Gå til innhold

trinity89

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av trinity89

  1. Husker jeg pleide å spille den siste cupen på Mario Kart 64 på vanskeligste nivå, kun for å høre den musikken som ble spilt under ending credits'a. :love: Elska den sangen!

     

     

    Husker jeg var veldig glad i musikken på Rainbow Road også... :D

     

     

    Dessuten elska jeg denne fra Diddy Kong Racing... Er fra banen som heter Darkmoon Caverns.

     

     

    Åhh, mange minner fra disse spillene! :)

     

    Thememusikken fra Tomb Raider 1 og Tomb Raider 4 - The last revelation er også favoritter. :love:

     

     

    Minns jeg elska mye av musikken fra Donkey Kong-spillene også, men husker dessverre ikke hvilke disse var... Får lete litt rundt på youtube :)

  2. Huff, typisk leger med dårlig tid...! En lege skal prate med deg og om mulig finne årsaken til hvorfor du sliter med å sove. Men uansett, det følger jo med et pakningsvedlegg, og dessuten kan du lese i Felleskatalogen på nett. Personlig synes jeg disse pillene hadde en del alvorlige bivirkninger, men det må jo alltid veies opp mot "gevinsten", altså hvis du føler at de hjelper mot søvnløsheten. Søvnmedikamenter er også kjent for reboundeffekt etter seponering, noe legen ihvertfall burde informert deg om. Ønsker deg uansett lykke til! : )

  3. Høres ut som seboréisk eksem. Hvis du leser litt om det, så kanskje du kjenner deg igjen... Tror det finnes shampoer og andre midler for det. Hadde det vært lus ville du sett små "perler" på hårstråene, samt et og annet dyr når du titter i hodebunnen.

  4. Tidlig i desember bestemte jeg meg for å kjøpe bursdagsgave til kjæresten, fant to morsomme t-skjorter på Think Geek og så at prisen på disse kom på under 200 kr til sammen. :) Jihu, tenker jeg da, da slipper jeg jo å betale toll! De eneste fraktselskapene var UPS og en jeg ikke husker, da begge var omtrent like dyre (23 $ :( )bestemte jeg meg for å bruke UPS. Betaler med VISA og varen kom på døra noen dager senere, så sånn sett var det superservice. Jeg får varene, anser meg ferdig med handelen og drar hjem på juleferie rett før jul. Når jeg da kommer tilbake noen dager etter nyttår, får jeg plutselig se en faktura fra UPS i posten, hvor de skal ha 379 kr (mer enn jeg betalte for varen og frakt tilsammen) for "utleggsprovisjon, utlegg toll og utlegg MVA".

     

    Er dette riktig? Jeg var skråsikker på at man kun betalte toll når varens verdi oversteg 200 norske kroner. :/ Det ble noen temmelig dyre t-skjorter, for å si det sånn...

  5. Da er det bedre med de som gir lommeboka til ekspeditøren. Kanskje ikke så vanlig i storbyen, men på hjembygda er det flere gamlinger som velger den løsningen. "Ta det du skal ha".

     

    Fikk litt skrekken for det der etter å ha funnet et brunt, inntørka kondom der pengesedlene pleier å ligge. Fyren var en gammel mann som alltid gikk rundt med rullator med en radio oppi kurven. o.O

    • Liker 6
  6. Enda morsommere når kundene legger pengene på båndet, så er man uheldig og det begynner å rulle sånn at noen av myntene faller ned under rulledingsen :whistle:

     

    Seriøst, SER ikke kunder at båndet slutter et sted og fortsetter ned i intet?? SKJØNNER de ikke at hvis man legger noe på båndet, spesielt små lapper eller mynter, så er det en viss sjanse for at det vil forsvinne ned der? Må man ha en doktorgrad og en IQ som kvalifiserer til medlemskap i Mensa for å forstå det? Jeg hadde flere kunder som absolutt skulle legge både pantelapper og medlemskort der, og VIPS, der var lappen eller kortet fanget under rillene... Eneste måten å fiske noe ut derfra var å finne et stivt ark som man lirket med god presisjon under, for så å prøve å "vippe" objektet opp på arket. Dette kunne ta alt fra fem sekunder til evige forsøk, og var helst noe man gjorde når man kjedet seg og ikke hadde én kunde i sikte. Har blitt kalt både kløne og idiot fordi det tydeligvis var MIN feil at lappen/kortet/mynten deres forsvant ned der etter at de selv hadde lagt den/det på båndet. :w00t:

    • Liker 5
  7.  

