Gå til innhold

Free_Mind

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Free_Mind

  1. Til deg som prøver iherdig å så panikk blandt uvitende brukere av nettet.

    Lær deg litt fysikk før du slenger ut tullete konspirasjonsteorier.

    Vil du diskutere er du velkommen til det men å slenge ut nye påstander en gang i månen anser jeg ikke som fruktbar diskusjon. :thumbdown:

     

    Hvordan tror du forresten et opprop mot kondensstriper i forskjellige høyder og trykk skal gjøre noe fra eller til?

     

    Den 19.April var nesten alle skyene på himmelen kunstige, etterlat fra fly på himmelen. Det kom in flere rapporter fra hele landet på nyhetsspeilet.no, hvor det ble meldt om 10-12 striper på et par timer som ble lagt ut. Etter 7-8timer så var hele himmelen dekket med et kunstig skydekke. Ikke rart du tror det er contrails, i begynnelsen så ser det tilsynelatende slik ut, men hvordan kan det ende opp å dekke hele himmelen?

     

     

    De som står på den listen, vil om et par år bli husket som helter.

  2. Kan alle som støtter oppropet om å avkreve svar fra Regjeringen skrive under her:

     

    http://www.opprop.no/opprop.php?id=stopchemtrails

     

    Dette er et flott tiltak, og for de som er lei chemtrails debatten så vil dette føre oss et skritt nærmere en avklaring fra regjeringen. Forhåpentligvis!

     

    om du ikke vet hva chemtrails er. GOOGLE IT. Eller sjekk ut denne artikkelen for en god inføring.!

     

    http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/chemtr...-det-pa-veggen/

     

     

    Sammen kan vi stoppe dette her!

  3. Somalia. Et uskyldig offer for kolonisering og andre verdenskrig, massegraver og massesult. Om det er et sted på jorden du ikke vil bli født, er det her. Pr. Idag er det på FN sine lister over verdens farligste steder, lovløse overherrer har tatt kontroll over store deler av landet etter kuppet som endte i en borgerkrig i 2001. Ikke lenge etter i 2006 invanderte den Etihiopiske hær. Idag er det fortsatt krig.

     

    Landet mangler sosial stabilitet, lov og orden og en regjering for folket. Det mangler en hær, og en kystvakt som skal til for å sikre folkets dyrbare inntektskilde. Den somaliske kyst inneholder mye fisk, tunfisk, hummer og annen sjømat for 300Millioner$ årlig. Flere tusen kilometer kystlinje åpen for hvem som helst. I en verden hvor lite fisk fører fiskere tvers over hav for å fange fisk, fordi deres eget område har et tungt og overbelastet etterspørsel for fisk. Ser andre naboland på somalias langstrakte kystlinje som en ubeskyttet perle som ligger og venter.

     

    Rovfiske er et stort problem, dette har vi i Norge erfart, men i motsettning til oss så har de ikke en massiv forsvarsflåte å imøtekomme trusselen på. I Somalia samles de ved landsbyene, rustet opp av stammeledere og ros fra familie som ønsker dem lykke til på sin ferd ut i havet.En gruppe på 10-20 frivillige fra Somalias lokalkystvakt som de kaller seg selv, utstyrt med kalasjnikover, rakketavfyrere og motorbåter setter de fart mot det åpne hav, mot en båt som tar maten fra et krigsrammet og utsultet folk.

     

     

    Det er også raportert om ”toxic-waste” dumpet utenfor kysten fra europeiske båter, kort tid etter at regjeringen kollapset i 2001, fikk kystbefolkningen sykdommer og barn ble født med misdannelser. Det hele ble værre når tsunami bølgene i 2005, skyldte opp flere tønner på land. Det viste seg å være høye verdier av tunge metaller, noe atomavfall og kvikksølv. Det hele er uroligvekkende. Kvikksølv ble nylig forbudt i Norge og mange andre europeiske land. Og det er enorme mengder som ikke kan dumpes i egen bakgård. Så de drar til det minst mulig diplomatiske landed i verden, hvor presse og andre vestlige institusjoner ikke eksisterer. Er det et sted man kan gjøre noe sånt i 2009, så er Somalia helt klart valget.

