Gå til innhold

nure

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nure

  1. Hørte rykter om at chess fikk inn et lager nå den 15, er det noen som har fått sendt noen telefoner derifra nå i helga?

    Jeg fikk beskjed om at jeg mest sansyling skulle få fra den puljen, men neida har ikke fått noe mail eller sms fra chess:(

    Jeg fikk melding fredag om at min Iphone 3Gs svart 32Gb var sendt fra Chess. Bestilte kl. 07.30 den 31. juli.

  2. Der tok min 13 dager gamle Iphone 3Gs kveld...... Tok flere bilder etterhverandre og plutselig slo den seg av. Satte den til lading og da viste det seg at den var helt tom for strøm, men problemet er at den ikke tar lading..... Nivåmåleren står på rødt og er bare 2 mm stor. Telefonen lar seg heller ikke slå på.

    Andre som har vært borti problemet????

     

    Det høres jo ut som det kan være ett software problem, prøv å gjøre det fyren her har gjort. Spol frem til ca. 2.30 ut i videoen:

    Takk for tipset men det funket dessverre ikke......

  3. Der tok min 13 dager gamle Iphone 3Gs kveld...... Tok flere bilder etterhverandre og plutselig slo den seg av. Satte den til lading og da viste det seg at den var helt tom for strøm, men problemet er at den ikke tar lading..... Nivåmåleren står på rødt og er bare 2 mm stor. Telefonen lar seg heller ikke slå på.

    Andre som har vært borti problemet????

  4. Leste nettopp en test på mobilen.no fra 2008 hvor det står følgende om iPhone 3G:

     

    Kalenderen i Iphone 3G har fått støtte for skille mellom private, delte og jobbrelaterte hendelser, opg du kan velge hvilke du vil se. Du kan med andre ord ha en egen kalender for terminlista til fotballklubben din, eller en oversikt over hvilke aktiviteter ungene skal på. Alle kalendrene kan vises i samme bilde, med ulike fargekoder.

     

    Jeg finner ingen mulighet til å skille mellom private og jobbrelaterte hendelser på min nye iPhone 3GS. Er dette funksjonalitet som har blitt fjernet igjen? Skjønner ikke hvorfor i så fall...

    Har sett på dette men finner ikke ut at det er mulig å skille oppføringene. Andre som har funnet ut noe?

×
×
  • Opprett ny...