Gå til innhold

TheMartine

Medlemmer
  • Innlegg

    6 693
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TheMartine

  1. Jeg setter veldig pris på det, anonym, spesielt siden du ikke har noen obligasjon ovenfor meg, fordi du ikke kjenner meg. Venner og kjærester sier naturligvis ikke at jeg er stygg, fordi er nettopp venner eller kjæreste. Men jeg har blitt kalt stygg siden førsteklasse på skolen, nesten hver dag, og det sitter i meg den dag i dag. Derfor takler jeg nesten ikke å se meg selv i speilet lenger. Let alone bli tatt bilde av. Når jeg passerer unge mennesker på gaten, ser jeg rett ned i bakken, fordi jeg er redd de vil begynne å gjøre narr av meg. Så jeg er ikke overrasket over at folk ler når jeg går forbi, men det er likevel ikke noe hyggelig.

     

    Hoi, det høres ut som story of my life.

    Jeg skjønner veldig godt hvordan du har det. Jeg har dager hvor jeg gråter mens jeg pusser tenna foran speilet fordi jeg ikke tåler mitt eget tryne. Og ja, jeg er også utrolig paranoid ovenfor ungdommer. Ofte krysser jeg gata for å slippe å gå forbi dem, og hvis noen i nærheten av meg begynner å le er jeg sikker på at de ler av meg.

     

    Men bare så det er sagt, så tipper jeg vi er like mye på viddene begge to :b

    • Liker 1
  2. Jeg husker jeg kjente en fyr på et annet forum som hele tida fortalte meg at han drev og runka til profilbildet mitt. Man kan jo nesten ikke ta det som noe annet enn et kompliment, selv om det kanskje blir litt vel mye info :b
     

    Så ja, jeg skjønner jo greia med dickpicks, men problemet er vel at mange menn går for fort frem. Den første meldinga du sender til noen trenger ikke være kukken din, det er greit å si hei først.

  3. Er jeg helt på bærtur om jeg har en teori om at eldre menn med utdanning og god jobb gjerne vil hjelpe unge jenter fremfor unge gutter ut i utdanning?

     

    Jeg mener, om dere var en gammel slesk sjef i et stort ingeniør-firma, hvem ville dere helst ansatt? 10 mannlige nerder med briller, eller 10 blonde tjuefem år gamle babes, om alle hadde samme vitnemål?

     

    :hmm:

     

    Haha, jeg veit om en sånn fyr. Og det verste er at han seiler under kvinnekamp-flagget, men alle ser jo at han bare vil ha noe pent å hvile øynene på.

     

    Men om det er utbredt... njææh. 

    • Liker 1
  4.  

    Jeg synes ikke kids på TG er noe mer ugreie enn den jevne fjott jeg møter i Oslo hver dag.

    Nja, dette reflekterer jo bare et samfunnsproblem vi har i dag - unger blir sydd puter under ermene på, vokser opp uten særlig ansvar eller å måtte kjempe for ting. Da får man en haug drittunger. Finnes de som oppfører seg såklart.

     

     

    ...og med fjott mener jeg egentlig voksne folk som ikke eier folkeskikk. Sniker i køen, breier seg på trikken, presser seg inn på toget før folk har gått av, stikke ut øynene dine med paraplyen sin, aldri sier takk når du holder opp døra for dem, etc.

     

    Okei, dette er, som du kanskje skjønner, noe som irriterer ræva av meg, så jeg kunne sagt mye mer om saken. Men poenget er at kidsa på TG absolutt ikke er noe verre enn den gjengse nordmann :b

    • Liker 1
  5. Altså...jeg vet ikke helt hva du sliter med, men angst eller depresjon er vel nærliggende å tro. Da tenker jeg at mange av disse tankene også skyldes sykdommen din, det der lille trollet som sitter i hodet på deg og forteller at alt håp er ute, at det er umulig å elske deg, at du er en byrde og aldri kommer til å finne kjærligheten.

     

    Når man er syk er det viktig å huske på akkurat det der. Det negative tankemønstret kan jo ta helt overhånd hvis man ikke er obs på hvor tankene kommer fra.