     

    Et internasjonalt miljøgiftig avfallsplass for internasjonale forbrytersyndikater. Et raskt søk på google viser at flere europeiske skip har blitt forsøkt kapret. Det er Det internasjonale maritime byrå i Malaysia som går ut med disse opplysningene, om hvilken båt, hvor og hva besetningen rapporterer inn.

     

    26.09.08 ble et gresk tankerskip lastet med kjemikalier skutt på og besettningen ble tatt til gisler. Ofte blir de holdt i flere måneder, det vises ingen nåde for dem de holder skyldig for å drepe lokalbefolkningen deres, familier og venner. Meldingene omhandler ofte om penger som motivasjonsdrivet til piratene, men virkeligheten er ikke slik.

     

     

    Tsunamien i 2005 skylte opp mange tønner og andre gifitge stoffer dumpet av utenlandske skip.

     

    Hvem er de virkelige piratene?

    Trenger virkelig de enorme tankskipene og ligge så nærme kysten? noe som gjør det mulig for somaliske terror-pirater å nå dem. Det er ikke en strede eller en kanal, det er enorme områder med hav og lange vakre strender som strekker seg fra New York til Houston, for å sammenligne. Kan det hende fiskebåtene nærmer seg kysten for å fiske også angrepet fra de såkalte piratene? Mange vil tenke at det ville være dumt å dumpe miljøgift i områder som inneholder store mengder lukrative inntektskilder fra dyrbar fisk. Men avstandene er enorme, man kan lett dumpe gift i Miami, og fiske i North Carolina.

     

    Media har gått hardt ut og stemplet dem som pirater og terrorister, men ingen internasjonale mediekanaler nevner noe om et faktum som har lenge vært vist i vesten i flere år. Ahmedou Ould-Abdallah , FN’s utsending til Somalia har ovenfor nyhetsbyrået Al-Jazzera sagt at det ikke er mistanke om statlig støtte bak giftdumpingen, men det er et nettverk av store internasjonale selskaper med lav moral som ser det som en mulighet å dumpe et tonn avfall for 2.5dollar istedenfor 1000dollar i andre europeiske land. Her må den somaliske befolkning bøte de resterende 997.5$ med deres liv og helse.

     

    Norge har store reserver med utgått produkt. Hva gjør vi med all kvikksølvet? Dumpes de i Norge eller utlandet?

     

    Ville det vært vanskligere å dumpet dette utenfor kysten til Canada? eller England? Og ville media da kalt ”the Canadian royal navy” for pirater når de gikk til angrep på utenlandske skip? Mens vi mennesker i vesten sitter og leser avisa og fordømmer disse piratene som stopper FN’s nødhjelp fra å sleppe inn, så er virkeligheten desverre slik at du blir løyet til. Akkurrat som Hamas blir portrert som “terrorister” så blir Somalias Sivil Kystvakt svartmalt som Pirater.

     

    Verdenssamfunnet må rydde opp etter seg, vestlige demokratier har høyere standarer enn dette her å leve opp til. Media i Norge bør begynne å stille spørsmål. Norske selskaper kan om et par år bli stilt for miljøforbrytelser.

     

     

    Kilde:

    http://www.nyhetsspeilet.no/2009/01/somali...ngens-kystvakt/

  4. Ebeneser er opplyst, ebeneser for president!

     

    Fjernt at privatpersoner eier pengetrykkingsmaskinen i USA og leker med folks framtid ved å skape inflasjon og deflasjon, høy rente - lav rente.

     

    Norge solgte jo hele 123tonn med gull i 2003, kjipt hvis vi må tilbake til gullstandaren. Da er vi bankrupt!

     

    Det er bare den "psykiske verdien" i pengene som gjør at verden fortsatt går på deres skinner.

     

    Penger er bare papir! Og hvem skal ha rettighetene til å printe penger ut av tynn luft?

     

    Vi må før eller senere gå over til et pengeløst samfunn :)

     

    Til alle dere grådige kapitalister: Hvorfor holder det ikke med et hus, 1 bil, 1 båt og en hytte?

    hvorfor må noen i samfunnet ha 1000biler -20fly, 30båter osv.?

     

    Det kapitalisitiske konkurransedrevne samfunnet har kun ført til at en liten gruppe har alt, og den største gruppen har ingen ting.

