Gå til innhold

GardinFantomet

Medlemmer
  • Innlegg

    214
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av GardinFantomet

  1. Hvis det er en fest med ei jente som alle vet, og hun selv vet at hun er "den fine" med høy sosial status. Hvordan behandle hun? Omvendt av slik AFCene behandler henne?

    Tusle bort til settet hennes, åpne venninnene, overse henne totalt!

     

    Dette vil være det motsatte av alle andre, som gir henne så mye oppmerksomhet at hun kan velge og vrake. Vis holdningen "du må kvalifisere deg for å få oppmerksomhet fra meg" og hun vil synes du er spennende. Dog, alt med måte! :)

  2. Utrolig bra at du har bestemt deg for å gjennomføre denne samtalen med foreldra som må gjøres. Jeg vil bare kaste inn et par ting som kan være lurt å tenke på.

     

    - Foreldra vil sannsynligvis komme inn i samtalen med en holdning til deg som en utnyttende, lavstatus dust. Å bryte dette mønsteret vil være viktig. Stille opp i dress, kanskje? ;)

    - Dreier samtalen inn på å kvalifisere deg - ikke fir på hvem du er, eller vær noen annen enn den hardtarbeidende studenten/arbeidskaren du er!

     

    Og til slutt... For noe forferdelig skitt at det finnes folk i Norge anno 2009 med slike kontrollerende holdninger overfor sine barn!

     

    Good luck mate! :)

  3. It takes two to tango :b

    Amen!

     

    Jeg tror du feiltolker en del innlegg. De fleste gutta er helt okei, men de få som virkelig er bitre skriver også ofte riktig. Selvfølgelig er det ikke kun en persons feil. På den annen side kan du ikke forvente så mange andre svar i tråder som heter for eksempel "Har dama en på si?" :p

     

    Du har dog rett i at det er mye ensretting, men det er det også på kvinneguiden.no! :D

  4. Jeg vil komme med noen råd som jeg håper vil, om ikke gjøre en forskjell, så hvertfall få deg til å tenke.

     

    1) Hør på Gjesten på post nummer to. GOde, gode råd.

    2) Hvis folk kommer med problemer er det ikke din jobb. Du bryr deg så mye om folk at du tar for mye ansvar. Du har bare tid og krefter til så og så mye.

    3) Hvis du har bevis; anmeld seksuell trakassering! Hvis ikke; slutt i jobben!

    4) Anmeld fyren som voldtok deg!

    5) Venner burde ikke gå foran deg. De må til en viss grad klare seg selv, de også.

    6) Det er ingen lette måter å komme gjennom tap av kamerater og familie på. Det vil gjøre vondt. Aksepter det. Slus det ut, litt etter litt. Prat med vennene dine, gi dem noen av dine problemer.

     

    Håper det går bedre for deg etter hvert. :)

  5. Jeez!

     

    Okei, det er en del bitre menn. Ja, vi har opplevd en del damer som snurrer folk rundt hver finger. Og jeg tar gjerne en jente som ikke er sånn, men når de jentene ofte ikke tør å ta kontakt eller være med på noe morro, da gidder ikke jeg å overtale!

     

    Det som tiltrekker er som alltid spenningen. Det er spennende, og ofte er det bra sex. Man blir også ofte tiltrukket av selve tanken på denne dama som kan være ufattelig deilig, i stedet for i selve dama. Man elsker tanken, ikke personen. På den annen side er det faktisk noen damer som flørter med mange menn på en kveld, for så å droppe dem. Det kan noen ganger gå hardt inn.

     

    Du må nok leve med bitre menn på et forum som dette, TheMartine. Men selvinnsikten er der, og innsikten noen har i verden er ofte større enn du tror. :)

  6. Hun virker som hun liker deg, så da er det opp til deg å eskalere fysisk. Holder dere hender eller holder rundt hverandre mye? Hvis ikke, trapp opp det! :)

     

    Jeg har skikkelig lyst, men om dette tolkes feil/(rett?) så kan det komme litt brått på....jeg er bare altfor sjenert av meg når det kommer til slike ting :(

    For eksempel finne et passende tidspunkt til å vise henne et trylletriks som krever litt kroppskontakt? Eller tilby en håndmassasje? Masse muligheter! ;)

     

    Når det gjelder sjenanse kan jeg ikke si annet enn at du må motivere deg selv så sterkt at du er villig til å gjøre det som må til! Ingen andre kan gjøre det for deg. Og har du lyst, så begynn å holde hånda hennes mens du merker deg hvordan hun reagerer. Går det fint - eksaler! :)

  7. Jeg er 19 år og har møtt mange jenter som ikke er spesielt interesert i bad boys. Jeg vil hevde at de som går etter bad boys er bad girls uansett.

    Du har møtt den minoriteten som gjerne kombinerer null drikking og ofte noe religiøst, med en form for redsel for fremmede og gutter spesielt, noe som gjør at de helst snakker med, og dermed blir kjent med, venners venner (les: andre gutter med mye de samme holdningene) eller de 'snille' guttene.

     

    En bad boy er like attraktiv for en bad girl som for en good girl, men en good girl kan ofte tvinge seg selv til å ikke gå for badboyen, dessverre for dem.

  8. Kamerat, hør på Smurfstafa. Mannen har peiling. :)

     

    Offtopic, kommer man til å bli en drittsekk hvis man sier til seg selv at man er kongen? Jeg tror ikke det. Jeg har selv et rituale som går ut på å si til meg selv: "Du er forbanna, ekstremt kul! Ja, du ja! Du er kongen!" ;)

     

    Jeg vil si at dette ikke gjør meg til en dårligere, overlegen fyr, men det booster selvtilliten min slik at jeg kan møte verden med hevet hode. I posten din virker du som du har et godt selvbilde, og derfor god og vel forankret selvtillit. Da kan man skru ned selvskrytet noen hakk - hvis man er tilfreds med det. Vil si at TS vil få bedre resultater av å booste seg selv stort, i stedet for å prøve å være 'helt okei, en real fyr.'

     

    Ang. venner vil jeg si at det at man føler seg vel sammen med hverandre har mer å si enn ting man har til felles. :)

  9. Jeg er litt sjenert. Men når jeg er beruset er jeg jo ikke det :p

    Er det en fordel eller ulempe for meg å prøve å ta kontakt med folk når jeg er i brisen tilstand?

    Tja, det kan slå ut begge veier. Jeg kjenner folk som lorder totalt i fylla, og som ikke tør noe som helst i edru tilstand. ;)

     

    Alkohol kan gi deg motet til å overvinne AA, men det kan slå dårlig ut ved at du rett og slett er en kjedeligere person. Jeg vil helt klart anbefale deg å manne deg opp uten alkohol, men hvis du trenger det pleier det ikke skade, hvertfall ikke i starten. Det har dog litt med alder å gjøre også; hvor gammel er du/damene du sikter på?

×
×
  • Opprett ny...