Gå til innhold

AlBubba

Medlemmer
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AlBubba

  1. Hei!

     

    Nå som objektivet er i boks, har jeg begynt å titte på blitz til min Olympus 520. Hva er forskjellene på 36 og 50? Har forstått at r en tilsier at den kan styres trådløst. Ser jo at det er stor prisforskjell på blitzene. Forsvarer prisforskjellen kvaliteten? Håper dere har noen gode tips og råd!

  2. Hei!

     

    Jeg har kokt ned til to alternativer til min Olympus e520. Jeg har standard objektivet 12-42 nå. Hvilket objektiv skal jeg velge? Sigma sitt 55-200 eller Olympus sitt 40-150? Hvilket er best? Blir det stor forskjell på 150mm og 200 mm? Drømmer om en safaritur etter hvert. Vil disse objektivene gjøre jobben til fotografering? Og ja, det må nok bli et billig objektiv dessverre:)

  3. Hmm.... Da får vi se hva jeg klarer å bestemme meg for. Er vel ikke noe dårlig linse den 200 mm fra Sigma heller da, i og med at Olympus bruker optikken fra sigma i sin 300 mm kanskje? Kan jo selvsagt være bedre kvalitet på 300 mm altså. Er sugen på objektiv nå, men det kan jo være bedre å vente, og kjøpe olympus sitt 300 mm.

     

    Takk for god hjelp forresten! Er ikke lett å sette seg inn i alt sammen.

     

    Har dere forslag til blits og eller? Er det den 36 r jeg burde gå for?

  4. Hei!

     

    Fikk Olympus 520 i julegave, og er kjempefornøyd med det. Nå sitter jeg å kikker etter et rimelig objektiv. Tenkte på et 70-300 mm objektiv. Har hørt at Sigma leverer prisgunstige objektiver, men det ser ikke ut som om de har det til kameraet mitt. Er det problemer å få prisgunstige objektiver til kameraet? Det eneste jeg kan finne er Olympus sitt eget objektiv og det koster jo ca 3000,-. Det er sikkert et meget bra objektiv, men jeg er ikke interessert i å bruke så mye penger på objektiv. Noen som kan gi meg gode råd og tips? Er fersk innen foto hobbyen

     

     

    På forhånd takk!

×
×
  • Opprett ny...