Gå til innhold

jonhs

Medlemmer
  • Innlegg

    338
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jonhs

  1. Hva er galt med en "ren" bil da autofilfolk? Noe av de peneste jeg ser er f.eks en ny BMW, Audi, Mercedes o.l. Men, så må jo noen selvfølgelig kaste på et par lister som får de til å se ut som modifiserte kaffetraktere.

    En fin side er http://www.jimmy540i.com med undersiden http://www.jimmy540i.com/bmwnightmare.htm som viser hvor stygge "stylede" biler egentlig er kontra "rene". ;)

    Siden alle stylede biler ser slik ut :thumbdown:

     

    Her har du LITT mer gjennomførte prosjekter!

    http://www.skymera.net/http://www.skymera.net/

     

    http://gump84.tripod.com/knot.html

  2. Rånere har en hobby som de er veldige glade i....dette har også data nerder...rånere bruker mye penger på bilen sin....dette gjør også data nerder.....rånere får bilen til å se kulere enn original utgaven ved å modifisere bilen sin....dette gjør også data nerder.....rånere er også veldig opptatt av musikk.....dette gjør også data nerder......rånere har hvertfall dame i baksettet....data nerder..... :no:

     

     

    :green:

    Det jeg mener rånere prøve å få til, er å få bilen til å skille seg ut fra alle andre. Akkurat samme prinsipp som modding av data/datautstyr. Vet om flere biler som er fint stylet, selv om folka som eier dem har gjort alt selv. I tilleg krever det mer kunnskaper å kunne bilen sin utenat, enn det å kunne kappe ut et vindu i datamaskinen, lakke og hive inni en haug me neon. Musikken til rånere varierer, men techno er en ting som går igjen. Det mener jeg er pga "techno bassen" som har en lavere frekvens og slår mer.

     

    Har en kamerat som har en 200SX, styling har han såvidt begynnt på, men allikevell ser den grei ut.

    www.j-hs.com

     

    Det å senke bilen gjør noen for at det skal se kult ut, mens andre gjør det for å forbedre kjøreegenskapene. De som kapper fjæringene oppnår kun at bilen blir lavere, i tilleg til at egenskapene til fjærene blir dårligere. Skal du senke bilen bør du ikke kappe fjærene. Kjøp heller senkefjærer med justerbare coilovers.

     

    Større felger og bredere dekk er også en ting som hjelper både på utseende og kjøreegenskaper. Bredere dekk = Større kontaktflate mot bakken = bedre grep.

     

    Når det gjelder motoren, er det ofte en viktig faktor for dem som har endel mer penger. For å få utnyttet turbo / kompressor nytter det ikke lengre med standard eksos. Derfor skifter de til sportseksos. Samme prinsippet som større vifter med samme turtall og lik utforming på viftebladene. Det fører til større luftgjennomstrømming.

  3. Jeg fannt en død iBook når jeg var på dynga tidligere denne uken. Holder på å lage plass til en liten data i bilen, å tenkte at den skjermen hadde passet perfekt!!!

     

    Bilder kommer når jeg får kameraet tilbake :)

     

    Har sett folk som har tatt skjerm fra vanlig bærbar (ikke mac) å koblet den til. Noen som vet om det er likt som på vanlig bærbar?

     

    Noen som har linker til en guide, eller noen som har gjort lignende?

  4. Kjøp en sunbeam inverter, koble utgangene til kabinettet og fjern alle jordingspunkt...

     

    (Anbefales IKKE, og jeg tar null ansvar for å ha satt noen på ideen :p)

    Skader ingen det... Har kommet borti selv :blush:

     

    Trykkleif!

  5. Du vil bli "skutt" du.

    Hva er da for eksempel vitsen med å trimme bil.

    hele inlegget ditt er så idiotisk skrevet, og er helt klart skrevi på kødd at jeg rett å slett ikke gidder å svare.

    Men jammen gjorde du ikke det allikevel.

