Gå til innhold

Audiovisuelt

Medlemmer
  • Innlegg

    109
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Audiovisuelt

  1. hahah :D

     

    når det gjelder oppdatering av drivere: hva bør jeg fokusere på? skjermkortet så klart, noe mer?

    men pcen føles ikke så veldig varm, men kan jo være du har rett i at det er hva skaper trøbbel (men som sagt hadde jeg en periode på 2-3 uker uten noe krasj)

  2. heisann! :)

     

    hatt bf3 på pc i noen måneder nå. i starten klikket det en del. bildet frøs og pcen måtte omstartes på den kjipe måten. etterhvert når spillet klikket kunne jeg ctrl-alt-del og avslutte spillet. deretter kom det en glanstid uten noe klikkings i det hele tatt. nå er problemet tilbake som aldri før. bildet fryser og jeg kommer meg ikke til skrivebordet. det skjer ca 10-90 min ut i spillet på multiplayer (ikke prøvd noe annet enda).

     

    http://www.bestbuy.no/product.asp?sku=97410 her har du pcen. langt ifra det beste på markedet, og takket være Radeon HD 6650M kortet oppnår den bare "minimum req" på can i run it. har all settings på low and oppløsningen litt lavere enn maks (altså 1200x900ish).

    varme er neppe problemet tror jeg. pcen rekker ofte ikke engang å bli skikkelig varm. dessuten har jeg "vifte- underlag" som pcen står på som kjøler den ned. har noen en ide om hva årsaken kan være? at pcen er for dårlig blir litt for enkelt syns jeg å si, ettersom jeg tross alt hadde en periode på noen uker hvor spillet aldri klikket.

     

    takker for all hjelp her!

  3. Hei.

     

    Trenger en bærbar PC i prisklassen som nevnt. Kriterier er enkle; godt batteri, 15'' skjerm, greit grafikk kort og prosessor. Er ikke allverdens krevende spill, men WoW, FM, og kanskje BF3 (selv om det mest sannsynlig blir spilt på ps3). Det er iallefall greit å ha en PC som takler nyere spill (forstår at high settings utgår).

     

    Hva med feks..?

    http://www.bestbuy.no/product.asp?utm_source=hardware&utm_medium=prissokmotor&sku=97410&site=6

    Batteriet er ikke så bra på den, men om jeg kjøper et 8-12 cells batteri, vil det funke bra?

     

    Noen andre PCer som er bedre og billigere/like dyr? Er det noen nye PCer på vei i butikkene som absolutt ville lønnet seg å vente på?

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette! :) Å lete etter PC gjør meg gal, er altfor mye å velge på.

  4. The title says it all!

     

    Jeg trenger altså en bærbar PC for skolebruk, men som enhver 21 åring (kjører alle under en kam) hører litt spilling og filmtitting med i hverdagen.

     

    Kravene jeg stiller er bra batterilevetid, 15'' skjerm, prisklasse 5000-6000. Jeg ønsker også å kunne spille på den, med så bra grafikk instillinger som overhodet mulig mtp. de kravene jeg stiller.

     

    Spill det går i vil gjerne være Football Manager, WoW, Rift (ikke spilt enda) og hvem vet hva fremtiden vil bringe.

     

    Hva med feks. denne: http://www.dustinhome.no/pd_5010586618.aspx ? (hvordan er batteriet på den?)

  5. aha, men fant ikke den på nettbutikken.

     

    hva tenker man om denne:

    Merida Matts 60 disc på blant annet www.intersport.no til 6500 kr?

     

    for alt jeg vet kan den være alt mellom bra og elendig (i forhold til pris). noen som har peil? :)

     

    over og ut, audio.

  6. Hei.

     

    Trenger sykkel for kjøring på stier og litt i skog og mark. Og ellers litt her og der i Bergen sentrum.

     

    Budsjettet er maks 8000,- kr. En sykkel til 6-7K hadde vært toppers!

