Gå til innhold

Dan-Ove

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dan-Ove

  1. har sent mail til [email protected], men tviler på at de sier hvem det er som har den adressen.. Har tenkt å gjøre det litt vanskeligere for den pinnen å bruke keyboardet sitt...

     

    Har både Norton internet security og mcafee firewall på maskinen, så det er jo godt gjort å få lurt inn en trojaner, da..

     

    Han leser jo hva jeg skriver nå, så han får seg nok en god latter på min bekostning nå :(

     

    Den fila blir aldri større en 1kb så den sender jo hvert 3 minutt...

  2. Hei hei...

     

    Jeg har et vindu som popper opp men jevne mellomrom på maskinen min..

     

    Det virker som jeg har en trojaner innstalert som lagrer alle keystrokes i en tekstfil og sender det til en gitt mail adresse..

     

    keylog.jpg

    Hvordan fjerner jeg dette programmet? finner det ikke noe sted. Og ikke minst hvordan finner jeg ut hvem som har den mail adressen? [email protected] ?

     

    Håper på kjappe svar

     

    Dan-Ove

  3. det har vært forsket litt på det..

     

    Man bytter ut en frame med et bilde ( feks soft-ice) på en kinofilm en gang i blant. Med en frame mener et bilde som varer i kanskje et microsekund..

     

    Tror det var noe som at halvparten av kinoen fikk lyst på is, mens resten ( kanskje ikke siste halvparten, da) syns det ble kaldere i kinoen

  4.  

    Er du på Ketamin kan det som for andre skjer etterpå faktisk skje før det som kommer først.... fryktelig forrvirrende om du aldri har prøvd... men og være i et "rom" hvor du kan se på at klokka står stille samtidig som du faktisk tenker lenge og vel over hvorfor den står stille... også bestemmer du deg for og la klokka gå igjen... men så går den bakover og du ender opp med og ha lyst til og se på klokka.... joda...  tid er ikke det samme for alle.... Har man badtrip kan det være kjipt om tiden ikke går fremover....  

     

    Noen burde slutte med dop?? :lol:

  5. Jeg har en teori:

     

    I Kiruna i Sverige har de jernmalmgruver og de sender alt jernmalmet til Narvik med jernbanen.. Dvs de er avhengige av at Norge slipper de igjennom ved grensen og tillater den transporten.

     

    Det vi kan gjøre er at vi deler Norge litt nord for Trondheim og sier til svenskene at de kan få det hvis vi får litt av de. Tenkte da at vi kunne få Jamtland eller hva det heter ( ned til Gøteborg ihvertfall)

     

    Det er et ganske fair bytte, og den delen av sverige har jo vært norsk før.

    Hvis de nekter (hvorfor skulle de det?), sperrer vi bare grensen oppe ved Narvik så de må kjøre all den jernmalmen rundt hele Østersjøen..

     

    Dette er det første jeg skal ordne når jeg blir president :lol:

  6. jojo... men mitt poeng er jo at besøkende på en side skal kunne sende en mld til en klient på min maskin...

     

    Spiller jo ikke noe rolle hva det er..

    Så selv de som ikke kjenner meg skal kunne sende en mld, atså..

     

    Og jeg vet at jeg har sett det noe sted, men det ligger ikke noe på scriptsearch eller hotscripts

  7. Sett deg ned på stuebordet og tenk litt på hvordan du vil at siden ska se ut.. (logo, menyer, viduer, etc) Tenk litt på hva du vil ha på siden og hvordan sider du syntest er fine ser ut.. Deretter setter du deg bort til pc'en igjen og lager den slik du tegnet..

     

    Med farger og fonter kan du jo bare åpne photoshop og lage et ark på f.eks 400*400 og prøve deg med forskjellige farge kombinasjoner ( lag vertikale rektangler på samme måte som et flagg ;) ) Når du finner farger som du er fornøyd med prøver du deg med fonter.. Det er veldig lett å bare kikke på koden til noen sider og se hva den fonten de bruker heter..

     

    Deretter er det bare å ta ut en tredagers og kose seg i godstolen 8)

×
×
  • Opprett ny...