     

    Egoistisk.

  5. Samfunn uten penger?

     

    Ikke no problem!

     

    Vi trenger bare å bli selvforsynte. Selvforsynt med fornybar energi, alle bør få tildelt eindom av staten. Mat kan vi dyrke selv, vi bruker fornybarenergi til å drive drivhus om vinteren. Vi bruker robotene til å jobbe for oss. Også slapper vi av hver dag i parken med en joint :)

     

    Hvis vi ikke hadde no utgifter? ville vi da trengt inntekter?

  6. Et av de er feks hvem er det som styrer media? Og hvorfor? Tror det er tredje gang jeg spør i denne tråden, men du viser jo det som kjennetegner konspirasjonsteoretikere - nemlig en ekstrem selektiv metode å innhente informasjon på. Og du kaller deg selv "free mind"? Jeg må le...

     

    Bilderberg gruppen har i årvis hatt Norske redaktører innom "de strengt hemmelige møtene" og avlagt en slags Ed ovenfor Nicholas Rockefeller. De har ikke tillatelse til å avsløre dette, jeg vet ikke om det gjelder alle medier, det virker som om "det store" agendaet ikke har fåt rotfeste i alle, dagbladet er gutsy.. men de har heller ikke nevnt Bilderberg.

     

    Jeg fikk ikke svart alle, du skjønner det er en hel saueflokk. Ting tar tid...

     

     

    bæææ

     

    for hver gang dere sier konspirasjonsteori, så skal jeg si

     

     

     

     

    bææææ

  7. Det finnes nok av svært relevante spørsmål og kommentarer her. Men disse ignoreres fordi du ikke er kapabel til å svare på de.

     

    Ellers er det morsomt å se lureartikkelen fra IT-pro på denne "kritiske" siden med det tradisjonelle kuttede bilde av Svalbard Seed Bank med spørsmålet "hvor dypt går hullet" og hadde man vist resten av bilde så hadde man sett nettopp dette. Humoristisk, men ikke særlig seriøst.

    ¨

    Frølageret i Svalbard er på ingen måte en underjordisk base for menneskepopulasjoner.

     

    Det er kun for lagring av 2.2millioner plantesorter.

     

    Ikke dumt , når man vet noe galt vil skje....

     

     

    Baneheia, sørisen og gimlemoen derimot er store underjordiske baser for store populasjoner.

     

    Jeg har en kompis ikke langt unna baneheia, han har sniktittet på de merkelige aktivitetene utenfor basen, det er uvanlig med så mye militærmakt med maskingæverer i Norge.

  8. "dette er konspirasjonsteori"!!

     

    "dette er som råtten frukt i butikken"

     

    "udokumentert vrøvl"

     

    "bla bla bla"

     

     

    For meg høres det ut som en gjeng sauer som står på rekke og rad og venter på tur for å få si

     

     

    bææææææ

     

     

     

    :)

     

     

     

    Grandma, bildet ditt er jo et glimrende eksempel på hva som er ønsket i slike debatter...

     

     

    Men i disse dager er stillhet det ultimate bedrag, hva skal dere si om et par år når dere ser tilbake på dette landsviket ?

     

    Hva gjorde du DA for å bidra for å få stoppet disse urettferdighetene?

     

     

    "JEG ROPTE KONSPIRASJONSTEORI" !

     

    for det var alt jeg hadde lært.....

  9. "Courage is knowing what worst to come, and saddling up anyway" John Wayne

     

    Dere alle har noe og lære der, istedenfor å rope konspirasjonsteori; hadde det vært tenkelig om noen av dere faktisk kunne sagt HVA eller HVORFOR dere mener det, istedenfor å dra opp kortet som en måte å deaktivere debatten.

     

    Det at flere konspirasjoner blir satt opp sammen, gjør det enklere å se "det store bildet" , det konspireres bak lukkede dører hver dag, hver time, ikke sitt å tro at sammensvergelser aldri skjer.

     

    Ta en nærmere titt på hvert emne, det er mye å grave i.

     

    "Condemnation without investigation, is the height of ignorance" Einstein.

  10. Hvis du har fulgt med litt vil du se at mange av disse "konspirasjonsteoriene" forut sin tid har vist seg å være ganske nære sannheten i de fleste tilfeller.

