Gå til innhold

trollfacelol

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trollfacelol

  1. Ikke for å være ekkel, men jeg finner det ganske merkverdig at man kan skrive en så lang artikkel, uten at det på noe tidspunkt går opp for enn at folk faktisk er fosrkjellige.

    Eller mener forfatter at han sitter med definisjonsmakt over hva som skal forventes av spill, av absolutt alle gamere?

     

    Det finnes folk som prioriterer gameplay, folk som prioriterer grafikk og folk som prioriterer story. Og selvfølgelig alle mulige kombinasjoner av disse.

     

    Tl;dr

    That is just like your opinion, man....

  2. Tipper det er ulovlig å skrive om modding av XBOXer ol. her på forumet, men her er det ikke snakk om modding for å spille piratkopierte spill, bare en DIY for å slippe unna MS sine latterlig høye priser på vanlige HDer + litt plastikk. (Og så vidt jeg vet, er det ikke mulig å kjøpe større enn 120GB HD til X360 originalt)

     

    Mange vet sikkert om dette allerede, men siden jeg ikke fant noen guide som var noe bra måtte jeg prøve og feile i noen timer til jeg fikk til dette her. Prosessen er enkel hvis du gjør sånn som dette:

     

    Jeg gadd ikke ta noen backup av saves osv. Hvis du vil gjøre dette kan du skru ut den gamle disken, koble den til SATAen på PCen og bruke Xplorer360...

    Hvis du ikke har skrujern som er lite nok for de små skruene som holder plastikkchassiset sammen, kan jeg anbefale et stearinlys og et skrujern (evt. loddebolt) for å smelte rundt skruene:P

     

    Ved å kjøpe denne harddisken og flashe den i DOS, på en PC med SATA, kan man nå altså få 250GB til XBOXen for litt over 400 kr.

     

    Du trenger dette programmet og en bootcd/floppy/thumbdrive.

    (Husk å laste ned både programmet HDDHackr og HDDSS.bin fila som tilsvarer størrelsen på disken du skal flashe.)

     

    Siden jeg har Mac, måtte jeg finne frem en gammel 800MHz P3 og kjøpe en SATA kontroller til 200Kr fra ModNet.

    Deretter lagde jeg en bootCD med Bart (modboot). Guide finner du her (bla ned til "Bootable Dos CD-Rom (single boot image)").

     

    Husk å legge HDDHACKR.EXE og bin fila i "cds\cdromsi\files\", inne i BCD mappa du har lagd..

     

    Boot med CDen og start HDDHackr. Finn disken du skal flashe på lista (WD2500BEVT/BEVS) og trykk nummeret den har fått tildelt. Når du skal flashe er det viktig å velge en gyldig path for undo.bin. Hvis du ikke gjør dette vil ikke flashingen fullføre. Hvis du bruker bootCD fra guiden ovenfor kan du bruke A:, som er RAMdisken. Backupen vil forsvinne når du slår av maskinen men du trenger ikke fila med mindre du har tenkt å flashe disken for bruk i laptop el. senere.

     

    Jeg svarte nei når programmet spør om det skal lage partisjoner (0/1/2) siden den stoppa på 2% og unmounta HDen hver gang jeg valgte dette alternativet.

     

    Når det står at disken er ferdig flasha, slå av maskinen i 10 sek og reboot (VIKTIG). Start HDDHackr igjen og sjekk om disken har skifta navn fra "WDsomethingsomething" til "FUJITSUsomethingsomething". Har den det, er det bare å skru den ikke i kassen som inneholdt din gamle Xbox HD.

    Du skal visst nok måtte formatere disken og taste inn serienummeret på Xboxen din når du kobler den til Xboxen for første gang. Jeg slapp dette og disken funka perfekt når jeg kobla den til for første gang.

     

    Hvis du skal spille gamle spill for XBOX(1) så må du koble den til maskinen ETTER at den er initializa på XBox360 og lage en ekstra partisjon med Xplorer360. Dette har jeg ikke testa.