     

    Jeg er ganske lite oppdatert på hvilke merker som er bra/best og det er så mye å velge mellom føler jeg. Har søkt på nettet i hele dag, og bare blitt litt klokere. Har noen tips til meg, ang hvilken butikk jeg bør velge/styre unna, merke, modell osv.? Kan legge til at jeg har lite erfaring med sykling i terreng, og vil ikke utfor de hardeste løypene med det første.

     

    høyde: 179

    vekt: 74

     

    Takker for alle svar jeg måtte få!

     

    Over & ut, Audio.

  7. Hei.

     

    jeg studerer ved høgskole og skal utforme en problemstilling til en oppgave om globalisering der klima er tema. Jeg tenker i baner: global oppvarming, oversvømmelser, om noen år (20-30?) vil det bli mange flyktinger fra fattigere land. hvem har "ansvar" for disse? skal u-land (gjerne et spesifikt land) få lov til å slippe ut ekstreme mengder C02 for å komme seg opp på et høyere økonomisk nivå? litt i dise baner jeg tenker.

     

    noen som har noe tips her, kanskje vært borti en tilsvarende oppgave tidliger, og kan hjelpe til med å utforme en bra og spennende problemstilling?

    vet du om en bra kilde?

     

    Hadde vært kjekt med litt leksehjelp =)

     

     

    Over og ut, audio.

  8. Hei.

     

    I går kunne se jeg nok en ep av sopranos, i dag funker ikke dvd spilleren til ps3 konsollen.

    Bildet viser 2 sek av filmen/menyen på dvd platen, og 5 sek med svart skjerm uten lyd. Ofte dukker "ingen tilkobling"- meldingen på philips tven min opp. Det er som om HDMI kabelen sitter løst- men det gjør den ikke. Alt annet ved ps3 konsollen min funker som den skal. Film via usb'en, spill (via cd rommet) osv. Jeg har testet en rekke forskjellige dvd plater med likt resultalt på alle. Dette er dvd plater jeg tidligere har spilt av på ps3'en knirkefritt, på pcen fungerer de også fint.

     

    Hva kan dette skyldes? Skjedd før? Hva kan gjøres?

     

    Håper noen har et lurt supertriks på lur slik at alt ordner seg :)

    //over og ut, audio.

  9. Lørdag 30.okt er det Halloween fest for studentene. Jeg er overhodet ikke fan av å kle meg ut, men tror det må til. Kreativiteten er like skarp som smørkniven i skuffen. Har noen tips å komme med? trenger overhodet ikke å være "skummelt". Ser helst vekk ifra forslag som krever altfor mye av en, som sminke og dyre kostymer.

     

    Her tar jeg alt jeg får mer eller mindre!

     

     

    -------

    over og ut, audio.

  10. Hola!

     

    Jeg er en kar på 20 år, og har fått mye cred for å kunne etterligne folk på en god måte.

    Er faktisk litt enig, og har i ganske mange år klart å etterligne enkelte folk jeg kjenner.

    spørsmålet mitt er hva jeg kan gjøre med det? hvordan kunne gå videre og bli bedre?

    er absolutt ingen (per dato) skuespiller og type som står på en scene, så noe teaterskole tror jeg ikke er aktuelt.

     

    noen som har noe tips? tar imot alt. i utgangspunktet har jeg ingen planer om å bli noe stand up komiker, men har alikevel lyst til å bli bedre. etterligne kjendiser og legge ut på youtube og håpe på å bli kjent, ville det vært en plan?

  11. Som emnetittelen sier, når får man svar? jeg har lest en del på nettet og som vanlig når jeg gjør det får jeg flere forskjellige svar. noen som sitter på fasiten?

     

    i tillegg lurer jeg på om jeg kan søke på andre fag uten å havne bakover i køen (er det kø?). jeg har lest et sted at dette var et kappløp- førstemann til mølla. om jeg da endrer på søknaden min, legger til flere studier eller gjør om på rekkefølgen, vil jeg da havne lengre bak i køen?

