Gå til innhold

Razoroth

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Razoroth

  1. Å tro at fotorealisme vil inspirere følelser blir helt feil i min bok. Det kan derimot være med på å trigge "OMG AWESOME-refleksen" i hjernen min, som f.eks. i Transformers-filmene (Jeg gråt ikke da Optimus Prime "døde" selv om han ser rimelig ekte ut).

     

    Om det er noe som påvirker følelsene mine, så er det gode karakterer, satt i en god historie. Dessverre virker det som at få spillutviklere satser på dette.

     

  2. For 5-10 år siden, så ville jeg ha sagt: "Jeg stoler på spillutviklere". Det var en stor mengde med selskaper som jeg helt ærlig kunne støttet opp under, og sagt at de leverer kvalitetsprodukter.

     

    Derimot, så ser jeg nå at på det nåværende tidspunkt, så er jeg generelt tvilsom til de fleste utviklere og utgivere. Spill blir solgt med DLC ved launch, med software som får topplokket i kok, konstant tilkobling til internett for å spille, osv.

     

    -------------------------------------------------

     

    Personlig, så vil jeg trekke fram noen selskaper som jeg stoler på, eller i hvert fall håper vil gjøre riktige valg. De er:

     

    CDProjekt/GOG:

    CDProjekt og GoG har et nesten plettfritt rulleblad. De har gitt bort utvidelser til spillene sine gratis (!), er motstander av DRM, og gir eldre spill den skjebnen de fortjener. Om det er et spillselskap som fortjener lojalitet, så er de disse.

     

    Valve (med Steam): Lager kvalitetsspill og er som oftest på spillernes side. Steam kommer derimot med sine negative sider, og har enorm markedsandel på nett. Får bare håpe at Gabe holder skuta på rett vei.

     

    Diverse indies:

    Notch/Mojang - Gjør gode valg, men om kvaliteten på fremtidige spill vil holde standard? Aner ikke.

    DoubleFine - Samme om ovenfor, men har vist seg over tid til å holde generelt god kvalitet. Om Kickstarter-prosjektet blir bra, så stoler jeg nok på dem.

     

    -------------------------------------------------

     

    Spørsmålet blir dermed: Finnes det noen spillselskaper (triple-A eller indie) du fremdeles stoler på? Har du noen selskaper du stolte på før, men som nå tviler på? Er du en fanboy, stoler du på ingen eller ligger du et sted midt i mellom?

     

     

     

    Lignende tråd fra 2003:

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=118115&st=0

    • Liker 6
  3. Synes det er interessant å se på Hero usage-statistikken på HoNs nettsider. Heroes i freepoolen går opp rundt 2x-3x, mens de som ikke er gratis har økt bittelitt i bruk (unntatt dagen for updaten. Stor reaksjon i starten, men så var det ikke så ille? :p )

     

    Lurer på om S2 tjener noe særlig på denne oppdateringen. Monkey King ble faktisk brukt mye de første dagene etter han kom.

     

    Stats: Se nederst ved Detailed Usage, så velg andre heroes. Dessverre maks 4 heroes samtidig.

     

     

    Edit: Ble endel edit, siden jeg først så stats ingame, men de er satt opp til prosent. På nettsiden kan man derimot finne totalbruk.

  4. Det er en ekstra shrunken head.

    Jeg så en swiftblade bygge shrunken. Han brukte ikke den eller spinn som magic resist :D

    Er du farma swift trenger du ikke shrunken. Når jeg sa at spinnen var ubrukelig mente jeg til det offensive. Den er så klart grei til å komme seg unna med, men til å drepe noen så er det waste of time å begynne å spinne rundt som en idiot.

     

    Et godt lag vil enkelt kunne CC'e+fokuse ned en Swift uten Shrunken. 5-10 sekunders ekstra magic immune har mye å si i teamfights, så ser helst at en Swift går Shrunken etter 1-2 forskjellige dmg-items.

     

    Er selvfølgelig ikke alltid nødvendig, men det spørs på hvordan motstanderene spiller. Shrunken er det trygge alternativet da.

  5. Møter man Swiftblade, så er det (samtidig som tingene de andre har nevnt) viktig å ikke få panikk når han bruker spin. Han tar fortsatt dmg, så om man har 1-2 teammates der, bør man anslå om man kan drepe han ved hjelp av autoattacks, noe som ofte kan være mulig (enda bedre om man har satt noen ranged-heroes opp mot ham som kan angripe uten å ta dmg).

