Gå til innhold

Nani95

Medlemmer
  • Innlegg

    532
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nani95

  1. Halla!

    Jeg fant akkurat ut at jeg hadde bestilt hotell på feil dato. Jeg skulle ha hotellet fra 19.-24.juli, men klarte å bestille i juni istedenfor.

    Gratis avbestilling gikk ut for akkurat 24 timer siden, og nå koster det halvparten av totalprisen å avbestille. Jeg har ikke betalt noe enda, men har registrert betalingen med et Norwegian kredittkort. 

    Er det noen som vet om jeg kan komme meg ut av dette uten å måtte betale så mye? Vanlig praksis hos hoteller er vel strengt talt å kun ta betalt for den første dagen. Er det booking.com som driver med noe piss her?

    Setter stor pris på hjelp!

  2. Heisann!

     

    Skal til Alanya i morgen, men vet ikke helt hvordan man kommer seg inn til Alanya billigst mulig. Det er over 100km fra flyplassen til stedet jeg skal bo på, derfor blir det nok meget dyrt med taxi.

     

    Jeg har bestilt billettene selv og ikke gjennom et charterselskap, noe som gjør at vi må finne transport selv.

     

    Jeg har lest at det ikke finnes noen tyrkiske busser som dekker den distansen. Noen som kan bekrefte dette?

     

    Noen som har noen forslag til hvordan vi kan komme oss til Alanya fra Antalya uten å betale skjorta? Går det eventuelt an å snike seg inn på en charterbuss, for så å ta vanlig buss fra der den dropper oss av? :)

  3. Hmm.. Siden jeg carb cycler spiller det klart best om det er fett i osten og ikke carbs på non-carb dagene mine. Men lekte bare litt med tanken om at det ville vært kun proteiner:) Så disse fat-free ostene de har i usa inneholder mye carbs istedenfor fett?

  4. Har dette problemet med noen av draktene mine. Veldig rart. Kjøper drakter fra samme sted, to drakter jeg har hatt i snart tre år er helt fine, mens to av draktene jeg nylig kjøpte har fått dette problemet.

     

    Noen som vet hvordan man får logoen til å sitte igjen? Har prøvd med et vått håndkle og strykejern over. Det fungerte halvveis.

  5. Jeg er 16 år gammel og har de siste årene fått økt interesse i valutakurser i forbindelse med mye handling fra utlandet. Jeg har nå funnet ut at jeg har lyst til å prøve valutahandel, derfor lurer jeg på om jeg kan begynne med dette som 16 åring og evt. hvordan jeg skal komme i gang??

    Gå heller for aksjehandel. Få en av foreldrene dine til å opprette en såkalt "Investeringskonto Zero" hos Nordnet for deg. Funker fett :)

  6. Kle seg naken, smøre seg inn med peanøttsmør og seile bortover midtgangen, vel! Når alle ligger samlet i en haug foran, ved siden av sjåføren, begynner en gjerne å sleike peanøttsmøret av hverandre.

    Åja, nå skjønner jeg! Overbevist om å ha buss! :)

     

    Et annet spm.. Hvordan er det med maling av bussen? Omtrent alle busser ser jo helt konge ut på utsiden, så det kan vel ikke være malt av dem selv, eller..?

  7. Uten å linke finnes det streams som har en bitrate på 2500 kbps, så du får nesten sumo kvalitet. Den jeg brukte blant annet til Chelsea kampen

    Hva slags streamer snakker dere om? Sopcast?

     

    Er det noen bra streams til mac? Ender alltid opp med rævva streams!

     

    Forresten, ViaPlay hadde jo bra kvalitet! Noen dårlige perioder på noen sekunder, men perfekt bortsett fra det!

  8. Han skriver jo at de er to gutter som vil ha det gøy for dem selv, altså utenom familien.

    Familiene er med, men vi har lyst til å gå ut og gjøre ting selv, selvfølgelig.

     

    Disse klubbene og partybåtene, er det 18-årsgrense på de?

     

    Når det gjelder hotell, vil jeg helst at det skal være all inclusive og inneholde noen fasiliteter som treningsrom og tennis/basket/fotball. Men hvordan er det hvis man ikke har all inclusive? Er det ikke dyrt å spise ute hver eneste dag?

  9. Vil du ikke ha dritt stream burde du unngå å betale 200 kr for den ihvertfall. Verre møkk enn Viaplay får du ikke.

    Er den så ille?

     

    Noen som kan sende meg en PM med en reliable stream da? Er så dritt når det er rævva kvalitet og hakker i en så viktig kamp!

  10. Liten krise her.. Vet ikke hvor jeg skal se kampen.. Hvis jeg oppretter et abonnement på ViaPlay, har jeg 14 dagers angrerett?

     

    http://viaplay.no/viaplay/legal se punkt 15, nei du har ikke angrerett hvis du bestiller på nett.

     

    Men hva med å google litt, er ikke spesielt vanskelig å finne andre måter å se denne kampen på.

    Måtte løpe ut en tur for å kjøpe inn noe snacks! :)

     

    Men er det noen bra måter å se kampen på da? Orker ikke drittstreamer til en så viktig kamp som dette.

  11. Har tenkt til å bytte tilbake Noten fordi den rett og slett ikke passer meg. Men så fant jeg ut av at det står at jeg kjøpte Noten den 04.04.12 på kvitteringen jeg fikk fra Lefdal. Jeg bestilte denne på nettet, og da stod det at den ikke var tilgjengelig på lager før den 12.04.12, som var den dagen jeg fikk den. Da gjelder vel angreretten min fra den dagen jeg fikk den?

×
×
  • Opprett ny...