Gå til innhold

HoBbEss

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HoBbEss

  1. Skal ha ny telefon og tenkte at det hadde vært kjekt med WAN-funksjonalitet på denne. Men hvilken muligheter har de for oppkobling mot sikra nett? For eksempel krever NTNU VPN-autentifisering(eller gjør de det nå?), er det mulig for telefonen å bruke slikt eller har de andre måter å omgå dette på.

     

    Mot vanlige nettverk så kreves det også passord, men regner med at de fleste har innebygde funksjoner for dette? Blir vel litt ubehjelpelig uten.

     

     

    Har ikke bytta telefon på 4 år så har ikke fulgt med nevneverdig på utviklingen så vet egentlig ikke helt hvordan ting fungerer. Så tips mottas med takk og klem hvis det er mulig.

  2. Bygger ny maskin med følgende spec:

     

    Asus A7V600-X Hovedkort Socket A DDR

    AMD Athlon XP2600+

    TwinMOS PC3200 DDR-DIMM 512MB CL2.5

    Western Digital Caviar 80GB 8MB

    Sapphire Radeon 9200SE Atlantis 128MB

    AOpen 522452x cd-brenner

     

    Problemet oppstår når jeg starter installasjonen av windows xp. Rett etter at den første lastinga av filer og drivere, slår maskina seg rett og slett av. I bios er det ingen problemer med å finne de forskjellige enhetene så de er der. Prøvde å bytte til en annen tom disk som også klikka. Dessuten prøvde jeg å sette inn en disk med os installert, da frøs bare maskina i oppstartfasen av windows. Safe mode førte til samme situasjon etter at de fleste filene ble lasta. Har prøvd å bytte minne og ingen forandring. Har også teste modulen i en annen maskin og den fungerer fint.

     

    Fatter rett og slett ikke hva som skjer og håper på litt snarlig hjelp av dere flinke folk!

     

    ;)

     

    Hvis det er noe mer dere trenger å vite så bare spør.

×
×
  • Opprett ny...