Gå til innhold

GlowingEyes

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GlowingEyes

  1. Jeg bare satt og tenkte på en liten ting at dersom det skal være underholdning for gutta. Hvorfor må det akuratt vært ei jente som skaper underholdningen? Kunne det ikke for eksempel ha vært en mann eller transvesitt kledd ut som dame som viste skikkelig humoristisk strippeshow eller noe? Ville ikke det også blitt underholdning selv om det kommer fra det motsatte kjønn?

     

    Hva er målet med underholdningen?

     

    - At dem eller bursdagsmannen skal ha noe pent å se på?

    - At dem eller bursdagsmannen skal bli kåt(e) og opphissa?

    - At dem eller bursdagsmannen skal le?

    - At dem eller bursdagsmannen skal se NOEN danse?

    - At dem eller bursdagsmannen håper strippersken tar litt på dem eller bursdagsmannen?

     

    - Noe mer jeg har glemt?

     

    Jeg tror jeg hadde spurt typen jeg direkte hva som er målet med underholdningen siden en stripperske skal inn på arenaen.

  2. En viktig faktor for å piffe opp sexlivet er å unngå å gjøre det til en rutine

     

    Desverre for meg er mitt behov så stort enkelte ganger at jeg vil ha flere ganger daglig... Derfor blir det til en rutine nærmest å ha sex for meg hver dag, desverre.. Noe som ja kan bli kjedelig i lengen. Det er kanskje meg selv og mitt behov jeg bør jobbe med i forhold til typen.

    Typen vil derimot ikke dette flere ganger daglig. Så det blir som å få mast seg til sex. Hender jeg blir så frustrert at jeg må slå i en vegg eller dra meg selv i håret noen ganger av å si ''det går greit, vi kan vente noen dager til''.

    Jeg er like glad i han fremdeles, men er bare så frustrerende når han vil mindre enn meg.

     

    Overask typen din med en god middag, dempede lys og en god vin. Ha på deg noe sexy, gjerne kun en silkekåpe (Slike: http://www.baronboutique.com/silkdresses/s...n_silk_robe.jpg el http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/1e/8/...AAAAAAB6Ang.jpg ).

     

    Nyt middagen, og skap en seksuell spenning via kroppen, ikke verbalt. Når middagen er ferdig så tar du det veldig rolig, start med lett kyssing, berøring og eskaler det, men ikke hopp rett på sexen, tease han. Når du finner et passende sted, så dytter hun han ned på ryggen og lar han slappe helt av mens du gjør hele jobben, eskaler litt høyt opp nå, suging o.l., men fortsatt ikke gi han alt. Når gutten virkelig ikke klarer å ligge stille lenger reiser du deg opp og lar kåpen falle. Now give it to him!

     

    Følger du denne oppskriften vil gutten garantert få sex på hjernen igjen. Ellers snakker vi kanskje en ny Sturla Berg Johansen...

     

    Dette har jeg gjort mye av å tease han osv... Det med middag og kåpe greier kommer etterhvert. Må bare få opp selvtillitten min først. For den er ganske dårlig, og typen er ikke så flink til å få den opp heller :(

    (Får heller beskjed at om jeg når så så mye på vekta vil han gå ifra meg. Enda jeg bare veier 60 kg nå. Han sier hittil er det greit, men at jeg må trene og holde ved like. Det er greit forsåvidt, men kunne jo fått høre at jeg for eksempel hadde en fin kropp.) Tatt litt ut av sammenhengen dette da....

     

    Men tingen er at jeg gir og gir og får sjelden tilbake. Så derfor synes jeg ikke det er så gøy lenger..

    Jeg tenker etter at jeg er ferdig med mitt tease greie får jeg et raskt/kort ....dårlig..... slikk, med fingring.... før han ruller seg oppå meg eller vil ha meg på toppen så jeg kommer i løp av kort tid så han kan få tømt seg. Noen timers underholdning i senga er svært sjelden... Jeg husker første dag jeg traff han, da hadde han bennern bare av og ha meg på fanget. Vi lekte med oljer og vibratorer. Inntill jeg fikk urinveisinfeksjon av vibratoren desverre, så ble den gleden tatt vekk. Men vi prøver igjen enkelte ganger og da går det bra med vibratoren. Han sier han skal kjøpe nytt og spennende leketøy. Det får det til å gløde i øynene og hodet mitt. Men det blir alltid med ord. For det skjer jo ikke... Ikke kommet et eneste leketøy fra hans side enda han liker det. Er jeg som drar inn olja med lukt og uten lukt, med og uten smak, og tar initiativ til massasje osv osv..

