Gå til innhold

Gordon

Medlemmer
  • Innlegg

    106
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gordon

  1. Hvordan er det mulig at folk ikke greier å se forskjell på en dobbling i oppløsning?? Er for meg helt fremmed! Kan lett se på min 22" CRT-dataskjerm om det er 576p, 720p, lr 1080p. Akkurat som man lett ser forskjell på om et spill kjøres i 1024x768 eller 1600x1200.

     

    Hiver man på en kilde som er 720 eller lavere har man naturligvis ingen eller liten gevinst med større panel men er kilden 1080 (eller mer) Så er dette milevis bedre være det seg 24" 37" eller 52"... eller 100" lerret.

  2. Hei alle Zepto eiere. Jeg har et problem med min laptop jeg ikke klarer å finne noe om på nettet. Den plutselig sluttet å lade mens jeg brukte den, jeg anntok umiddelbart at power supply hadde tatt kvelden, men målte med et multimeter at det leverte akkurat som før. Laptopen gikk følgelig tom for strøm og døde. Noen som har hatt noen lignende problemer med sin maskin? Kontaktet netshop men har ikke fått svar på en mnd, litt leit fikk så god service ved forrige lille sak.

     

    maskinen er ett år gammel, litt teit at den skal være ved veis ende allerede...

  3. Litt lei av alle som negativt konstanterer at tiden har løpt fra de faste mediene. Vell sliter ikke jeg med å laste ned en film rimelig raskt fra nettet, men duverden hvor ofte sider som apple, youtube etc. er så overbelastet at man ikke engang kan streame veldig lav kvalitetsvideo uten å stoppe flere ganger... Nei jeg tror stadig ikke nettutbyggingen i norge er modent for å ta seg av all underholdningslevering i en stabil form på mange mange år. Men klart at det er det som er fremtiden er det vell liten tvil om.

     

    Hva kvaliteten anngår er jeg derimot lite i tvil. De som tror de har hatt "Hjemmekino" med en DVD-spiller koblet til videokanonen og ikke ser forskjellen mot de nye formatene kan igrunn bare sitte og kose seg med det, men for oss andre som nekter å se filmverden gjennom et filter av ufokusert digital grøt (som ja også DVD ser ut som blåst opp stort på en HD-projektor) og heller vil ha noe som minner om klarheten i en kinosal er de nye formatene redningen fra oven. Selv rippede Blu-ray filmer på 4GB har en klarhet og skarphet som ikke kan sammenlignes med noe som har vært tidligere.

    Så først nå kan man virkelig ha KINO i sin egen stue, selv ser jeg veldig frem til å anskaffe meg en 1080-projektor da det jo vil bli et stort hopp oppover igjen. .

  4. Jeg trenger vell neppe nevne at det må skrives dødelig nøyaktig slik. En eneste slurv med en mellomrom ødelegger det fannt jeg ut.

    Legger ut min target en gang til, hvis man installerer helt by default vil den se ut slik:

     

    "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 768

     

    Så ctrl+c & ctrl+v og prøv igjen soldat! :p

  5. Det har fungert på begge mine stasjonære med wideskjermer og på min laptop. Prøv å legge inn nyeste drivere til skjermkort, gå inn i spillet og sett all grafikk på det den skal være. Gå så ut og legg til commandoen bak target og start spillet uten å røre options menyen. Er faktisk ikke sikker på om det gjør noe men ville tippe det. Lett måte å se om du har hatt suksess på med en gang for utrente øyne er å velge f.eks Special Forces og sikte med geværet. Da vil du se kikkertsikte som en helt rund sirkel dersom det fungerte.

  6. Heisann! Er ingen sak, Bare skriv dette etter target i shortcut til Battlefield 2

     

    +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1680 +szy 1050

     

    dvs at den skal se noe sånn som dette ut:

     

    "C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2\BF2.exe" +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1680 +szy 1050

     

     

    Håper det funker, er bitch å spille i Elkjøp-mode :p

  7. I fjor når jeg og en kamerat var i Frankrike der det stort sett er meget upåklagelig vær og muligheter for de fleste aktiviteter ble 80% av tiden konsumert forran pc-skjermen. The Elder Scrolls IV: Oblivion var et farlig avhengighetsdannende spill, måtte stadig finne ut hvordan ting gikk og ble totalt dratt inn i det. Selvom det var et singelplayerspill fungerte det faktisk fint å være to, vi hadde våre forskjellige spessialiteter. Men alikevel, ble ikke så brun den sommeren nei :D

  8. Hei alle medentusiaster!

     

    Har et spørsmål jeg ikke finner svar på på internett, skal bygge en HTPC, men er usikker på hvilken CPU og HK jeg skal velge. Har fått med meg at intel er i siget om dagen og gjevnt over er det mest populære valget. Men AMD er såpass mye rimeligere at jeg må forhøre meg litt. Målet for PC er at den skal kunne spille av alle tenkelige former for HD-materiale uten anntydning til lagg, så der skal det ikke spares på noe. Anntar begge CPU'er er rikelige til spill da GPU ofte er viktigere her. Noen som har noen tips eller erfaringer å komme med?

