Gå til innhold

Ashley Young

Medlemmer
  • Innlegg

    307
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ashley Young

  1. Irriterer meg grenseløst over en sang jeg ikke har klart å finne ut hva heter. Har hørt den ganske ofte en tid, nå, blant annet i en Canal Digital-reklame. Høres ut som om de synger, "we're gonna lose it all, hey hey hey" i refrenget.

     

    Bare glem det, endelig fant jeg det ut! Mikhael Paskalev - I Spy var sangen jeg lette etter. Skikkelig gladsang. :D

  2. Liverpool-Manchester. United får en feilaktig dømt corner som fører til ny corner som fører til mål. Liverpool fratatt 2poeng.

     

    Liverpool - Manchester United. Suarez fikk et billig frispark i 1. omgang, hadde det ikke blitt dømt ville mest sannsynlig United beholdt ballen, spilt den mellom seg 10-12 ganger før Evans hadde smelt ballen inn fra 35 meter, klint opp i krysset. United fratatt 3 poeng.

     

    Kan forøvrig ikke huske at corneren var feil, heller. Tviler vel på at noen har video av situasjonen? :p

  3. Dere får se etter kampen. Rio tar foten til Adam og han faller lett. Som om noen på Utd ville gjort noe annet.

     

    Du får se etter kampen. Når alle er uenig med deg bør det kanskje gå opp ett lys?

     

    Ikke har du noen grunn til å kunne beskylde alle på United for det samme heller. Den eneste som har drevet på med slikt svineri ved siden av Adam i denne kampen er Downing.

  4. Som sagt, Suarez kommer til å by opp Vidic/Rio til ballettdans, og kommer til å danse seg gjennom ManU-forsvaret gang på gang helt til de innser svanesangen og gir opp. 4-0 Liverpool, 2 av Suarez samt 2 som Carroll og/eller Kuyt pirker over streken etter at Suarez har gjort forarbeidet.

     

    Realitetssjekk?

    Hadde du sannsynligvis sagt om vi sa Suarez-ballett og Kuyt-hattrick i fjor og.

     

     

    1-3 var ikke noe usannsynlig resultat i fjor, og det er heller ikke utenkelig at det blir det i morgen, men 4-0 er det bare å glemme.

  5. La oss nå ikke skylde på dommeren fordi vi ikke klarer å vinne kampen. Det blir liksom for enkelt i min oppfatning.

    At vi ikke satt mulighetene vi fikk er spissene sin feil, Owen var grei, men Berbatov viste hvorfor han har varmet benket så langt denne sesongen. Var ikke akkurat overbevise fra hans side tidligere denne uken heller.

    Vi hadde vunnet om det ikke var for dommeren, men jeg er enig i at det ikke er en unnskyldning. Det er surt, men vi hadde alle muligheter til å vinne denne kampen på tross av dommeren.

     

    Skal heller ikke glemme at vi var rimelig heldige med dommeren mot Chelsea.

     

    Både heldige og uheldige. Fikk jo årets desidert dummeste avgjørelse i mot oss, da Cole fikk gult for en takling det ikke ble dømt straffe for....

     

    I dag var vi forøvrig ikke gode nok til å vinne, og Stoke fortjente helt klart poenget. Synes Owen som vanlig var grisedårlig. Utrolig at Berbatov ble byttet ut fremfor han...

  6. Virkelig, det tok dere 2 år og en rød drakt til for å se potensiale i han? :p

    Neh, jeg var i hvert fall klar over hans enorme potensial lenge før han kom til United. Ble derfor også meget glad da han kom, for en relativt god pris.

     

    Ellers må jeg si meg meget fornøyd med den yngre garde i United, nå. Jones, Smalling, Cleverley og Welbeck har alle vært meget gode for United i seriestarten, og nå virker det også som om De Gea begynner å bli litt varmere i trøya. I tillegg fikk vi stifte bekjentskap med et par nye unggutter mot Leeds, som forhåpentligvis kan ta seget. Fremtiden ser meget lys ut for United.

×
×
  • Opprett ny...