg funnet ut at litt småcocky, gi litt faen-attitude og humoristisk oppførsel er det som fungerer best for meg, da jeg er en humoristisk type og har hørt jeg har en tendens til å bli cocky på en sjarmerende måte etter et par innabords.

    Så lenge jeg har det morsomt selv, og ikke bryr meg så mye om hva andre tenker og analyserer hvordan jeg skal legge ann på damene når jeg er ute, blir det som regel en vellykket kveld for min del!

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...