Gå til innhold

Jansu

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jansu

  1. Hei.

    Er interessert i en jobb på oljeplattform og lurer på hvor man søker og sånn til det? Noen som vet hvor mye gutta har i timen? Eller om alle må ha spesiell utdanning eller kurs i forkant?

     

    Først må du vite hva du vil bli, på en plattform trengs alt fra kokk til mekaniker. Er ikke noe spesielle steder å søke, det blir lagt ut stillingsannonser som ved en hvilken som helst jobb. Men det hjelper veldig å ha kontakter som kan si ifra når det dukker opp en ledig stilling, og legg inn et godt ord for deg.

    Lønnen varierer veldig med stilling og hvilket firma man jobber for. OBS OBS, jobb i nordsjøen er ikke så godt betalt som det var før i tiden og som folk gjerne skal ha det til.

    Det eneste kurset man trenger er grunnlengende sikkerhetskurs. Alle andre kurs blir som regel tatt etter man har begynt å jobbe offshore. Vil ikke anbefale å ta dette kurset uten at man vet man er sikret jobb siden det er temmelig dyrt og kun er gyldig i 2 eller 4 år. Vet det finnes borekurs og diverse men ingen jeg har hørt om som har tatt noe sånt har fått jobb.

    Viss du er i skole alderen vil jeg anbefale deg å stå på, de store operatør selskapene velger fra øverste hylle.

×
×
  • Opprett ny...