    Nå skal det så mye mer til før han blir tent på meg.. Forsåvidt greit.. Men han kunne tatt mer initiativ han også. Jeg føler jeg gjør mye og får lite tilbake.. Og jeg vil ikke være masete heller om hva jeg ønsker, men når jeg sier pent ifra hva jeg kunne ønske meg og viser med hendene hans og mine osv, såfår jeg heller ikke det.. Så det er veldig forvirrende.

     

     

    Så til gutta som ikke gjør nok med damene sine:

    Få rumpa i gir og forfør oss!! We want MORE!

  3. Hei du :)

     

    Du kan jo prøve vanlige midler før du eventuelt tar en test av huden din og eventuelt begynner på reseptbelagte midler.

     

    For eksempel, rensing av hud dag og kveld kan være med på å bidra til finere hud og minske sorte prikker og kviser.

    Ellers har du Basiron som en del bruker som har vært ganske effektiv for en del.

     

    Basiron

    Dette får du kjøpt reseptfritt på apoteket.

     

    Andre midler er Brevoxyl og Panoxyl.

     

    Ellers fant jeg noe informasjon for å forebygge kviser på Lommelegen siden.

    Kviser - Årsak og behandling

  4. Jeg og typen har vært sammen en stund og i begynnelsen var sexen bra. Men etter nå har den vært dårlig i 1 mnd. Jeg kunne tenke meg å prøve å sprite opp litt igjen, for jeg holder på å bli sprø. Mitt behov er langt større enn hans. Jeg kunne gjerne hatt flere ganger daglig. Han er fornøyd med 2-3-4 ganger i uka, eller ikke det en gang. Noen ganger går det så langt ned som til 1 gang i uka. Og enkelte ganger når det først skjer... Ja da er det ikke mye spennendes i det hele og det ''korte'' Liker ikke at det blir sånn at mannen bare ruller oppå deg hver gang nesten, jokker litt, kommer også er man ferdig. Tidligere forhold har aldri vært slik. Der har det vært full fres hele tiden med skikkelig oppvarminger, ordentlig flørt i forholdet osv.

     

    Jeg har fortelt partneren min godt hva jeg kan tenke meg, hvordan han skal gjøre det og lignende. Har prøvd å vise han også.. Det eneste som mangler er at han gidder for å si det slik. hehe!

     

    I mange forhold skjer det fort at sexen daler litt ned enkelte ganger i perioder.

    Så jeg kunne godt tenke meg noen tips og se om det er noen nytenkninger jeg ikke har vært borti før :) Som jeg kanskje kan prøve ut på partneren min for å se om han kan komme i mood for noe mer enn bare rulle, jokke, ferdig :)

     

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

     

    Hvordan ville dere varmet opp partneren deres før dere eventuelt har sex?

     

    Gutter, hva gjør dere for å varme opp dama deres?

     

    Jenter, hva gjør dere for å varme opp gutten deres?

     

     

    Stripping? Fingring? Suging? Dusj? Boblebad? Romantisk boblebad?

    Oljer? Krem? Jordbær? Sjokoloade? Håndhjern? Bind for øynene? Mørkt/Lys i rommet?

    Bil? Buss? Jobb? Heis? Toalett?

  5. Skjønner absolutt ingen verdens ting av #1. Helt umulig å lese...

     

    Rettskriving er en dyd. Poenget ble borte i teksten også...

     

     

    Tenk om personen har dysleksi eller andre ting som gjør det vanskelig for han å skrive riktig.

    Jeg skjønte ihvertfall teksten og innholdet.

     

     

    Over til Malley:

     

    Jeg tror nok ungen var litt usikker bare i det spøken holdt på.. Men ha i minnet at det er litt viktig for barn å lære å spøke litt. Selve denne spøken var jo ikke så alvorlig da at hun kan ta så veldig skade av den tror jeg.:)

  6. Dette blir langt, men må skrive slik for at dere som vil lese og eventuelt svare kan forstå!

     

    Jeg har lenge vært langt nede nå i snart 4 år.... Har hatt sosial fobi og gått i terapi for dette i over 1 år hos psykolog. Min psykolog har nå sluttet i jobben sin og videreført meg til et annet sted som skal skaffe noen jeg kan snakke med... Men dessverre for meg... så ble jeg visst puttet bakerst i køen igjen enda jeg var inni systemet av en eller annen merkelig grunn. Så selv om jeg var kommet gjennom og hadde psykolog, og siden hun sluttet ble jeg puttet bakerst igjen. Jeg føler selv jeg må gripe tak i noe for systemet hjelper meg i hvert fall ikke...