  3. Hei!

    Fikk mail fra MS om at jeg var tatt med i previewen i dag. Lastet ned og installerte. Uten RRoD..

     

    Av merkbare features kan jeg nevne følgende:

    - Alt ser ut til å gå mer smooth. Tror det er en del performance-updates inni bildet.

    - Man kan åpne dvd-trayet med x nå.. Veldig nyttig :D

    - Avatar shop, hvor man kan kjøpe klær og props til avataren. Disse er stort sett hentet fra spill som Halo og Monkey Island. Man kan også sifte farge på plagg. Bare ett er støttet foreløpig (t-shirten med powerknapp-logoen) men jeg antar at dette er noe som kommer for de fleste plagg i fremtiden..

    Personlig kommer jeg nok ikke til å sløse penger på dette.. Kanskje jeg kjøper rubber chicken with pulley eller en giant cottonswab. Hvis jeg føler for å kompensere litt, liksom...

    - Games on demand: Dette er foreløpig bare en ny kategori inne i game marketplace, bestående av alle xbox originals spilla. Det kommer nok fulle xbox 360 spill her med tiden..

    - Solutions er en kategori inne på My Xbox som inneholder forskjellige help topics..

    - Netflix skal jo være ett av de største trekkplastrene med den nye oppdateringen -- men det funker jo ikke her i Norge/EU...

     

    Noen andre her inne som kom med?

  4. Finnes dette spillet på Playstation Network også? Om det gjør det tror jeg nemlig at jeg har sett på en kompis spille det. Det ser helt ok ut, men jeg holder meg unna tror jeg. Har nok av skytespill og om jeg vil spille noe lignende spiller jeg Unreal Tournament 3 eller Shadowrun.

     

    Elsker UT3 og dette gir litt samme feelingen. Med færre gamemodes, dog...

    En smule blakk osv. Skylder på the credit crunch... På arcade, der i mot, spiller det tydeligvis ingen rolle om man har dekning på kortet eller ikke.. Har kjøpt en haug med spill nå uten noe "ikke godkjent"... Studeielånet i august får ta seg av minusen :D

    Anbefaler alle å kjøpe dette spillet.. Utrolig value for de +- 80 kr det koster og vi trenger sårt europeiske spillere.. Sinnsyk ping når amerikanere hoster :(

  5. Vi må nok se langt etter dette spillet.

     

    Spillet koster som sagt 400 MSP, under Xbox Live Community Games.

    Jeg har ikke lest noe om at XBLCG kommer hit enda.

     

    Jeg ble mildt sagt jævlig skuffet over dette, har sett frem til Kodu siden E3 i fjor.

     

    Kilde

     

    Ja, hva er egentlig grunnen til at de ikke gir ut community games i europa?

    Et par jeg kunne tenkt meg, liksom...

  6. Ny IP, ny IP, ny IP! :D

     

    Som det står i artikkelen, Blizzards nye MMO skal eksistere ved sida av WoW, ikkje utkonkurrere det. Dei har vel også berre sagt at det nettopp er eit MMO og ikkje nødvendigvis MMORPG?

     

    Skjønner uansett også logikken i at dette kan vere ein WoW exp, men det er litt meir spennande å håpe på noko anna!

     

    Tviler på at det kommer ny MMO så lenge WoW er så pop. Det blir tullete, iom. at de da kun lanserer en konkurrent til sitt eget produkt...

  7. Har bare prøvd trialen, jeg. Men syntes det var skikkelig kult!

     

    Ja... Eneste er at det har fått en del dårlige kritikker. Bla. 5.5 hos GameSpot.. Så er litt redd for at folk har lest reviews og latt vær å kjøpe det :p

    Kjøpt en del spill for onlinespilling i det siste, for å oppdage at det er helt dødt på live.. Sikkert derfor man aldri får prøve Live i trials.. Heh

     

    EDIT:

    Kjøpte det. Logga inn på Live. No games found... lol

  8. Eit produkt ifrå XNA er Kodu Game Lab. Denne blei igår gitt ut i USA, etter kva eg kan sjå.

    Ser ut som eit kjekt 'spel' der ein lett kan lage sine eigne spel, med eigne levels - og utruleg lett kan 'programmere' AI.

