Gå til innhold

Thode

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Thode

  1. Det er visst bare ett uttak, de andre er telefon. Kan jeg koble et aksesspunkt til dette uttaket? (Dette uttaket bruker jeg nå med kabeltilkobling til stasjonær pc, og det funker når wifi er slått av).

     

    Ser også at det finnes mange andre forskjellige innretninger for å booste wifien rundt i huset, men det er mye som får dårlig omtale så jeg er veldig usikker på hva jeg burde kjøpe. Hva er den beste løsningen i mitt tilfelle? Har noen tips om noe som de vet funker bra?

  2. Som sagt går det en vanlig nettverkskabel fra en av portene på routeren til en kontakt i veggen, som går videre til flere uttak rundt i huset.

     

    Og hvis jeg har forstått det rett så er det bare å koble et AP til et av disse uttakene og skru av wifi på routeren?

  3. Hvis du tenker på koblingen mellom routeren og kablet uttak rundt i huset, så aner jeg ikke hva slags kabler det er. Vet bare at det går cat.5 far routeren til dette systemet og cat.5 fra uttak til pc. Kabelen mellom routeren og der internet kommer inn i huset vet jeg ikke hva er for noe, det kan godt være RJ45

  4. Kabelen ifra veggen passer i både dsl inntaket på ruteren, og i det støpselet som gir ethernet i huset. Cat5 kan jeg plugge mellom splitteren og vegguttakene, men passer ikke i dsl inntaket på ruteren. Kabelen som går mellom splitteren og ruteren er altså tilsynelatende lik som cat5 i den ene enden, men har en annen plugg i den enden som går til ruteren. Det står ingenting på den kabelen.

  5. Hei, skulle gjerne flyttet ruteren min fordi det trådløse nettet i huset er dårlig (den står i en betongkjeller). Fra vegguttaket i kjelleren er det en splitter hvor det går en kabel til telefonen, og en til ruteren. Videre fra ruteren går det en kabel videre til et støpsel i veggen, som igjen går til alle vegguttakene i huset. Jeg tenkte jeg kunne koble kabelen fra splitteren rett i dette støpselet og koble ruteren på samme måte i et av vegguttakene, men da får jeg bare lokalt nettverk, ikke Internet. Skal dette i prinsippet fungere? Har jeg feil kabel eller går ikke dette an?

  6. RADIANER/GRADER

     

    En værballong slippes fra punkt A og stiger vertikalt med hastighet 5 m/s. Vi måler

    elevasjonsvinkelen sett fra et annet punkt B som ligger 100 m unna punkt A, som vist på figuren

    under. Bestem hvor fort vinkelen øker i det øyeblikk ballongen er 200 m over A. Gi svaret i radianer

    pr. sekund.

     

    Her bruker jeg implisitt derivasjon, og får at dθ/dt = 5/500, men jeg skjønner ikke hvorfor jeg får radianer her uten å gjøre noe spesielt. Hvorfor er det feks ikke 1/100 grader/sek?

  7. Potensrekker/Power series

     

    Hvis alternerende rekketesten feiler, betyr det at rekken divergerer, eller er det slik at man ikke trekke noen konklusjon? Jeg trodde det var slik at med mindre testen sier at rekken konvergerer, så divergerer den, men jeg fant en kilde som sier noe annet.

     

    The alternating series test cannot be used to determine divergence, that is, if the conditions of the test are not met, the test doesn't imply anything about the series. (If the terms don't go to zero, the series diverges, but this is the nth term test, not the alternating series test).

    http://www.google.no/url?sa=t&rct=j&q=convergence%20tests%20which%20to%20use&source=web&cd=2&sqi=2&ved=0CCgQFjAB&url=http%3A%2F%2Fpersweb.wabash.edu%2Ffacstaff%2Ffooter%2FCourses%2FM111-112%2FHandouts%2FConvTestsTips.doc&ei=ULLtTv-kEure4QSK-MXfCA&usg=AFQjCNF1qpJF9qj_E1KRf-H8yfrZxYAQtA

  8. Hei, jeg skal ha ha meg toppturski, men er veldig usikker på hva slags bindinger jeg skal velge. Jeg har tidligere stått telemark, men synes det er morsommere å stå slalom, kan kjøre litt tøffere da. Altså, jeg ønsker å ha muligheten til å låse fast hælen når jeg skal kjøre nedover, men har hørt at randonebindinger ikke er like gode å gå med som telemarkbindinger. Jeg har også blitt anbefalt ntn systemet, men dette er rene telemarkbindinger, ikkesant?

