Gå til innhold

corsa91

Medlemmer
  • Innlegg

    787
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av corsa91

  1. Hei

    Jeg har en leier som holder på å flytte inn nå i Februar. Leiligheten var hadde hvitevarer men så ville han ikke ha hvitevarene(komfyr +kjøleskap) og alt dette har nå blitt solgt. Nå vil han ha oppvaskmaskin og han vil bytte benkplate pluss ny vask. Benkplaten i kjøkkenet er ikke akkurat slitt og kjøkkenet er i god stand ellers. Han vil også bytte ut ventilatoren men det har jeg sagt greit til. 

    Er dette noe dere hadde sagt ja til. Evt hvem skal dekke for arbeidet. Jeg fikk estimat på dette idag på 12500kr for alt utenom benkplaten. Det kommer selvsagt i tilegg.

  2. DrAlban3000 skrev (På 12.7.2022 den 22.21):

    Scandinano i Drammen har mange fornøyde kunder, jeg har to referanser du kan få bilder av der. En har gått nesten 20K, en model Y. Personen la gjennomsiktig PPF over grå bil, mørket lyktene hårfint og maskerte noen lister innvendig. Resultatet ble i mine øyne kjempebra, men det blir fort møkkete (silkematt). PPF av god kvalitet tåler juling. 

    Et rimelig alternativ er å legge klar folie som skal være så usynlig som mulig på de utsatte stedene. Tesla har i noen tilfeller litt tynt lag med klarlakk, men på de store flatene er ikke det et omfattende problem. Å legge PPF på utsatte steder kan være en kostnadsbesparelse og fortsatt gi merverdi ved salg.

    Om du går for sistnevnte løsning kan du få polert bilen og lagt på keramisk lakkbeskyttelse. Den vil ikke beskytte noe imot steinsprut osv, men begrenser slitasje på lakken og gjør den enkel å holde ren. 

     

    Hei

     

    har du mulighet til å sende bilder?

  3. Hanhijnn skrev (På 13.7.2022 den 8.40):

    Dårlig lakk? Hvor har du det fra?

    De bilene som kom fra USA hadde riktignok dårlig og tynn lakk p.g.a. strenge miljøkrav der. Men det begynner å bli lenge siden Tesla leverte biler produsert i USA. Både bilene som kommer fra Kina og Tyskland har svært god lakk. Men man kan jo godt foliere bilene likevel. ☺️ Ingenting i veien for det.

    Gratulerer med godt valg av bil i hvertfall! 👍

    Hei takk

     

    Dama har Tesla model 3 og den har vært til utbedring 3 ganger. Skal gå for model Y

  4. Hei

     

    jeg har bestilt meg min første elbil (Tesla) og tenkte å lagt folie på den ettersom den har dårlig lakk. Jeg bor i Trondheim men har mulighet til å hente bilen i Oslo også. Har dere tips til noen som kan foliere enten i Oslo eller i Trondheim. Gjerne pris og hvilken bil det var

  5. Hei

    Jeg jobber nå i et selskap og er litt på utkikk etter nye muligheter. Jeg har søkt jobb i Capgemini og har fått grei tilbud. Det er noe mer i fastlønn enn det jeg har nå men ikke så veldig. Jeg har mistanke at jeg vil gå ned i lønn med tanke på lønnsoppgjøret som kommer iår. Har bonus på 50000 nå mens i Capgemini så er det 25000. 

    Det er vel ikke noen Capgemini ansatte her?

  6. Hei, 

    Jeg kjøpte nylig en bruktbil Mercedes B-klasse fra 2006 og tenker å bytte ut den orginal spilleren med noe bedre som har støtte for Aux eller noe sånt. I den forbindelse så lurer jeg på hvilken overgang jeg trenger. Er det nok med vanlig ISO overgang? Bilen har rattkontroller også men hvis prisforskjellen er mye så klarer jeg meg uten den 😛

  7. Hei

    Jeg har fått et tilbud fra Sopra Steria som jeg vurderer å takke ja til.  Og derfor lurer jeg på om det er noen herifra som jobber der? Har hørt mye forskjellig om oppdrag osv. 

     

    Jeg er nødt til å ta 2 sertifiseringer og lurer på hvor jeg kan finne øvelsesspørsmål . Det gjelder for SQL SERVER 2016 eller 2019. Tenker noe innenfor Database administrator. 

  8. Hei

     

    Jeg har en leietaker som siden 20. August ikke har bodd i leiligheten men at en annen kollega har bodd der. For en uke siden fikk jeg sms om at hun flytter ut og en annen person flyttet inn.  Akkurat nå er ikke kontrakten tegnet med den nye leietakeren. Dette høres veldig frekt ut å la noen andre bo der uten å si i fra til utleier. Og ikke har jeg fått beskjed om at vedkommende flytter vekk.

     

    Hvordan ville dere løst dette? 

  9. Hei

     

    For ca 5 år siden så fikk vi pusset opp hele leiligheten. Alle dører med karm og full pakke ble byttet ut. 

     

    Nå har går de fleste dørene ikke igjen med mindre man bruker makt. Virker som om karmene har kommet nærmere. Det er snakk om 5 av 6 dører som har problemet. Noen steder så er det låsen (midten) som er trangt mens andre steder er det enten øverst eller nederst. Har sett om det er justeringsmuligheter på de uten å ta av hengslet men det er det ikke. 

  10. Utførte det samme men du er nødt til å trekke en kabel fra sikringsboksen og til spilleren. Det er slik at A4 fra 2002 kommer uten acc (tenningsstrøm) De har Canbus (signalstyrt) istedet. Eller så kan du koble sammen den røde kabelen fra koblinga bak spilleren sammen med rød og gul fra spilleren. Ulempen vil være at den starter og skrur seg av automatisk. 

×
×
  • Opprett ny...