    Kunde: "AT DET SKAL VÆRE SÅ VANSKELIG HER I BYEN! JEG HATER DERE ****inger! HATER DERE! HAAAATEEEERRRR DEEEEG!"

    Nå begynner hun å kaste varene sine PÅ MEG, eller riktignok kanskje MOT meg, men de treffer uansett meg før de faller ned og lander på gulvet bak kassa.

     

    Unnskyld for at jeg ler, men hahahahahahahahahha xD Jeg trodde jeg hadde møtt på det som var av merkelige skapninger i min tid på Coop Mega, men HELDIGVIS har jeg aldri vært borti noe sånt!

  8. At jeg ALLTID går glipp av Formel 1 :hrm:

     

    Samma her! Tenker alltid "DET skal jeg huske å se på på søndag", også er jeg innom db.no eller no' senere på søndagen og ser "X vant Japans Grand Prix" osv. og jeg bare "søren.... :hrm: " Når det gjelder dagens løp må jeg si det er litt tidlig å stå opp 8 på en søndag da. :D

     

    Snakka med en venninne istad, og vi fant ut at noe som irriterer SÅ grenseløst er når andre mennesker skal kommentere at man ser trøtt eller sliten ut! Hva er vitsen med å si det til andre mennesker? "Så trøtt du ser ut! Er du sliten?" ... Selv føler man seg skikkelig opplagt, pen og nysminka, også kommer et fehue og bare "... Du ser skikkelig trøtt ut as!" :thumbdown: For min del kunne de likesågodt sagt "Faen, så ræva du ser ut idag!"

    • Liker 3
  9. De finnes i alle klasser. Er du heldig er det bare én, men de kan være flere... I klassen min har jeg tre. Jeg snakker om mennesker som på død og liv MÅ stille foreleseren teite, åpenbare og DUMME "spørsmål", og tydeligvis tror de er alene i rommet med foreleseren. Ja, jeg skriver spørsmål i anførselstegn, for det de spør om er aldri spørsmål, de bare gjør det om til et spørsmål når de hører hvordan det de sier blir hengende igjen i lufta fordi det ikke er substans eller noe vettugt i det de sier. De bare tenker høyt, rett og slett. Med 70 medstudenter tilstede. Hva er det som gjør at enkelte mennesker bare MÅ åpne kjeften så fort de har sjansen? Én ting er hvis man faktisk har noe å si, men hvis man bare skal gjenta nøyaktig det foreleseren sa for 10 sekunder siden og stille umenneskelig teite spørsmål, så kan det faktisk vente til pausen og til man kan snakke med foreleseren alene!

  10. Hva søren tenker suicidale fotgjengere på når de bare hopper ut i veibanen uten å se seg for? Da jeg var liten lærte jeg å ALLTID se meg for når jeg skulle over veien, om det så var fotgjengerovergang eller ikke. Kjørte nettopp nedover en vei i ca 40 km/t, med en fotgjengerovergang ca. 100 meter foran meg. Ser en eldre dame spasere innerst på fortauet, og av erfaring vet jeg at "sånne" damer har en tendens til å sprette ut i veien uten å se seg for først, så jeg sakner farten litt. Da jeg kommer veldig nærme og dama ikke gir tegn til å skulle passere veien, fortsetter jeg videre i samme tempo, men tror du faen ikke at ho BRÅTT tar et stort steg ut i veien uten så mye som å snu seg for å se om det er klart?? Hva faen, VIL ho bli påkjørt eller?? Jeg svinger unna og ser i speilet at hun ser "dumt" etter meg. :dontgetit: Hva skjedde med det å stille seg opp ved fotgjengerovergangen for tydelig å vise at man skal over? Det er greit at man har "retten" på sin side hvis man skulle bli påkjørt der, men faen heller, jeg ville heller hatt livet i behold enn å bevise rettighetene mine som fotgjenger, for å si det sånn.

    Til vanlig bor jeg i Porsgrunn, og når man kjører fra sentrum og opp til E18 er det en lang strekke hvor det går fra 70-sone til 60, og rett etter 70-sona slutter er det en fotgjengerovergang. Hver morgen når jeg kjører til skolen ser jeg en meget spesiell, eldre dame vente på bussen, og ofte når jeg kjører hjemover går hun av bussen på andre siden, altså må hun over veien for å komme på riktig side når hun skal hjem... Hun er selve definisjonen av suicidal fotgjenger. Jeg har sett henne flere ganger hvor hun brått begynner å løpe ut i overgangsfeltet, mens bilistene blir tatt helt på senga og må enten bråbremse eller svinge unna fordi hun dukker opp fra ingensteds, hun kan gå vanlig og brått "sprinte" ut i veien! :no: Hva er det med sånne mennesker?

