Gå til innhold

Skullkrusher

Medlemmer
  • Innlegg

    201
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skullkrusher

  1. Har skrevet og spilt inn en ny sang! Alt unntatt vokal er gjort ganske digitalt, med programmerte trommer, gitar og bass spilt inn rett inn i EXmix/Pro Tools. Liker å gjøre ting så fort (men så bra) som mulig uten å være snobbete! Sleng gjerne igjen en kommentar, tar imot alle tilbakemeldinger. :)

     

  2. Hei! Jeg vurderer å selge min Tab S 10.5 4G 16GB. Ikke fordi jeg er misfornøyd, men for at jeg ikke har bruk for den lengre. Brukte den mye til å ta notater på skolen skoleåret 14/15, men nå har jeg jobb hvor jeg har jobb-PC, og hjemme bruker jeg oftest PC-en i stedet for. Saken er at jeg har mistet den på en stol for en stund siden, og den har fått en bulk i ramma over front-kameraet (se bilde). Hvor mye tror dere det er realistisk å få for den?

     

     

    post-185169-0-90246700-1439571073_thumb.jpg

  3. Spent på denne! Har en Note 3 med knust skjerm og ser for meg å oppgradere til femmeren tidlig i høst. Prosessor og RAM er jo gode nyheter, men jeg og er skuffet over at ikke de har klart å presse inn en større skjerm (5.9", f.eks.) og beholdt de ytre målene som i dag. Må også innrømme at jeg så litt fram til auto-eject på S-penna :p

     

    Forventer forøvrig at skjermen er bortimot perfekt (som på Note 4 og S6), at kameraet er klasseledende og at den har noe innovativt av features som ikke er blitt røpt ennå.

     

    Edit: Og enda bedre mikrofon! Note 3 sin er konge, og jeg bruker mobilen mye til å ta opp bandøvinger og gitarforsterkere.

  4. Da har jeg endelig greid å knuse skjermen på min Note 3... Mista ei sånn klype man har på vektstanga på treningssenteret fra to meters høyde, og den traff selvfølgelig rett under hjemknappen. Hadde temperert glass på skjermen, men den dekker ikke under hjemknappen, så der ble glasset pulverisert. Uhell i uhell! :p

    Da var spørsmålet, kjøpe seg Note 4 eller vente på Note 5..?

  5. Hvis du er fersk vil du fort merke hva som kjennes "naturlig". Liker selv å holde meg på rundt 2.000 til 2.500 rpm ved langkjøring/cruising/80-sone.

     

    Det kan nevnes at jeg kjører en Ford Probe, som er ganske lavt giret. Ulempen der er at hvis man kjører i 100-sone kan turtallet ligge godt over 3.000. Fordelen da igjen er at jeg kan kjøre i femtegiret i så lav hastighet som 40 uten problemer.

     

    Jeg synes girvalgene dine virker fornuftige, og jeg kjørte akkurat likens med min gamle Mk2 Mondeo, da lå jeg rundt 2.000 rpm (noe som var nødvendig for at motoren skulle akselerere greit) og oppover. Men som de andre her sier, høyere turtall er ikke farlig om man ser bort fra noe høyere motorslitasje (motorslitasje øker vel lineært med turtall, vil jeg tro?) og drivstofforbruk.

  6. Kontroversielt forslag: Ford Probe!

     

    Ikke den kuleste bilen blant entusiastene (samarbeid med US Ford og Mazda, foreslått som erstatter for Mustang med forhjulsdrift og "bare" V6, etc...), men man får et sportslig utseende, gode kjøreegenskaper (har en senket Probe selv, den sitter latterlig godt i svingene men er stiv som et spett) og en kvikk og responsiv V6-motor med pen lyd. :) Og bagasjerommet er stort!

  7. Ganske stygg. Tror det er usannsynlig at den får 4gb RAM og 4K-skjerm, spesielt før en Note-mobil kommer med det samme. Og 8K-videoopptak? :p

     

    Det blir sikkert en pen og bra mobil med noen kjekke, nye funksjoner. Tror det er mer sannsynlig at den kommer med en QHD-skjerm som er mellom 5,2 og 5,5 tommer stor og kommer med 3gb RAM.

     

    Edit: Ser at spesifikasjonene nå er byttet ut med mer realistiske.

    • Liker 1
  8. Har plenty med snø, har ikke ski! Har derimot nettopp kjøpt sykkel, og tenker selvfølgelig å sykle masse i år. :)

     

    Har absolutt muligheten til å drive med styrketrening og er medlem i et ganske bra treningssenter. Skal sjekke ut Starting Strength! Svømming høres morsomt nok ut, men det blir en ekstra utgiftspost i såfall, så det får vurderes :) Egentlig så lurer jeg vel mest på hvordan jeg bør gjøre det med kosthold! Kom ikke så godt fram i den første posten min.

×
×
  • Opprett ny...