Gå til innhold

MBMBMB

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MBMBMB

  1. Hei

    Fikk denne meldingen i dag. Hvordan skal jeg forholde meg til den? Jeg har fjernet noen siffer i min IP-adresse for dere.

     

    Dear Webmail User:

     

    We noticed your account is open in one other location with network IP address (212.181.xxx.xx) click here http://upgrade/accountverification to logout the account from your mailbox and block the IP from login in again from the address.

    Regards.

     

     

    Webmail Support

    Copyright [2011] [Www! Inc Webmail Service]. All rights reserved

     

    Takknemlig for svar.

     

    MB

  2. Hei.

    Har et TV-rom der avstanden fra folk til TV vil bli 2,5meter. Ønsker ikke en 50" tommer her, men hva er en passe størrelse og hvilket merke/modell bør jeg velge? Setter krav at jeg går for en LCD.

    Tar mot alle gode råd, det blir innkjøp om noen dager med pris maks Kr 10.000

     

    MB

  3. Som sagt så er det nok stor forskjell på panelene og hvis sant skal sies så har jeg lært og lest mye om dette den siste tiden. IR har jeg uansett ikke vært fremmed for og også skrevet om...

     

    En annen ting er hva man skal gjøre hvis uhellet skulle være ute. Garantiene er ganske vage på dette og det er flere som har vunnet saker ifølge forbrukerrådet.

    Hvis plasma produsenten sier at spill kan være en risiko. Hvorfor har flere dedikert game mode? Ingenting er skrevet om de første 200 timene i garantien og det står heller ikke hvor lenge et fast bilde kan stå før det faktisk brenner seg fast.

     

    Som du selv erfarer så spiller du til krampa tar deg uten at det er et problem, så hvor stor er egentlig sjansen? Tja...

     

    Forøvrig har jeg flere ganger sagt at det kan skje, men sjansen er liten. Diskusjonen er allikevel rellevant. Man skal og bør være litt varsom med plasmaskjermer. Himmel...

    Hvis sjansen var lik null så hadde innbrenning vært dekket av garanti.

     

    Hvis jeg spiller med gjennomsiktig HUD så forsvinner IR veldig fort, men er det sterk hvit HUD så tar det tid å fjerne det så lenge jeg spiller en stund.

     

    Akkurat helt hva man skal lene seg på her er vel egentlig bare sunn fornuft. Uansett er linken jeg la opp interresant siden fyren absolutt har et problem han ikke får løst.

     

    Innbrenning på LCD kan man få, men det var mer vanlig på litt eldre modeller. Den er heller ikke permant!

     

     

    .....UNNSKYLD, KAN NOEN HJELPE MEG LITT.

    Da jeg må kjøpe ny flatskjerm og har X antall spørsmål, ønsker jeg å skrive innlegg i dette forumet, men det går ikke.

    Signer inn, skriver nytt emne, men FINNER INGEN KNAPP FOR0 Å "LEGGE INN EMNET" , bare "forhåndsvisning" og "skriv nytt emne". Hvor trykker dere for å legge inn nytt emne, ikke som her når du klikker på "svar".

     

    MB

  4. Hadde dere giddi lest hva jeg skrev oppforbi så henviser jeg til at jeg ikke tror at alt blir bra ved å lese en bok.. men det kan da ikke skade? Når jeg trenger lesestoff, hvorfor ikke lese om noe jeg jobber med? å bygge opp selvtilliten min.

     

    Troll en annen plass, jeg spurte om tips til bøker, jeg ber ikke om råd til å gjøre andre ting..

     

    --------unnskyld, han noen svare meg poå dette:

    Jeg forsøker å skrive et innlegg her men finner ikke knappen for "send innslag", finner bare "forhåndsvisning".- Hva gjør jeg feil?? Får dårlig selvtillit av slikt jeg..... :dontgetit:

     

    MB

  5. oioi, dine utspekulerte vittigheter backfira så det holder, jeg bor nemmelig på svartlamoen uten at det hjelper en dritt :p skal ikke snuse etter klokken 6 i kveld og en tur ut og gå i 8-9 tiden er planen, og en god kveldsmat. full raport i morgen :p

     

    ellers noen andre tips? eller kan det vere noe med at jeg har mye og tenke på? ikke ting som angår meg, men familie og jobb og ikke vekke dama og all den dritten her? dama blir like skuffet hver gang hun står opp, og har vert her 1 gang og prøvd og hentet meg, men er ennå lys våken :/

     

    ..... beklager, du får heller gå til Tiller.......ler. Er ikke bra å ha for mye dritt å tenke på, men husk, dere snakker godt når dere går. Få med deg dama på dette så kan hun hjelpe med å bli kvitt tankene. Ellers, gå til NAV eller ta kontakt med noen bedrifter om du så må tilby deg å jobbe gratis en periode for å komme inn, så er jo dette bedre enn å stå utenfor. Kan jo være at NAV vil hjelpe deg med kurs som kan ta mer enn 2 dager i uka så får du også mer kurspenger fra NAV.

     

    MB

  6. Høres ut som meg.

    har et godt poeng med snusen ja, ung og dum og avhengig er vell min beste begrunnelse. liker bare ikke medisiner med mindre jeg virkelig trenger det. skal først og fremst prøve en kopp te og litt honning og en lang spasertur til helvete opp på byåsen og ned igjen :p

     

    Du klarte jo og få inn dette innlegget, så godt spm, må du nesten finne ut av selv. var jo en ære og få førsteposten din i min tråd iallefall :p

     

    Det er jo viktig for dere begge at dere får døgnrytmen din på plass, kan jo gå deg en tur til Svartlamoen også.......ler, så svart som det er der blir du nok trøtt. Blir jo motløs og deppa av slikt. Drikker du kaffe på kvelden, eller Cola/Urge med koffein, så stopp med det!! Det øker hjerteaktiviteten. Kutt også ut søtsaker på kvelden da det stimulerer hjernen og gjør deg "propell".

    MB

  7. er ikke dette med varm drikke bare kjerringråd? men hey, alt er vert og prøves.

    piller kommer ikke på tale, dytter ikke i meg piller før smertegrensen er nådd.

     

    Vet at jeg burde få på plass døgnrytmen min, men prøver og vere våken til jeg klarer og få den på stell, det er da ikke slik at en gutt på 22 år skal få fucket opp døgnet sitt til de grader vell, men da få jeg putte te og honning på handlelisten.

    og en tur ut på gjørelisten i dag :)

     

    Sliter med dette innimellom selv, bare at jeg sovner på kvelden og vokner kl. 02.00. Jeg tar en kvart innsovningstablett og vips så er jeg borte. Hva er farlig med det når du tillater deg å bruker snus????? Om du må bruke dette i 14 dager i et langt liv for å få ting på plass til nytte for både deg og dama, må jo dette være å foretrekke.

    Hvordan får jeg forresten sendt et innlegg her? Signer inn og skriver et innlegg , men det er jo ingen knapp for "send", bare forhåndsvisning der jeg skriver.

     

    MB

×
×
  • Opprett ny...