     

    Venter spennt på svar;)

  9. Hmm... Mission Impossible.

     

    Er ikke bra muser å få kjøpt lenger. Logitech hadde engang en mus som var veldig bra som dere kan se BILDE av her; https://prisguiden.no/product.php?productId=1599

     

    Merk alle linkene viser bare til en annen mus som er elendig, har ikke klart å finne denne igjen noe sted:(

     

    Forøvrig er det vell eldre compaq muser o.l. som fungerer best, bare å holde de rene så fungerer de bra på de fleste underlag.

     

    Er foresten min mening at alle lasermuser/trådløse hører hjemme på bunnen av havet!

  10. Godt spørsmål ! Hva pokker skal jeg med den lissom. Men HAR du den?

     

    Jeg lånte den av en venn for lenge siden, han sa da han ikke trengte den. Men nå MÅ han plutselig ha den. Og ingen annen enn DVD-versjonen som fulgte med CE er bra nok. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg er forpliktet til å erstatte den for han. Selv hadde jeg ikke brydd meg fem flate sekunder om noe sånnt men still...

     

    Hvis du har den og ikke MÅ ha den selv kjøper jeg den i dag!

  11. Skal du bruke hele 10.000 på en bærbar holder det ikke at den er "ok til studentbruk". Da skal den i min oppfattning være en fullblodig skrivebordserstatter. Selv venter jeg bare på at posten skal åpne imorgen så jeg kan hente min nye Zepto Znote 6214W kjøpt hos netshop.no

     

    Dette er en PC til ca 10 lapper avhengig av hvordan du konfigurerer den, det er kun dager siden jeg bestillte og den er allerede ankommet så servicen har vært upåklagelig, men kan selvsagt ikke si noe om den utover spessifikasjonene før jeg har prøvd den.

     

    Link: http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=35940

     

    Men uansett, det er mange alternativer, bland annet et godt fra Asus som jeg tror noen har nevnt lenger opp. Så ikke kjøp noe skrot som du aldri kan spille en runde CS på. Integrert grafikk er fyyy...

  12. Jada det går fint. Finnes drøssevis av små chipset/GPU vifter å få kjøpt på steder som:

     

    www.microplex.no

    www.3dfxcool.no

     

    Koster vel under 100-lappen mange av de. Og skulle det være vanskelig å feste så kjøp en lett vifte og lim den med termisk lim.

     

    Men hadde vel ikke gjort noe å oppgradere hele kortet heller for er ikke akkurat siste model du har der:)

  13. Hei og hopp da var Zepto Znote 6214W bestillt.

     

    Den var standard med 512 MB minne ja, men dette kunne man konfigurere selv veldig greit. Prisen ble faktisk lavere med 1024 når jeg bestillte uten OS.

    Også behagelig å kunne velge minne ut fra vanlige priser ikke som f.eks. Dell der de skal ha det til at 1024MB DDR2 minne er verdt 3000 ....

     

    Så alt i alt ser jeg veldig frem til å motta denne maskinen som kom på ca 10.200 med 100GB harddisk og 1024 DDR5300 minne.

     

    Om det er noe interesse kan jeg godt poste mine erfaringer her når jeg får den...

  14. Heisann alle sammen og takk for givende svar. Har tittet gjennom alternativene deres og skjønner at jeg alltid skal titte innom her før jeg gjør noen kjøp.

     

    Men lurer på om jeg ikke går for denne her http://www.netshop.no/aspx/prdinfo.aspx?plid=35940

     

    Den virker stilren, får ok i testene og grei pris og har kraftig skjermkort... yter vel 2/3 av det min stasjonære med 7800 GT kort gjør i 3dmark og det er akseptabelt på en laptop vil jeg si.

     

    Hva synes dere?

  15. Har lyst på en laptop innenfor den halvveis rimelige enden av skalaen. Men vil ha en med et skjermkort som i det minste takler å spille moderne spill med akseptabel kvalitet. Noen som har noen erfaringer med noen PCer og vet om noen gode kjøp?

     

    Jeg har lett en del og funnet frem til denne PC fra ECS Elitegroup:

    http://www.multicom.no/SystemConfigurator.aspx?q=st:10502640

     

    Noen som kjenner til dette merket? Og ser jeg feil eller er den ganske godt utstyrt til prisen?

     

    Alle svar mottas med takk!

     

    Gordon

  16. Heisann! Dersom du bruker digital ut trenger du bare sette den i porten lengst til høyre og sette på digital out i volum control. Du kan bruke samme kabel som du bruker analogt, men ta da venstre phonokontakt (hvit el.sort) i digital input på forsterker. Den høyre overfører ikke signal.

     

    Videre må du skru av at lydkortet skal dekode dolby digital etc dersom du skal bruke PC til å spille av DVD og filmer med flerkanalslyd,

     

    Merk deg at du ikke får flerkanalslyd digitalt når du spiller.

     

    Noe mer du lurer på?

×
×
  • Opprett ny...