Gå til innhold

RaaneHolmg

Medlemmer
  • Innlegg

    312
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RaaneHolmg

  1.  

    Kult prosjekt, men hva gjør denne til en smartphone?

    Siden det er en raspberry kan den jo kjøre linux, så ja...

     

    En moderne "dumb" phone kjører jo et operativsystem som f.eks. linux i bunnen. Forskjellen ligger bare i at de ikke kjører moderne tilleggsprogrammer som nettlesere og lignende. Denne telefonen har jo mer begrenset funksjonalitet enn selv de enkleste telefonene på markedet.

  2.  

    De fleste Macer fra omtrent 2007 frem til i dag vil kunne oppgradere til OS X 10.9 Mavericks.

    Mac er billigere i det lange løpet. Hvor mange PC-er fra 2007 kan benytte Windows 8?

     

     

    Prisen er ikke fastsatt ennå, men den ligger vanligvis på mellom 150 og 300 kroner.

    Microsofts oppdatering til Windows 8.1 blir på sin side gratis.

    Hallo? Oppgraderingen fra Windows 7 til 8.1, er den også gratis?

     

    Oppdateringene fra OSX 10.8.1 til 10.8.9 var alle gratis for de som hadde 10.8 fra før, det er kanskje slike versjonsoppgraderinger dere tenker på?

    PCer fra 2007 i sammenlignbar prisklasse som en mac drar window 8 som en drøm. Er du ikke oppegående nok til å forstå at du ikke skal sammenligne din 15000,- mac med en pc til 2500,-?

     

    Oppgraderingen fra windows 8 til windows 8.1 er gratis, og det er den eneste sammenligningen som gir mening.

    • Liker 2
  3. Da trenger vi bare noen PC-produsenter som er villig til Ã¥ putte TB i maskinene sine, og noe utstyr å plugge i.

     

    Hva er egentlig greien med at TB-kontakten er så enorm? Hvorfor er ikke bare alt plassert inne i PCen/dingsen som kobles til sånn at man slipper en lang pinn som stikker ut? :s

     

    Jeg antar at det som stikker ut er den biten som gjør om elektriske signaler til optiske signaler.

  4. Skal til innkjøp av skjermkort nå. Skal spille Battlefield 4, men er veldig usikker på hva jeg skal gå for. Har sett litt på Gigabyte windforce 760 gtx og 7970 windoforce. Har lyst å holde meg under 3k. Noen forslag. Stillew kort veier tungt. Harn en 30" skjerm med 1600p oppløsning, men regner med jeg ikke får spilt i den oppløsningen i 1600p noe særlig bra?

     

    1600p er ikke uoppnåelig med et kort til rundt 3K. Jeg spiller BF3 på high (ikke ultra) i 1440p på et GTX480 som var i samme prisklasse da BF3 kom ut. Ellers føler jeg at 7970 er mer grafikk for pengene enn GTX760

  5.    

    Om du har 1920x1200 så er det 2.3 millioner pixler med 32 bits farger. Så ca 73 millioner bytes med data som vel er ca 70MB vram.

    Du trenger 70MB framebuffer (strengt tatt 18MB, bit ≠ byte) pr framebuffer, men vram brukes til å lagre data relatert til de utregningene grafikkortet driver med. Det er typisk ting som 3D rendring og fysikk, eller andre oppgaver som krever en stor grad av parallellisering.

  6. God artikkel. Så det dere fikk prøvd var rett og slett en tidlig konsumerversjon? Hvertfall med tanke på oppløsning?<br><br>

    Jeg er en av de mange som ikke har fått prøvd Oculus Rift enda og har hørt veldig mye negativt prat om oppløsningen. Noen sa til og med at 1080p ikke ville bli nok siden man kun ser ~60% av skjermen (igjen, dette er ting jeg har hørt).<br><br>

    Jeg kan skjønne det er en stor overgang mellom dev kit og consumer version av Oculus Rift, men synes dere at oppløsningen var god nok? Tror dere det vil være bra nok for kresne nerder?

     

    Jeg fikk prøvd dev kittet under solskogen i år, og oppløsningen var faktisk ikke så plagsom. Det blir ikke så bra med 1080p at du ikke ser pikslene, men det er ikke noe du kommer til å irritere deg over mens du spiller.

  7. Regne med at lyden er forferdelig, spesielt i forhold til prisen. Veit at folk har forskjellige prioriteter og det er greit., men slike ting kan jeg ikke annet en å riste hode for. Utseende er jeg heller ikke særlig fan av, men det er no virkelig komplett subjektiv.
    De er nok designet for de som bruker ting med tanke på utseende :)Se: Macbook

     

    Mange dritlekre ultrabooks ute og går for tiden, og de trekker nok mange kunder på design.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...