Gå til innhold

Gyros

Medlemmer
  • Innlegg

    43
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gyros

  1. det beste er vel å få seg a friend with benefits :)

     

    Ja, men hvordan skaffer man seg det??? :ohmy:

     

    Den siste dama som jeg hadde et vagt håp om at ville knulle meg, gren på nesa og så på meg med store, bestyrtede øyne, som om jeg nettopp hadde ytret noe meget sjokkerende, som for eksempel mitt bifall til voldtekt av høner...

     

    Vi satt sammen i min sjuskete leilighet en sen fredagskveld og himmelen var prydet av fantastiske stjerner. Jeg kjente en nervøs klump i halsen som este som en brøddeig som har inntatt en overdose av gjær, og jeg tenkte at nå, ja nå gjelder det. Så jeg mobiliserte alt motet som var å oppdrive i kroppen og med frenetisk bankende hjerte spurte jeg med spak stemme: "Vil du ligge med meg?"

     

    Nei, det gikk ikke akkurat veien. Det ble en heller pinlig episode. Hun reiste ganske raskt etterpå...

     

     

    Ut på byen, gjerne med venninder av venner.. snakk med henne, gi henne oppmerksomhet og vis at du er intressert, hvis det virker som det er noe interesse tilbake, spør om hun vil overnatte eller bli med på nach :)

  2. Evig lykke oppdateringer. Altså folk, som hver eneste dag skriver noe i denne duren:

     

    "snart kommer mann og barn hjem, jeg elsker familen min over alt på jord"

    "jeg elsker mannen min"

    "jeg har værdens beste datter"

    "Jeg elsker mannen og lille gullet vårt"

     

    Når disse statusene kommer hver eneste dag, føler jeg at vedkommende trenger å bevise noe for seg selv og andre. Det er igrunn veldig uintressant for alle som leser det.

    • Liker 2
  3. Når jeg leser denne tråden, så skjønner jeg at jeg har vært for grei, stort sett hele livet. Nyttårsforsettet mitt er å se på hver menneskelig interaksjon som en krig, hvor målet er å være den som tjener mest på forholdet. Speaking of which, jeg tror jeg ringer eksen for å låne bilen hennes.

     

     

    Så du mener det er galt av meg å nekte han å se henne? Han burde vel ha tenkt på det, før han stakk ut på vift da.

     

    Eller vent, hva mener du egentlig?

  4. Men idag sendte han meg plutselig melding, hvor han spør om han kan ha hunden i helgen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre?

    Du svarer nei. Du har byttet mening. Hva tror du, at du er en forferdelig person som bytter mening? Selvfølgelig kan du bytte mening. Du kan bytte mening bare fordi du ikke liker ham. Det er helt dust å begi seg ut på å skulle diskutere hva som kan skje med hunden, det eneste argumentet du trenger er at det er din hund. Period.

     

    Nå svarte jeg på sms'en og sa nei. ikke noe mer. Han spør hvorfor.. Jeg vet ikke hvilken grunn jeg skal gi han, fordi han er en dust? fordi jeg ikke vil se trynet hans mer? fordi han har løyet for meg i over et år? hmm..

  5. Vist du har den minste mistanke om at han vil deg og hunden din noe ugagn, hadde jeg ikke lånt bort hunden.

    Hva har du å tape på og ikke låne ham hunden, og hva har du å tape vist du låner bort hunden?

     

     

     

    Jeg har egentlig ingen mistanke om at han hverken meg eller hunden noe vondt. Men han har jo absolutt vist at han ikke er til å stole på.

     

    Jeg har ingen ting å tape på å ikke låne han hunden, jeg tror ikke jeg har noe å tape på å låne den til han heller, tror ikke akkurat at han vil kidnappe den eller noe.

     

    På en måte har jeg lyst til å "straffe" han med at han ikke får se henne. Men jeg vet ikke om det er helt riktig gjort av meg..

     

    Vil gjerne ha flere synspunkter her???

  6. For ca. 2 mnd siden gjorde jeg det slutt med typen min, rett og slett fordi følelsene var blitt mer og mer fraværende.

    Jeg har vært opptatt av at vi skal skilles som venner, og jeg har sagt til han at hvis han vil se hunden og låne henne av og til, så skal han bare si ifra. (Det er min hund, jeg betalte for henne og det var jeg som i utgangspunktet ønsket hund, men han har selvfølgelig blitt veldig glad i henne han også)

     

    Men casen er, at for et par uker siden, så fant jeg ut at han har vært utro med meg. (Han innrømte det selv, men virket ikke det minste lei seg over det) Etter det har jeg ikke hatt noe kontakt med han, det vil jeg ikke heller. Men idag sendte han meg plutselig melding, hvor han spør om han kan ha hunden i helgen. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre?

  7. Hallo

    Jeg er en gutt på 17 som skal drikke "ordtentlig" for første gang. Har drukket noen ganger før, da har jeg drukker 3 0.33L pils bare for "chill", men syntes ikke det smakte så godt jeg, men har hørt at det er en ting man må bli vandt til, litt som kaffe. Har også drukket meg "full" men da av farens barskap.

    Så nå skal jeg på fest og er ikke sikker på hvor mye drikke som passer og ha med.

     

    Jeg er 17 år som jeg sa, veier rund 80kg, 185 høy elns. Trener mye, vet ikke om det har noe og si men jeg nevner det i alle fall.

     

    Har tenkt på og ta med meg 6 0.33L med pils og 3 0.5L cider, vil dette være passe eller for lite?

     

    Vil helst ha noe og drikke før jeg beggyner på ølet, smaker altid litt bedre da :)

     

    Mvh gutt som trenger hjelp!

     

     

     

     

    Jeg tror det blir alt formye..

  8. Dette høres ikke rett ut, jeg tok meg friheten til å google litt, fant dette:

     

    Alminnelig arbeidstid

     

    Lovens grenser for alminnelig arbeidstid er:

     

    9 timer i løpet av 24 timer

    40 timer i løpet av 7 dager

     

    For grupper med belastende arbeidstidsordninger, for eksempel skift-, turnus-, natt- og søndagsarbeid, er det fastsatt kortere ukentlig arbeidstid:

     

    38 timer i løpet av 7 dager (for arbeid som drives døgnet rundt på ukens hverdager)

    36 timer i løpet av 7 dager (for arbeid som drives døgnet rundt, hele uken igjennom)

     

    Man kan avtale kortere alminnelig arbeidstid gjennom tariffavtale, for eksempel 37,5 timer pr. uke.

     

    For enkelte typer tjeneste er det mulig å utvide den alminnelige arbeidstiden.

     

    kilde: http://www.arbeidstilsynet.no/fakta.html?tid=78151

     

     

    EDIT:

     

     

    Arbeidsmiljølovens §10-8 omhandler arbeidstid.

     

     

     

    Man skal ha minimum 35 timer fri i løpet av 7 døgn, men arbeidsgiver og arbeidstaker (v/tillitsvalgte) kan avtale ned imot 28 timer fri dersom det er hensiktsmessig. Dette skal sriftligggjøres og begrunnes i turnusprotokoll i så fall.

×
×
  • Opprett ny...