     

    Ps, hovedfokus er selvfølgelig ikke at bindingene skal være gode å gå med, det har jeg fjellski til, men jeg lurer litt på fordeler og ulemper med ntn vs randonnee, både når det gjelder oppover og nedover.

  9. Hei

     

    Jeg får ikke trådløs tilgang til Internet i leiligheten. Problemet gjelder imidlertid bare én spesifikk PC, nettverket fungerer knirkefritt for alle andre enheter. PCen det gjelder har heller ingen problemer med å koble til andre trådløse nettverk, men her hjemme får jeg bare "limited access" samtidig som jeg kan surfe på nettet med iPhonen eller andre pcer uten problemer. Problemet kommer og går, men det er sinnsykt irriterende når det ikke fungerer. Jeg har søkt litt rundt, og den eneste årsaken jeg kan tenke meg er dette:

     

    BECAUSE WHEN YOU FIRST TRIED TO CONNECT TO YOUR WIRELESS, YOU NEVER CHOSE THE RIGHT SETTINGS YOU CHOSE UNIDENTIFED THE BOTTOM AUTO CHOICE.... SHOUDN'T HAVE DONE THAT..... CHOOSE HOME... BUT NOW UR STUCK & GUESS WHAT YOU CAN'T CHANGE IT... AND SO CAN'T 1000'S OV OVER PEOPLE.

     

    OH YEA... THE WHOLE LIMITED ACCESS REALLY MEANS NO ACCESS OVIOUSLY EVEN WITH EXCELLENT SIGNAL.

     

    THE ONLY THING YOU CAN DO IS PAY £30.... FOR A PC DUDE TO FIX IT CUS THEY BELIEVE IT OR NOT HAVE SOFTWARE TOOLS FOR THIS EXACT PROBLEM.

    http://www.sevenforums.com/network-sharing/50421-unidentified-network-no-network-access-limited-access.html#post656262

     

    Noen som vet hva jeg kan gjøre? Dette er jeg ganske sikker på at ikke har noe å gjøre med drivere, antivirus, eller brannmuren å gjøre, fordi jeg ikke har problemer med å koble til andre nettverk. Kobler meg daglig til 2-3 andre trådløse nettverk andre steder. Har også forsøkt å sette routeren tilbake til fabrikkinnstillinger, men uten hell. En ting som er merkelig er at når jeg trykker på ikonet "vis tilgjengelige nettverk" da får jeg plutselig internett, ting skjer i nettleseren osv. Men med én gang jeg åpner et annet vindu, så mister jeg nettet og alle nedlastinger stopper opp.

  10. Veldig lite informasjon men:

    Jeg leter etter en sang som kan minne litt om Darude - Sandstorm, litt lignende acidsynth som spiller en ganske kjapp melodi, og innimellom er det en damestemme tror jeg, som synger "I wanna see you move". Hørte den på "Roger's" i Tromsø i går rett før "Boten Anna" og "Song om ingenting" og "Luvstruck", hvis noen var der.

     

    Longshot, menneh Starstylers ft. Michy - "Keep on Moving" ?

     

    Nei, desverre:( Takk for svar

  11. Veldig lite informasjon men:

    Jeg leter etter en sang som kan minne litt om Darude - Sandstorm, litt lignende acidsynth som spiller en ganske kjapp melodi, og innimellom er det en damestemme tror jeg, som synger "I wanna see you move". Hørte den på "Roger's" i Tromsø i går rett før "Boten Anna" og "Song om ingenting" og "Luvstruck", hvis noen var der.

  12. Gadd ikke å lage en ny tråd så jeg spør her.

    Jeg har en Dell PR01X D/Port Replicator. Den har S/PDIF utgang som jeg gjerne skulle brukt, men jeg klarer ikke å få lyd ut av den. Skyldes det at laptopen jeg kobler i dockingstasjon ikke har s/pdif, eller skal det være mulig å få lyd herfra?

  13. Shure SRH840 vs Beyerdynamic DT 770 Pro

     

    Jeg er på utkikk etter hodetelefoner til rundt 1500,- og etter en del lesing virker det som om Beyerdynamic og Shure er de som har fått best kritikk av klokkene i min prisklasse. Jeg har prøvd Beyerdynamic og synes de var veldig gode, men har ikke mulighet til å få hørt Shure SRH840. Derfor lurer jeg på om det er noen her som har prøvd begge, og synes det ene var noe bedre enn det andre? Kommer til å bruke de sammen med Beresford Caiman DAC/Amp, og litt med iPod. Har ikke forsterker til iPoden for øyeblikket, men kan hende det kommer.

×
×
  • Opprett ny...