     

    Jeg har kjæreste og har slitt med angst og depresjon periodevis i alle de seks årene vi har vært sammen. Han skjønner ikke bæret av hva jeg sliter med. Jeg gråt tre uker i strekk, og etterpå lurte han på om jeg hadde hatt det vanskelig eller noe. På én måte er det jo godt at han har såpass minimalt med empati at han ikke lar seg plage av mine problemer, men på den andre siden gjør det bare ting verre når jeg hele tida må overbevise ham om at jeg sliter med ting.

     

    Poenget mitt er at en kjæreste vil ikke nødvendigvis være redningen for deg. Noen kan løfte deg opp, andre kan dytte deg enda lenger ned.

  6. Mener du da også at det ikke er forskjell i intelligens mellom fagarbeidere og høyt utdannede eller at det ikke er sammenheng mellom intelligens og personlighet?

     

     

    Det er forskjell på personlighet hos alle. Selv de med tre mastergrader kan være stokk dumme i situasjoner som ikke handler om akademiske ferdigheter. Å si at høyt utdannede er mer intelligente enn fagarbeidere er fullstendig bak mål.

     

    Og ja, ditt neste trekk nå kan jo være å komme drassende med noen VG-artikler om at lavt utdannede lever kortere, spiser mer junk og sitter mer på ræva. Men hei, det betyr fortsatt ikke at de er mindre intelligente.

    • Liker 1
  7. Jeg var 13 år første gangen jeg var på TG. Nå er jeg 30. Og dame. Jeg skal ikke juge, det blir litt moderlige bekymringer når man ser disse småtassene som ligger med hodet på tastaturet, omkranset av ostepopp og tomme Rock Star-bokser. 

     

    Men tja, jeg synes det funker helt fett å være voksen på TG. Jeg har råd til hotell og vett til å spise ordentlig mat. Men det er også viktig å ha med seg noen på cirka samme alder, ellers kan det bli litt vel juvenile :b

    • Liker 1
  8. Jeg har hatt hull i omtrent alle tennene, og aldri hatt vondt mer enn maks noen dager etter en fylling - selv rotfylling. Det første jeg tenker når jeg leser dette er at det kan ha kommet bakterier under fyllinga, som basically betyr at det fortsatt er hull i tanna. Selvsagt er det andre muligheter, også, men jeg ville nå i hvert fall insistert på at tannlegen tok et røntgenbilde for å sjekke.

    • Liker 1
  9. Så du mener at mennesker med 5 årig utdannelse og mennesker med fagutdannelse stort sett er like når det kommer til personlighet og interesser? jeg sier ikke at den ene er bedre enn den andre, men at personlighet og væremåte på folk på universitet og på yrkesfag er forskjellig, ja det sier jeg. 

     

     

     

     

    Du må gjerne foretrekke en fagarbeider, ingenting galt med det. 

     

     

    Ja, det mener jeg. Med unntak av noen få elitistiske liksom-voksne som tror de modnes voldsomt av oppgaveskrivning og metoderapporter, da.

    • Liker 1
  10. Utdannelse er så mye mer enn bare det, en person med 5-årig universitetsutdannelse har en personlighet som er helt forskjellig fra en person som har gått på frisør.... sorry men det bare er sånn. Og DEN personligheten, den er seriøs, voksen, og kan være alt mulig i tillegg.... men jenter som ikke har utdannelse er ofte svært interessert i mote, interiør, blogger... dette er billige interesser... folk med høy utdannelse bryr seg ofte om andre ting, om de samme tingene... dette gjør at de tiltrekker hverandre. Like liker like osv... 

     

    Nei, altså, nå får du rulle inn. Hva for akademisk snobberi er dette, da? Man blir ikke noe bedre, mer opplyst og intelligent menneske av å skrive oppgaver i fem år. Svevende og selvgode tåkefyrster som tror de blir stadig viktigere samfunnsborgere jo flere studiepoeng de har. Fuck det. Gi meg en fagarbeider any day.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...