     

    Det skulle ikke så mye til da for å forstå at en krise ville komme. Aldri før har det vært lånt ut så mye penger på verdensbasis, ta deg et lån på bussen, ta deg et lån i matvarebutikken, ta deg et lån hos bilforhandlern, ja tilogmed Uteliggere fikk lån.

     

    Hva sier masse penger i Sirkulasjon deg?

     

    INFLASJON.

     

    Hvor kommer alle disse pengene fra?

     

    Tynn luft!

     

    Gå til banken og de tryller fram et par millioner ved et par enkle tastetrykk.

    Husker godt hvor høyt vi "konspirasjonsteoretikere" skrek i 2007, med "OLJEFONDET UT AV USA" under våre paroler.

     

    Ron Paul advarte senatet tidlig i 2006, Aaron Russo kom også ut med "America - Freedom to facism" på den tiden.

    Det var så åpentlyst at eindomsmarkedet i Usa skulle sprekke, men neida - norske politikere sleiker amerikanernes rumper

     

    Vær som den programmerte sauen og hopp nå tilbake inn i rekkene og hyl "konpirasjonsteoretikere!"

    bææææ

    Dette er bare en drøm

  11. Når kondensstripen befinner seg i en høyde der kondensstripa ikke rekker å fryser før den går i oppløsning så blir den fort bort, når stripa derimot oppstår i en høyde der kondensen rekker å fryser blir vanndråpene i kondensen iskrystaller som etterlater seg lange spor som varer kjempelenge.

    De tynne skyene som befinner seg i tratosføren er nettop iskrystaller og ikke vanndamp.

     

    Du er selvmotsigende perpyro.

     

    Hvordan kan kondensstripen gå fort bort som du sier, når høyden flyet befinner seg i ikke er tilstrekkelig kald nok for at kondensen i det hele tatt skal omdannes til iskrystaller?

     

    Først sier du den ikke rekker og fryse, også sier du derfor blir den fort borte?

     

    Den kan ikke ha oppstått, før det har fryst.

     

     

    Det er sjeldent at kondensassjonstriper blir langvarige og omdanner seg til cirrus skyer, har du noen gang sittet i et fly i marsjhøyde(12.000moh) og sett skyer over flyet?

     

    Det mest kritiske å stille seg selv er hvordan er det mulig for kondenssasjonstripene å "fryse" ved lave høyder hvor det ikke er kaldt nok ?!?

     

    http://www.nyhetsspeilet.no/2009/02/flere-...d-fra-himmelen/

     

    Det har startet å regne fugler fra himmelen, noen som fortsatt tviler på chemtrails?

  12. Den fjerdestatsmakt er under hardt press, ønsker du å skrive om noen visse tematikker eller emner risikerer du sensur eller avskjedsbrev. Journalister er som soldater i krig hvor de motar ordre fra øverste hold. Pressefriheten er krenket og kritiske artikler blir byttet ut med tabloid overskrifter.

     

    Hvis du venter på at noen av disse overskriftene skal komme på forsiden av Aftenposten eller Dagbladet, ja da må du vente lenge.

     

     

    SE LISTEN!

  13. Ikke i Norge, det er fordi media tier still. De har blitt kontaktet flere år nå uten at noen "breaks the spell" Det har vært omtalt i media i USA, NBC LA, og et par andre, Youtube it: RTL confirms millitary operation using weathermodification

    Det trenger ikke være fra Norge. Et hvilket som helst anerkjent vitenskapelig tidsskrift holder. Jeg holder pusten!

     

    "Omtalt i media" holder ikke. Snåsamannen, Uri Geller og Bigfoot har alle blitt "omtalt i media", men betyr ikke at det er sanne historier.

     

    Denne situasjonen er godt beskrevet av Gerald Masey, fra 1800tallet. "They must find it difficult, those who has taken authority as the truth, instead of the truth as authority "

     

    Du kan ikke si at det ikke eksisterer, bare fordi populære medier ikke har skrevet om det.. Det blir for dumt.

  14. Ikke i Norge, det er fordi media tier still. De har blitt kontaktet flere år nå uten at noen "breaks the spell" Det har vært omtalt i media i USA, NBC LA, og et par andre, Youtube it: RTL confirms millitary operation using weathermodification

     

    Vandaler? Så lenge det ikke er griseri uten mening så har jeg ikke noe imot at tagging blir brukt som politiske leveringer på kalde og tomme betong vegger.