  11. Så lenge det finnes en gunstig garanti eller returrett i en butikkjede, så vil noen utnytte den. Er usikker på om Coop fortsatt kjører sin "Garantert Fornøyd"-garanti, men da jeg jobba i en Coop-butikk for en stund tilbake hadde jeg kunder som visste å benytte denne garantien til sin fordel... Og jeg blamer de ikke, de kunne jo kjøpe dyre biffer og kyllingfileter, spise det opp, ta med kvitteringa tilbake og si at de ville ha pengene tilbake... Og det eneste spørsmålet vi skulle stille tilbake var "Vil du ha ny vare eller pengene tilbake?" Husker spesielt én kunde som skulle ha tilbake penger for fire av de "tilfeldigvis" dyreste varene på kvitteringa si... Det ble en god rabatt i handelen hans den dagen, for å si det sånn! På en måte var det rart at ikke flere utnytta denne garantien, men samtidig skjønner jeg det jævlig godt...

  12.  

    EDIT:

    Kom på en type til som jeg irriterer meg over

     

    Den hjernedøde idioten.

    Når det står plakat "drikke til pølse, kr 10" Hvem kan da ærlig talt tro at både pølse og brus koster 10 kroner (der begge deler vanlig gjerne koster 50). Da hadde det selvsagt stått "drikke OG pølse kr 10". Eller når det står "Muffin (legg merke til en-tall) kr 10" men på bilde er det bilde av 5 forskjellige typer for å vise hva vi har. Hvem er så dum at de tror at de skal få 5 muffins (flertall) altså 2 kr stykke for noe som vanligvis er kr 16. Og når jeg lyger som det renner av meg ved å beklage og si at plakatene kan være vanskelig å forstå i en så ydmyk tone som jeg greier, da blir de dritsur og sier "her skal jeg vertfall ikke kjøpe noe!! Snakk om lureri".

     

    Signerer på denne! Var mye som terga meg under mine to år i matbutikk, men hjernedøde folk som ikke greide å tenke selv eller i det hele tatt tenke LOGISK gikk meg så vanvittig på nervene. o.O Hvis det f.eks i en hylle med diverse kjøttvarer (ulike pølser, koteletter, kjøttboller, medisterkaker, you name it) var en plakat som sa "Tilbud! Gilde 600 g grillpølser, 19.90!", var det enkelte kunder som trodde at alt i denne hylla kosta 19.90,-! I mange, mange tilfeller virka det som om at hvis det stod en fin pris et sted på hyllekanten, så var det automatisk den som gjaldt på alt som var i den hylla. Og så kommer de i kassa, og blir FORFERDET over at pakka med nakkekoteletter ikke koster 19.90,-, som det "står på plakaten" i hylla. Og så blir jeg med opp til hylla, med en småkjeftende kunde, og ser tilbudsplakaten for pølser, laaangt fra der nakkekotelettene ligger, med sin egen prisetikett rett under. "Misvisende prisetiketter!" og "For noe lureri!" er velkjente begrep, ja. :)

     

    Det er faktisk LOV å bruke huet!

    • Liker 2
  13. Hei! Først må jeg bare si det som det er: Jeg er ikke spesielt flink med PCer. Etter at den forrige takka for seg etter tre fine år, kjøpte jeg en ny, og ettersom studentlommeboka ikke akkurat er smellfeit ble det en billig-PC. Jeg har ikke hatt den to måneder engang, før den begynner å oppføre seg totalt ubrukelig! Enkelte ganger nekter den å searche etter trådløse nettverk, i lange perioder krever den uhorvelige mengder tålmodighet av meg (vente 5-8 minutter på å åpne Google Chrome etter å ha trykket på ikonet f.eks)og lysstyrken hopper frem og tilbake akkurat som den vil. Dessuten bestemmer den seg brått for å ikke virke i noen timer, før den er helt fin igjen. Mye av det har kjæresten fiksa, men nå som jeg skal høre på musikk med headset (ja, jeg har plugga inn headset'et i riktig utgang :p ), så er lyden i headsetet i kanskje tre minutter, før den brått kobler seg over på datahøyttaleren, uten at jeg gjør noe som helst! Hvorfor i all verden skjer dette? Det her er kanskje det jeg fortjener når jeg kjøper en PC til 3000,-?

×
×
  • Opprett ny...