Gå til innhold

Tarciryan

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tarciryan

  1. Jeg brukte EA Live Chat (support.ea.com/chat), og det fungerte fint. De sa at jeg kunne få et nytt spill hvis jeg hadde kjøpt det etter 15. juli. Det hadde jeg ikke, men tok sjansen på å vise kvitteringen likevel, og fyren så tydeligvis ikke på dato.

     

    Fikk ikke velge og vrake, fikk kun velge mellom BC2, ME2 og C&C4..og sistenevnte var det enste jeg ikke hadde. Menmen, plaster på såret iallefall. Jeg måtte ta screenshot av Steam kvittering og vise frem via Java Screen Sharing.

  2. Selv var jeg aldri tatt av Starcraft-hypen når første spill herjet som verst (var mens jeg gikk på ungdomsskolen), så jeg hadde ingen planer om å kjøpe spillet. Spilte SP i noen timer, men det fenget ikke. Det er som sagt ikke min "greie", det er veldig finpusset å se på, men når man ikke er noen RTS MP mann, eller en gammel SC fan, så sitter man tross alt kun igjen med et relativt standard RTS spill.

  3. Ser poenget til folk her (i forhold til nyskapning), men for min del vil jeg bare ha noen timer med hjernedød morro, noe MW/MW2 var i stor grad. Selv i Bad Company 2 kjedet jeg meg grusomt hver gang det kom en scene mellom slagene. Skal jeg kombinere en feiende flott historie med innovasjon, sabla god action og ikke minst valgfrihet til å styre historien...da drar jeg fram et visst rom-eventyr fra Bioware:-)

  4. Jeg synes den artikkelen mangler troverdighet på de aller fleste punkter og blir mer eller mindre synsing som hadde passet bedre i skribentens blogg.

     

    Selv fra første setning (overskriften) ble jeg skeptisk, ordet "stagnerer" er kanskje korrekt rent faktamessig, men det har en negativ konotasjon som øyeblikkelig mistenker at skribent (evt spillverket.no) har en agende med artikkelen (f.eks vi liker ikke wow og vil vri de nøytrale fakta (medlemsmasse uendret) til negativ trend (wow på vei mot døden).

     

    Etterhvert ble det bare rot.

    Man skulle tro at slippet av tilleggspakken skulle øke antall abonnenter, men hvis det en gang var slik har de kundene nå forsvunnet.

     

    "Man skulle tro" er ikke objektiv journalistikk, det er bare retorisk vissvass. Begrunnelse mangler og (det er ikke åpenbart for alle, de som går utenfor "man", at expansion øker subs).

     

    Hvis man velger å stole på Vivendi, hadde spillet rundt 12 millioner abonnenter i starten av 2009, dette vil si at World of Warcraft har opplevd en nedgang med rundt 500 000 spillere siden den gang. Vivendis tall må allikevel bli tatt med en klype salt, det kan godt hende at de vært på den generøse siden og rundet tallet opp i anledning pressemeldingen.

     

    Hva begrunner du "hvis man velger å stole på" med? Ser ingen kilder du henviser til som tilsier at Vivendi kan ha jukset med tallene. Og konklusjonen blir altså at enten har WoW hatt en nedgang på ca 4% på ett år (etter å ha hatt en enorm ledelse i flere år på andre MMOs) men samtidig sår du tvil om det ved å si at de kanskje ikke har det likevel fordi "de kan ha vært generløse med tallene".

     

    De dårlige nyhetene slutter dessverre ikke der

     

    Enda mer subjektiv formulering og blogg-aktig synsing. På dette tidspunkt hadde jeg mest inntrykk av å lese den hemmelige bloggen til Yongchan Lee. I sterk tabloidisert format.

     

    Begrunn hvorfor, i etterkant av finanskrisen og all time high i subs, dette automatisk er dårligere nyheter når du selv argumenterer for at medlemsmassen fortsatt er den samme, til tross for at det ikke har vært expansion på godt over ett år?

     

    Er dette starten på slutten for World of Warcraft?

     

    I rest my case.

     

    Nå er jeg kanskje farget av min ellers store begeistring for Spillverkets artikler/nyheter, men dette var jevnt over meget dårlig skrevet.

  5. Jeg skal innrømme at Vanguard var noe bæsj å spille med, likte adept og soldier mye bedre. Men nok en gang, å ha en squad og en bonus power som komplimenterer dine styrker er alltid den største faktoren til suksess. Naturlig nok vil alle mobs ha sterkere forsvar jo høye vanskelighetsgrad man har. Jeg har ikke spilt vanguard på hardcore, kun adept (og soldier på insanity), så jeg skal ikke si at det jeg skrev er 100% i forhold til hardcore (spilte vanguard på veteran og reagerte raskt på at de er for squishy i forhold til den offensive rollen de er ment å ha.

