Gå til innhold

Theoball2

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Theoball2

  1. Har fått min nye S4, og er veldig fornøyd.

     

    Det er likevel en ting som irriterer meg, som jeg ikke får til å fungere

     

    Jeg har prøvd å slå på fjernkontroll, dvs "finn enheten min" under instillinger/mer/sikkerhet/fjernkontroll. Denne er ikke mulig å aktivere. Enheten er registrert med Samsung og google konto og alle tilkoblinger + GPS er slått på. Google posisjoneringstjenester er også påslått/godtatt avtale.

    Noen forslag?

     

    Et tips jeg kom over, etter å ha irritert meg over at den slår på skjermen når fullladet:

     

    Innstillinger/mer/om enheten --> Trykk syv ganger på Build-nummer for å slå på "utvikleralternativer"

    Innstillinger/mer/utvikleralternativer --> Slå av "forbli aktiv" (hvorfor er denne slått på som standard??)

  2. Fikk en iPad 2 til jul, og sitter med litt blandete følelser. Jeg misliker sterkt hvordan Apple har lagt føringer på absolutt alt man kan bruke dingsen til, og jeg HATER itunes. Ellers er den jo fin og har god batteritid.

    Noen som vet om en app som kan spille 720p over nettverket (ikke streame/Itunes)? Lastet ned Buzz player, og denne spiller fint vanlige divxer fra serveren. 720p lagger som bare juling. Er det mulig å få til uten å jailbreake?

  3. Med fare for å bli lynsjet vil jeg si at det høres ut som du vil ha deg en macbook (pro).

     

    Jeg har hatt mange forskjellige bærbare pcer opp igjennom tidene. Nå har jeg en vanlig macbook 13" i tillegg til en Toshiba 17" og en MSI 13". Det er macen jeg bruker til daglig pga kjapp respons, glimrende skjerm og ikke minst - tilnærmet lydløs maskin. Nå skal det sies at jeg ikke har prøvd noe særlig pro variantene - kan hende disse har mer viftelyd pga kraftigere skjermkort.

     

    Ellers har jeg vel vært borti Dell maskiner som har vært relativt lydløse, og noen av de som har bråket selvsagt. Pcer med heftige grafikkort pleier å bråke mer etter min erfaring.

  4.  

     Hvordan var tonen med BMW Norge, fikk du dekket noe som helst av reperasjonene egentlig?

     

     

    BMW Norge avslo til å begynne med all hjelp og henviste til garantien, så hørte jeg ikke fra dem på en stund. Et halvt år senere tilbød de meg advokat til å gå på brukthandler (ihht kjøpsloven). Da hadde jeg allerede kommet til forlik med forhandler (angående motor), så jeg ba dem reise og ryke. Ingen særlig goodwill der i gården..

  5. Har hatt både gammel Mazda 323 (94 mod) og Toyota Corolla (87 mod). Herlige biler, har aldri hatt problemer med motor på noen av dem. Toyotaen var plaget med karosserirust, men det var jo en 20 år gammel bil. Mazdaen hadde dårlige pakninger rundt lykter og dører, noe som medførte lekkasjer og påfølgende elektriske problemer (i vestlandsklima vel å merke). Deler til de to ble kjøpt billig fra Biltema og kunne lett byttes. Begge anbefales

  6. Har hatt en stri tørn med både forhandler og BMW Norge og Tyskland (bruktimportert bil kjøpt fra forhandler). Turbo røk først, så røk motoren året etter pga feilkonstruert innsug (løsnede skruer i stemplene er ikke veldig bra), nå har dynamo/generator røket. Ingen ting overasker meg når det gjelder denne bilen lenger.

     

    Kardinalfeilen min var nok at jeg gikk for diesel...

  7. Har noen forslag til innkjøp av ny bil som ikke koster skjorta å holde?

     

    Nå har jeg byttet hele min 2004 mod BMW 320d i deler, inkludert motor. Nå kan man si at jeg er kraftig lei av utgifter knyttet til denne bilen. Delene er elendig kvalitet på og hårreisende dyre.

     

    Ser etter bil i prisklasse 3-400.000, gjerne lett brukt.

    Tenker selv på Toyota Avensis, Honda Accord, Mazda 6, Subaru Legacy, Mercedes C eller lignende.