     

    Hva er så vitsen med å trimme bilen? Du kommer deg fra A til B uansett, og i 90% av tilfellene, like fort som vanlig.

    Hva er vitsen med Jet fly når man har små propellfly? :nei:

    Hva er vitsen med bil uansett??? Beina er til for å gå på? :nei:

    Enten overklokker du, ellers tier du stille :angry:

  6. ja.. :( tenkte meg det

    men det er vel ikke mulig å knabbe noe fra den lokale gjennvinnigstasjonen ?:)

    har litt eldre pc'r samme startknapp opplegg som nye ?

    De gamle bryterne brøt strømmen, og ga ikke impuls-signal til PSU.

     

    Hvis du har en gammel AT bryter, kan du fjerne en liten metallbit på bryteren, slik at den ikke holder tilbake når du slipper knappen!

  7. Har dere ikke noe mer konstruktivt å bidra med enn å syte og klage over at vi legger ut en artikkel som for det første er ment for å gi et lite smil i hverdagen, for det andre tok maks 2-3 timer å skrive og for det tredje er utført på eget initiativ - ja, da kan dere heller holde kjeften. Det er sånt som dette som gjør det så U T R O L I G motiverende å legge ut artikler. Makan til humørløse sutreunger skal man visst lete lenge etter! I stedet for å syte over lav aktivitet, forsøk å bidra med noe selv. I motsatt fall har dere ikke akkurat så mye dere skulle ha sagt.

     

    Så: Liker dere ikke at vi forsøker å bidra med litt godt humør, klarer vi oss FINT uten dere. I alle fall i denne tråden - for her er det farlig nært opp til trolling.

     

    Og til de som likte dette: Vi kommer fortsatt til å legge ut slike morrosaker en skjelden gang. Litt moro skal man tross alt ha det.

    :yes: ENIG! :yes:

  8. Alvorlig talt - hvor går pengene som skal gå til dette?  høyere årslønn til yummy?

     

    Dere burde skamme dere som sper dere på stakkars studenters giverglede som gir fordi de tror dere gjør dette gratis.  Når dere selv står for utallige brutte lovnader og latterlig lav produksjonsevne er det DERE som må forbedre rutinene før det kan rettferdiggjøres at leserne (som i det hele tatt holder liv i dere pga reklameinntekter) betaler moroa.  Spesielt tatt i betraktning at dere får de fleste produkter gratis fra microplex mm. (men for all del, de som gjør noe på denne siden gratis skal ha takk og BURDE fått betalt - bør kjenne sin besøksrett).

    Du burde seriøst sette deg inn i ting før du fyrer av slike salver, mann!

    Det er IKKE snakk om å tigge penger av fattige studenter eller liknende. Dette er et initiativ som originalt ble tatt av en av våre lesere. Pengene som kommer inn blir øremerket til et prosjekt som vi gjør i samarbeid med våre lesere. Deretter vil vi selge "produktet" til 1 krone. Vi trekker tilfeldig ut 1 person fra de som har bidratt med midler, og vedkommende får altså tilbud om å kjøpe hele greia for 1 krone. Årsaken til at vi selger for 1 krone, er for å omgå lotteriloven som ikke tillater at vi gir tingen(e) bort gratis.

     

    Et slikt "leserprosjekt" ville under normale omstendigheter ikke blitt gjort ettersom det vil koste en god del penger. Dette er noe vi ikke har midler til å gjøre i den normale driften.

     

    Og min årslønn er veldig upåvirket av dette prosjektet, da de midler som kommer inn er ØREMERKET leserprosjektet. Og skulle det bli noen kroner for lite, tar vi fra vår egen konto slik at vi går ut i null. Ingen medarbeidere vil tjene noe som helst på å utføre prosjektet.

     

    Så jeg foreslår at du ikke uttaler deg om noe før du faktisk kjenner til saken. Det er bare du som taper på det, og det synes jeg ikke er noe kjekt.

    Som det er sagt utallige ganger tidligere: FRIVILLIG!!!

×
×
  • Opprett ny...