     

     

    =)

  12. Når får man egentlig svar?

     

    Har søkt på høgskole via restetorget for 2 timer siden, uten svar. det er fortsatt plass ved skolen, men nå lurer jeg på om jeg har gjort alt riktig. man tar ikke vekk de ordinære studieønskene vel, som nå har stått på venteliste i snart en uke? og hvordan får man egentlig svar, telefon? bør jeg ta initiativ å ringe og mase selv?

     

    //småforvirret bergenser.

  13. Heisann

     

    jeg prøver å koble opp min 17'' widescreen bærbare pc opp mot en sony lcd 32'' widescreen via HDMI kabel, men formatet blir helt feil. jeg har prøvd de forskjellige instillingene på "skjerminstillinger" men bildet på tven blir ikke helt klart. jeg tenker at om jeg klarer å presse inn to svarte striper på hver høyre og venstre side av tv skjermen (ikke på pc skjerme) så vil det jevne seg ut, men hvordan får jeg det til? evt er andre løsninger?

     

    takker for all hjelp jeg kan få =)

     

    over og ut, audio.

  14. God dag.

     

    Jeg kjøpte invisible shield til min htc desire på cdon.com, men har fått en ripe fra helvete over skjermen (kun i skjoldet, ikke selve skjermen) men er det slik å forstå at man får et nytt shield om man leverer tilbake og klager på skaden? mener å ha lest at det skal være livstidsgaranti.

     

    takker for svar på forhånd. over og ut, audio.

  15. GOd kveld.

     

    Jeg har etter flere år med pause, bestemt meg for å innstallere BF2 igjen, men hvilke patcher trenger jeg? jeg har lastet ned et par stk nå, 1.5 og 1.4, men det kommer ikke opp noen servere, ettersom mitt battflefield ikke er helt oppdatert. jeg mener å huske at man slapp å laste ned absolutt alle patchene helt fra release. om noen kunne mekket en kjapp liste over nødvendige patcher får å spille online ville det vært supert.

     

    takker for all hjelp :-)

    over og ut, audio.

  16. Hallo

     

    Jeg vil gjerne beskytte min HTC desire fysisk mot støt og den slags ved å feste på et slags gummi/silikon deksel. Har sett iPhone ha noe i den stil, men ikke funnet noe til desire enda. Noen som vet noe mer enn meg på akkurat dette feltet? jeg ønsker ikke en "eske" som man legger mobilen i, slik at den må taes ut før bruk. Det jeg har i tankene dekker i hovedsak kun bak og på sidene.

     

    over og ut, audio.

  17. Hallo.

     

    jeg tenker å kjøpe htc desire med one call extra data som gir meg støtte for 3g nett. det er jo en begrensning på 500mb så da kan det jo være lurt å spare der man kan(?). jeg er i militæret for tiden, så om jeg kan bruke kasserne nettet istedenfor 3g når det lar seg gjøre ville jo det vært et bedre alternativ. dette må vel være mulig?

     

    en annen ting jeg tenkte på ang. one call extra data var at om jeg skulle overstige de 500mb med et par hundre mb vil jo regningen lett bli dyr. er det ikke mulig å sette en begrensning på feks maks 50mb overstigning hver mnd? det for å forhindre at regningen kommer som et sjokk. plutselig står radioen, youtube, eller noe annet tull på over lengre tid eller kanskje noen i troppen vil ha det litt gøy på telefonen og whips så er 500 for lengst forbigått :p

     

    Slutt fra audio.

  18. Hallo.

     

    jeg tenker å skaffe meg one call men lurer på om det mobile 3g nettet vil funke smertefritt, siden one call benytter seg av network norway pluss telenor der det ikke er god nok dekning for førstnevnte. Vil telefonen da switche mellom nettene og plutselig er man offline i et minutt? er det generelt noen problemer med løsningen til one call?

     

    takker for alle svar:)

×
×
  • Opprett ny...