     

    Audi og Volkswagen vurderes ikke pga latterlige Møller (har meget dårlig erfaring med kundeservice). BMW vurderes ikke

  8. Har litt blandete følelser når det gjelder denne avspilleren. Bruker den til å spille av fra Home server (Acer Easyshare) via kablet nettverk. Dette fungerer sånn nogen lunde. Ordinære divxer klarer den fint, men full HD mkv sliter den med. disse hakker til tider så voldsomt at det ødelegger hele opplevelsen. Må da stoppe avspilling for så å gjenoppta denne, men selvfølgelig klarer den ikke å gjenoppta der man sluttet..

     

    Når sant skal sies har jeg ikke prøvd å spille direkte fra tilkoblet usb-disk, noe jeg mistenker går adskillig mer flytende. Men hele poenget for meg var at den kunne spille via nett.

     

    Tror denne kommer til å arkiveres ganske kjapt dersom ingen firmware-oppdatering fikser problemet. Tror jeg kryper til korset og anskaffer en HTPC

  9. Har selv nylig kjøpt MSI EX310 (http://www.ps.no/artdtl.aspx?i=147885) og denne er jeg meget fornøyd med. De har klart å pakke en god del krutt inn i en relativt liten og meget billig maskin. Er en tråd lenger nede på siden angående denne. Meget godt tilbud fra PS på denne for øyeblikket.

    Den er en del kraftigere enn pcen fra komplett, men er nok litt større.

    Finnes nok tilsvarende gode PCer der ute, men denne er den eneste jeg har testet.

  10. Tekte jeg skulle fortelle litt om mine erfaringer med Tele2 - før noen er så uheldige å portere over.

     

    Jeg byttet for et halvt år siden til et "dyrere" abonnement hos Telenor - i følge telepriser.no. Dette primært pga dårlig dekning (netcom) på mitt Champion abonnement. Men har i denne perioden gått ned ca 100 kr måneden i utgifter på tross av samme bruk av mobil. Hmm..

    I tillegg fikk jeg tilsendt tre faktura for mitt avbestilte abonnement etter avsluttet avtale. Pga Tele2s beryktede dårlige service ga jeg opp å forfølge dette - betalte for å bli kvitt dem en gang for alle.

     

    Mulig at denne kommentaren ikke hører hjemme i denne tråden, men tenkte jeg skulle advare folk. Tele2 driver mye og agressiv reklame - pengene må komme et sted fra..

  11. EX310: Nå har jeg prøvd full HD avi via HDMI, big buck bunny kortfilmen som er nevnt over her. Denne kjørte helt smertefritt med cpu-load på rundt 50%. Viften går da på maks hele tiden, men den bråker lite sammenliknet med min Toshiba sat X200 (slepbart beist). Den taklet ikke den samme kortfilmen i .mov, men det har vel heller med drivere og VLC å gjøre. Har ikke prøvd den over lengre tid med tanke på varmeutvikling, men føler vel at viften gjør en god jobb her.

     

    Liker småen her bedre og bedre :)

  12. EX310:

    Har ikke noen problemer med touchpaden, den var helt grei syns jeg. Knappene virker på meg noe "billige" og slarkete, men for all del - ikke i den grad at det er til plage. Viften går en del når den kjører på strøm, har ikke testet på batterimodus. Denne lager heldigvis minimalt med lyd.

    Ytelsesmessig er jeg meget positivt overasket :!:

    PCen falt også i smak hos fruen, selv om hun helst hadde sett et lysende eple på lokket. (ikke om det snødde i ... ;) )

  13. Mottok min lille røde EX310 i morges. Funker veldig fint, kjapp liten sak. Batteriet stikker litt ut og legger på litt vekt, men ikke noe stort problem for meg. Alt funker knirkefritt.

     

    Har testet Iron Man H264 i vlc, og denne går som på skinner, men har ennå ikke testet via HDMI - porten. Har ikke fått testet full HD ennå

     

    Negativt:

    - Litt kjipe taster

    - Litt stort batteri

    - Måtte trikse med trådløs-routren for å komme på wifi (DIR-655)

     

    Positivt:

    - Alt annet

×
×
  • Opprett ny...