    Nye spillere har en tendens til å bare løpe vekk fra Swiftblade, selv 3v1 og 4v1, men å anslå slike situasjoner vil man vel lære seg med erfaring.

     

    Det viktigste, i min mening, er derimot å greie og holde Swiftblade nede earlygame. Hvis noen feeder Swift, så vil han etterhvert bli et helvete på to ben.

  6. Problem: HoN og LoL har stjelt deler av compo-miljøet til DotA, og er akkurat nå større sannsynlig å se på Europeiske/Amerikanske LANs.

     

    Solution: Throw money at it!

     

     

    Har egentlig ikke noe imot dette. Spiller HoN atm, på grunn av enkle gameplayforbedringer som rejoin, concedes osv., men kommer gledelig til å ta turen tilbake til DotA2 når tiden kommer. Savner egentlig heroene fra DotA, så lurer på om det samme kommer til å skje med HoN-helter når man bytter videre til DotA2.

  7. Har litt lyst til å si BioShock.

     

     

     

    bioshock-rapture-image-bioshock-523402_1024_551.jpg

     

     

     

    Tror aldri jeg har blitt så visuelt imponert som da jeg først dukket ned under havoverflaten og så Rapture. Når man kommer seg inn i Rapture er det ikke mye mindre imponerende.

     

    Skal sies at jeg velger BioShock utifra estetikk, ikke grafikk. BioShock er kanskje teknisk utdatert, men estetikken forblir den samme for meg som da jeg først tok turen. Om grafikk er viktig, så kan man jo håpe at BioShock Infinite kan gjenskape den samme estetiske sjarmen, samtidig som det blir teknisk bedre grafikk.

  8. Turret med stackable orbs var så overpowered at det nesten var komisk.

     

    Dagens Engineer er misforstått blant de som går mines først. Skal enormt mye til for å gå rundt og plassere mines, samtidig som man prøver å gå opp i levels + hjelpe lanes. Usikker på om jeg synes mines fortjener sin plass blant skillsa til Engi. Burde heller fått en skill som enten gjorde han til fullbyrdig support (vanskelig pga mana pool atm) eller mer carry/initiation-potensial.

     

    Torturer er vel en hero som kan fylle samme oppgaven som Engi atm, bare bedre (+ mye bedre lategame-scaling).

  9. Nja, liker å spille flere forskjellige typer heroes, men allikevel ha et greit team med heroes. AR gir så godt som aldri dette, selv om game moden er morsomt å spille fra tid til annen.

     

    Siden ingen hero i HoN er ubrukelig, så kan de 1-2 første på hvert lag randome uten at det har enormt mye å si for laget. Kort sagt motiverer det folk til å spille alle heroesene, ikke bare de samme, "trygge" heroesene hvert game.

     

    Jeg har vendt med til randomgull siden DotA, som sannsynligvis også har mye å si for hvorfor det føles som en naturlig del av spillet for meg.

  10. Tror det nye systemet kan få både positive og negative ringvirkninger i HoN-communityet. For oss som er verified, så er vel det største problemet (hvertfall etter de klagene jeg har sett), early access-systemet. Må ærlig innrømme at jeg ikke er noen fan av systemet selv, men så lenge ikke alle nye heroes får en early access-periode før release, så kan jeg leve med det. Hvis en av de nye heroene viser seg til å være overpowered, så spiller man like gjerne SD (og håper hardt på at ingen får heroen) eller BP.

     

    Det største problemet jeg ser derimot, er nettopp for de nye spillerene. Til dags dato er det 2 (2,5) supportheroes i poolen deres, Martyr og Plague Rider (Engi kan vel spilles som support til nød), som ikke akkurat kommer til å fostre god taktikk blant nye spillere. Usikker på hvor godt spillere uten alle heroene blir mottatt når de møter verified-gamers.

     

     

    Personlig så er jeg mest sur på at S2 har fjernet random-gull i AP, og at Devo-Rot ikke funker på folk i invis (har bare hørt andre si det), som begge gagner gameplayet, imo.

  11. Spillet setter raskt tonen i det som må være historiens klammeste og mest selvhøytidelige dialog som ville gjort selveste Uwe Boll stolt.

     

    Pent Simen, pent. Ble mye humring da man leste artikkelen. Keep it up!

     

    Det finnes endel eldre titler man skulle ønske fikk en remake. Dessverre tror jeg en remake av f.eks Final Fantasy VII forblir en våt drøm blant oss dødelige.

×
×
  • Opprett ny...