     

    Er nå i et forhold hvor typen har en sønn som har ADHD.

    Dette tar jo selvfølgelig mye tid. Jeg har flyttet sammen med dem og lever hos dem... Samtidig føler jeg at jeg har mistet meg selv litt i denne situasjonen. Motivasjon for å gjøre ting har gått ned, jeg har endelig kommet litt ut av depresjonene jeg hadde da jeg var alene.

    Det er ikke så mye trening lenger som før, for nå er jeg avstandsmessig lenger borte fra ei jeg trente med før.

    Før jeg traff kjæresten min var jeg mye alene og gråt flere ganger daglig.... Vet ikke helt hvorfor. Kanskje fordi jeg var ensom og ønsket noen allrighte folk rundt meg. Noen ganger kanskje p.g.a. familien og livet jeg har opplevd. Noen ganger begrensingene mine som setter stokker i veien for mine mål. Andre ganger kanskje fordi jeg lurer rett og slett på om jeg er normal eller ikke? Jeg tror man blir litt skrudd av å sitte for mye alene..

    Nå har jeg ikke grått på over 5 måneder! Men det å tre inn i nytt forhold med barn er jo ikke bare bare heller. Det har selvfølgelig kostet mye energi.... Nå hører jeg kroppen min skriker etter litt pause med andre mennesker igjen... Så jeg ikke er med ”familien” hele tiden..

     

    Så kommer det store problemet.... Jeg har dem 3 siste årene ikke hatt noe nettverk. Har gått på skole laaaangt vekke så alle vennene mine er selvfølgelig der. Har snakket tidligere om å flytte dit... Men nå har jeg funnet kjæresten min her... Noe jeg har ønsket så lenge, å få bli glad i noen, og ha noen som bryr seg sånn om meg. Det har vært drømmen min LENGE!

    Jeg har gått på forskjellige kurs, blitt kjent med folk der.. men der var det bare folk som sleit veldig psykisk, eller som kun var der for å ta kurset og ikke bygge vennskap.

    Jeg trenger noen som er oppegående føler jeg for at jeg også skal være på topp...

    Har prøvd treningssenter, men folk er ganske unnvikende der og har mer enn nok med å trene merker jeg. Er ikke særlig glad i å gå på byen heller, p.g.a. jeg ikke er glad i når folk drikker jeg fulle og lignende.... (av private grunner). Har tatt på meg en ekstra jobb for å prøve å bli kjent med folk, men folk der igjen er for gamle, og ikke særlig interessert i ei ung jente som meg merker jeg. Det er aldri sms'er utenom jobb tiden. Vi møtes og gjør en jobb sammen og drar hvert til oss.

     

    Økonomien min er veldig begrenset. Så jeg har ikke råd til å melde meg opp på det ene og det andre... Har prøvd chatting, men treffer somregel gutter bare.. Jeg føler jeg trenger jenter!

    Men det har vært vanskelig å treffe jenter på nett...

     

    Etter 3 år som nedi gjørma uten nettverk vet jeg ikke helt hvor jeg skal begynne hen etter å bygge noe nettverk med noen. Jeg kan selvfølgelig bli venn med kjærestens venner, men jeg ønsker også egne venner... For jeg er alltid litt på vakt når det gjelder lojalitet & ærlighet til andres venner når jeg skal bli venner med dem. Dessuten er dem 20 år eldre enn meg... Ikke at det gjør noe, men hadde kanskje hatt litt behov for noen mer livlige, spelske, utadvendte, kjærlige, lojale folk. Siden jeg tidligere er blitt sviktet gang på gang på gang.

     

    Jeg vet med meg selv at jeg er ei jente mange liker godt når man blir kjent med meg. Mye glede å spre til andre og har gnister i meg. Denne gnisten i meg kommer ikke ut til noen akkurat nå. For jeg har jo bare kjæresten og sønnen å dele den med.

     

    Så hvor i all verden skal jeg begynne å bygge nettverk for å få litt fri fra typen og resten innimellom?

×
×
  • Opprett ny...