     

    Når Norge var okkupert av Tyskland, brukte ungdommene faktisk Veggene som Internet. De tagget H'en som stod for kongen og selvstendighet, dette opprettholdt noe av motsandsfølelsen, siden tyskerne hadde sensurert alt av informasjonskanaler.

  15. Hahaha Nå må du se å bestemme deg snart! Dette begynner bare å bli latterligere for hvert minutt! Er det Flesvik millitærflyplass vi har med å gjøre?

     

    Disinfoagent på Diskusjon.no ?

     

    Dette er da ditt siste argument for inatt desverre. Her snekkres kisten, Det er en Nødsituasjon som du selv sier, det du mener at "chemtrails" er fueldumping? Hvordan har det seg da at nyhetene ikke rapporterer om 10-20 nødlandinger daglig , siden det er antall "chemtrails" som blir sett daglig. `

     

    Det begynner å bli klart for meg hvorfor du stadig ønsker at folk skal se enn annen vei, som en ynkelig diktator.. Og du satt meg i samme bås som relgiøse fanatikere og idioter isted? Dette begynner å nærme seg grensen av hva som er landsvik.!

     

    Enten, så har du ikke satt deg Godt inn i Chemtrails konspirasjonen , eller så er du rett og slett en dissinfoagent..

  16. Du må ikke sove!

    Jeg våknet en natt av en underlig drøm,

    det var som en stemme talte til meg,

    fjern som en underjordisk strøm -

    og jeg reiste meg opp: Hva er det du vil meg?

    - Du må ikke sove! Du må ikke sove!

    Du må ikke tro, at du bare har drømt!

     

    Igår ble jeg dømt

    I natt har de reist skafottet i gården.

    De henter meg klokken fem imorgen!

     

    Hele kjelleren her er full.

    og alle kaserner har kjeller ved kjeller.

    Vi ligger og venter i stenkolde celler,

    vi ligger og råtner i mørke hull!

     

    Vi vet ikke, hva vi ligger og venter,

    og hvem der kan bli den neste, de henter.

    Vi stønner, vi skriker - men kan dere høre?

    Kan dere absolutt ingenting gjøre?

     

    Ingen får se oss.

    Ingen får vite, hva der skal skje oss.

    Ennu mer:

    Ingen kan tro, hva her daglig skjer!

     

    Du mener, det kan ikke være sant,

    så onde kan ikke mennesker være.

    Der finnes da vel skikkelig folk iblant?

    Bror, du har ennu meget å lære!

     

    Man sa: Du skal gi ditt liv, om det kreves.

    Og nu har vi gitt det - forgjeves, forgjeves!

    Verden har glemt oss! Vi er bedratt!

    Du må ikke sove mer i natt!

     

     

    Du må ikke gå til ditt kjøpmannsskap

    og tenke på hva der gir vinning og tap!

    Du må ikke skylde på aker og fe

    og at du har mer enn nok med det!

     

     

    Du må ikke sitte trygt i ditt hjem

    og si: Det er sørgelig, stakkars dem!

    Du må ikke tåle så inderlig vel

    den urett som ikke rammer deg selv!

    Jeg roper med siste pust av min stemme:

    Du har ikke lov til å gå der å glemme!

     

    Tilgi dem ikke; de vet hva de gjør!

    De puster på hatets og ondskapens glør!

    De liker å drepe, de frydes ved jammer,

    de ønsker å se vår verden i flammer!

    De ønsker å drukne oss alle i blod!

    Tror du det ikke? Du vet det jo!

     

    Du vet jo, at skolebarn er soldater,

    som stimer med sang over torv og gater,

    og oppglødd av mødrenes fromme svik,

    vil verge sitt land og vil gå i krig!

     

    Du kjenner det nedrige folkebedrag

    med heltemot og med tro og ære -

    du vet, at en helt, det vil barnet være.

    du vet, han vil vifte med sabel og flagg!

     

    Og så skal han ut i en skur av stål

    og henge igjen i en piggtrådvase

    og råtne for Hitlers ariske rase!

    Du vet, det er menneskets mening og mål!