     

    Dette kun ved hjelp av 360 gamepad'en din!

     

    Eg prøvde igår, og tidlegare idag å laste ned dette spelet på xbox.com - men får berre feilmeldingar. Eg finn heller ikkje noko info om at dette spelet kun er tilgjengeleg til ei viss gruppe, som til dømes dei som er medlem på XNA creators club.

     

    Spelet ligg ute for 400 MSP, omlag 45 kroner.

     

     

    Nokon andre som veit evt når dette blir tilgjengeleg for oss andre?

     

    De sier jo i YouTube videoen du embedda, at det kommer "this spring" - og at det ikke skal være et XBLA spill men et verktøy for developers gjennom XNA-ettellerannet...

  9. Å? Fortell om problemene en jente i dagens samfunn har? :p

     

    Konsentrert rundt sjekking, samliv og forhold?

     

    Jo, det kan jeg godt. Slik jeg oppfatter det, er det bare plass til én type jenter ute på byen. De skal være sexy, kle seg utfordrende, være høylydte og ikke minst rimelig beruset. De skal helst ha hatt en god del gutter allerede, og de bør ha en bitch i seg som de kan trekke frem hvis feil gutt tar kontakt. Dette skal selvsagt applauderes av resten av jentegjengen.

     

    Da snakker jeg selvsagt bare om byen som sjekkearena, det er enda vanskeligere å ordne seg et forhold. Gutter liker som regel klisjéjentene best. Hun som bruker halve lønna på shopping, elsker Sex og Singelliv, synes Black Design er meningen med livet og som hopper opp på en stol hvis hun ser en edderkopp på kjøkkengulvet.

    Tro det eller ei, men det er faktisk vanskelig, veldig vanskelig, å bli ansett som noe annet enn kompis-jente hvis man ikke holder seg innenfor de feminine retningslinjer. Jeg er ikke mandig, men jeg gjør det jeg har lyst til, og tilfeldigvis har jeg lyst til å drive med data, bruke pengene mine på musikk og idealistisk arbeid, og se på I.T Crowd når jeg har fri.

     

    Så det er ikke bare guttene som sliter i dette hensynsløse kjøttmarkedet. Og nei, jeg er ikke bitter, jeg er bare veldig, veldig lei.

     

    Sheera shnuppah? Ofte her? :fun:

     

    Ja, rimelig ofte, ja :whistle:

     

     

    Krake søker make. De damene du beskriver over er i mine øyne kjedelige og grunne - og dermed uinterresange. Akuratt som at de guttene som stiller slike kriterier til jenter med største sannsynlighet vil oppleves som kjedelige, grunne og overfladiske av deg..

    Så da er det vel egentlig ikke noe galt med dette? :)

     

    Når det kommer til popularitet, utstråling og karisma generelt, er det vel ingenting som er viktigere enn stil og selvtillit.. Utseende er ikke bare hva gud har gitt oss, men helheten...

  10. Jeg vil si at stykket først og fremst er en tidløs komedie.

    Selv om forskjellene var større mellom lærde og ikke lærde på den tiden, er det ennå veldig aktuelt.

    Jeg kommer selv fra "bøgda" og husker første bølge av klassekamerater som dro til Bergen for å studere.. Det kom myyyye rart ut av de folka, når de var hjemme på juleferie.

     

    Det samme gjelder forsåvidt alt av Holberg. Jeppe på bjerget er også veldig aktuell med tanke på rusproblematikken. Hovedpoenget i dette skuespillet ligger, i mine øyne, i setningen "Alle sier Jeppe drikker, men ingen spør hvorfor..."

     

    Holberg er av verdensklasse :)

     

    En liten avsporing, men pytt pytt..

×
×
  • Opprett ny...