  6. Jeg skulle reinstallere Guitar Hero III, og dum som jeg var fjerna jeg bare mappa (big no no, I know). Nå får jeg bare et valg om å enten repair eller remove når jeg prøver å installere på nytt og begge gir feilmelding når jeg prøver. Uinstall fra Control Pal funker heller ikke.

     

    Jeg kjører Win 7 Ultimate 64.

     

    Forøvrig, har noen problmer med å koble til Bad Company 2 BETA? Får bare "Failed to connect to EA Online" når jeg prøver.

  7. Jeg har spilt igjennom ME2 med Infiltrator på normal vanskelighetsgrad og synes egentlig det var litt i letteste laget, ,så jeg lagde en ny karakter...

    Lagde en Vindicator fordi de er en slags motsetning til Infiltrator, fikk jeg følelsen av, og spiller på Hardcore.

     

    Har kommet til Horizon og har så langt klart meg ganske greit bare jeg bruker tid på å posisjonere meg selv og teamet, og bruker biotics og våpen smart, men nå er jeg dritt lei hele greia!

     

    Barriers, skjold, og armor negerer ALLE biotic abilities utenom feks Reave og Warp som er ren skade, så som Vanguard sitter man der da med en liten drittpistol og SMG, og en myriade av abilities man ikke får brukt.

     

    Det tar av mot Collectors, Scions og Harbingers har ikke helse, så her er det snakk om å peppre løs med skudd til krampa tar deg og armor/barrier er nede, for så å ha det gøy med charge, ÅNEI VENT! De har ikke helse, de dør så fort de mister "skallet".

     

    Husks med armor, jo, ja, greit nok, de er ganske enkle å hamle opp med med shotgun og melee, men det hadde ikke gjort noe å kunne senke farter deres litt med Shockwave eller Charge.

     

    Hardcore skal være vanskelig, men det virker som biotics ble totalt glemt av når Hardcore/Insane ble laget, det finnes ikke class-spesifikk strategi, det finnes bare plasserings- og våpen-strategi, biotics har e l e n d i g e våpen!

     

    Noen som er like frustrerte? :/

     

    Det er ofte man føler seg litt hjelpeløs når sin egen class ikke har full dekning når det gjelder forskjellige forsvar som varierer fra monster til monster. Det er dog mange gode løsninger for dette, uansett hvilken class du er.

     

    Den åpenbare styrken til Vanguards er armor, hvor Incendiary Ammo gjør kort prosess på søte oransje barer, samt også Charge+Shotgun spam om situasjonen tillater det. Her kan en hel del gjøres via godt valg av bonus power.

     

    Reave - En slags dot som er effektiv både mot armor og shield, samt øker din egen hp mot organics (sett at de ikke har noe shield etc oppe).

     

    Warp Ammo - Bonus damage mot health, armor og barriers. Tre bonuser i en ammo? Jatakk.

     

    Man vil dog kanskje ønske å bruke incendiary mot armor (Scions f.eks), men mot f.eks harbinger (barrier+armor) er warp ammo super.

     

    Mot skjold har vi få alternativ, foruten naturlig høy effekt fra SMG's. Dog, viktigst av alt for god overall dmg er å utnytte sin squad på best mulig måte. Og siden du som Vanguard er godt rustet mot armor, vil din Squard alltid kunne planlegges ganske godt ut ifra hvor du skal. Selv fant jeg Garrus uvurdeerlig i enhver mission. Conc shot er fantastisk mot barriers/health, Overload likeså mot shield/syntetics. I tillegg kan han bruke både assault og sniper. Hvis du skal til en plass med mye Eclipse f.eks kan du ta med Miranda, siden hun og har Overload og Eclipse ofte bruker skjold. Mot collectors (mye barriers og armor) er Grunt et godt valg, han har incendiery+concussive shot for armor+barriers, tåler en god støyt spesielt når han får skjold og gjør en hel del damage.

     

    Mot organics med mye armor er Moradin flott, Incinerate ødelegger dem på en-to-tre, dog jeg finner freeze litt "meh".

     

    Generell regel jeg fulgte var

     

    Forventer masse shields: Garrus/Miranda

    Forventer masse armor: Grunt eller Moradin/Garrus eller Jack (for Shockwave, jeg speccer som regel ikke den selv).

    Forvent masse barriers:Garrus/Miranda eller Grunt

    Usikker på hva du møter: Garrus er et sikkerstikk uansett. Siden barriers og shields skjelden dukker opp ofte i samme level, tar jeg en class god mot shields (Miranda/Jack etter hun er loyal) hvis jeg har warp ammo og noen god mot barriers (f.eks grunt) hvis jeg ikke har det.

     

    Håper dette hjelper. Er ei stund siden jeg spilte nå og jeg er ikke helt 100% på alle squad members eller class, så korriger meg om jeg har glemt noe viktig:-)

×
×
  • Opprett ny...