     

    Jeg skjønte det ikke. Nu er det for sent.

    Min dom er rettferdig. Min straff er fortjent.

    Jeg trodde på fremgang, jeg trodde på fred,

    på arbeid, på samhold, på kjærlighet!

    Men den som ikke vil dø i flokk

    får prøve alene, på bøddelens blokk!

     

    Jeg roper i mørket - å, kunne du høre!

    Der er en eneste ting å gjøre:

    Verg deg, mens du har frie hender!

    Frels dine barn! Europa brenner!

     

    Jeg skaket av frost. Jeg fikk på meg klær.

    Ute var glitrende stjernevær.

     

    Bare en ulmende stripe i øst

    varslet det samme som drømmens røst:

    Dagen bakenom jordens rand

    steg med et skjær av blod og brann,

    steg med en angst så åndeløs,

    at det var som om selve stjernene frøs!

     

    Jeg tenkte: Nu er det noget som hender. -

    Vår tid er forbi - Europa Brenner!

  17. JA jeg forventer å se ivertfhall 10-20minutter om du vil bruke en tilsynlatende contrail video som bevis for at "chemtrails" ikke eksisterer.

     

    Se på samme video 0.41sekunder.

     

    Her ser du klart og tydelig at det kommer fra vingene og ikke flymotorene. Du kan se på samme video at det tar et stykke bak flymotorene før dampen krystalliseres, her kommer det rett ut av vingene og ikke motorene.

     

    Dette kan være San fransisco området som ble utsatt for kjemiske utslipp fra the Us Government på 1950tallet. Dette er sterkt dokumentert. http://www.raceandhistory.com/selfnews/vie...11,57464,.shtml

    Det finnes mange flere sider som bekrefter San fransico området utsatt for en massiv Aerosol spray test.

     

    Jeg sier ikke alle flyene på video var chemtrails, men det var et par mistenkelige.

    Det din video viser beviser ingen ting, det eneste er at kondenssasjonstriper var idag akkurrat som de var på 40tallet.

  18. Det bildet er et latterlig forsøk på å avlede, det er fra "operation popeye" og "Agent Orange" Dette med å "gjødsle" mennesker har tidligere vært brukt i Krig. Nå brukes de mot sin egen befolkning.

     

    Det er foresten lite sannsynlig at de propellflyene lagde contrails, de klarte ikke høyder på 10.000-12.000 moh hvor mulighetene for at Contrails kan oppstå.

     

    Dere må desverre oppsøke legen, for tungmetall-giftning om ikke lenge.

     

     

    Case Closed : For alle fornuftige folk

     

    Hva skal det bety?

     

    Er du en slags Diktator her?

     

    "Agent orange" og "opperation poppeye" var under vietnamkrigen. Det bilde jeg viste er av bombefly (tror det er B-17) under andre værdenskrig (altså lenge før)

     

    Hvor fly kan lage kondensstriper avhenger helt av værforrholdene og til din info så kan f.eks B-17 som var bombeflyet som USA brukte mye under andre værdenskrig fly i opptil 35,600 ft (10,850 m).

     

    Her er en film fra 2WW med B-17 som lager kondensstiper når de flyr høyt. Det er ikke noe mystiske konspirasjonsgreier med dette:

     

    Greit nok, hvis de flyr så høyt er det mulig for at vannmolekylene kan isdannes. Da er det faktisk normalt, kondensassjonstriper er et normalt fenomen, det er de du ser som henger etter flyet som en komet-hale. Men en ting gjenstår for å bevise B-17 argumentet. Ser vi hele opptaket? Hvordan er det med varigheten? Det som får skeptikerne til å tvile, er når kondensstripene slutter å kondensere, da de blir liggende over hele dagen.. Dette ser vi ikke med video så B-17 flyet danner Kondensassjonstriper.

     

    Chemtrails og Contrails er 2 forskjellige ting, jeg kan godt vise deg Timelapse video hvor du ser de sprer seg over flere timer. Bra vi har youtube hvor fri-informasjon flyter!

     

     

     

     

    Nå syns jeg dere oppfører dere utenfor Rettningslinjene på forumet, angrip emnet og ikke personen. Nok med disse avledningsmanuvørene!

×
×
  • Opprett ny...