Gå til innhold

corwera

Medlemmer
  • Innlegg

    129
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av corwera

  1. 980 TI lol :rofl: Man klokker bare standardclock 10 mhz fra GTX 980 så får man TI.

     

    Ville heller fortrekket skjermkort som har displayport 1.3 og er mere lik Titan i minnemengde.

    Per dags dato er det dårlig med skjermkort som virkelig får liv i 4k oppløsning eller 8k.

     

    3072 SP vs 2048 på 980. du vil få mer eller mindre lik ytelse som titan x, med 6gb vRAM (nok) til en betydelig lavere pris. og da tar man ikke en gang hensyn til at AIB partnere får mulighet til å forbedre sine versjoner av 980ti.

  2. min dekoder fra canal digital er HORRIBELT treig. når jeg mener treig så mener jeg ikke at den kunne vært raskere, jeg mener, det tar MINST 7 sekunder fra du ttrykker på hva som helst til noe skjer. skifte kanaler tar evigheter og siden knappene sitter så stramt er det vanskelig å skjønne om du har trykket - det er registrert eller om den bare kukker rundt igjen.

     

    ringte nettopp kundeservicen og reinstallerte den til fabrikkinstillingene = funka ikke

    prøvde å oppdatere software = funka ikke.

     

    dama på telefonen nevnte en oppgraderingskampanje der jeg må betale 900 om jeg vil ha ny. WTF?

     

    flere som opplever dette eller skal/bør jeg kreve at de tar regninga for en ny en? - om det så er siste modell eller ei.

  3. jeg ønsker meg til jul at dere i grafene inkluderer en skala som går langs x-aksen til diagrammet på "ytelelse fortsetter" som viser prisen. på den måten slipper vi å søke opp prisene på de ti beste ssdne dere har testen, vi kan heller bare se på differansen mellom toppen av ytelsessøylen og prisen (lavere pris= lengre til venstre).

     

    dette hørtes krøkete ut, men om dere tar det til vurdering kan jeg gjerne linke til eksempler. dette gjør at vi slipper å google mer etter å ha lest dere artikler.

  4. Cooler master Eisberg Prestige-serien er også produsert av Alphacool. Jeg gikk i utgangskpunkt til innkjøp av 240-varianten deres, og endte opp med en fantastisk uvirkelig pumpestøy (se link nedenfor), en festemekanisme som løsnet ved større prump i naborommet takket være skikkelig svake, myke og bøyelige plastmutre og ikke minst lekkasje i pakningen rundt kobberet som nesten tok livet av lydkortet mitt.

     

    F8Fk6wo.jpg

     

    Her er et eksempel på pumpestøyen, vent til spenningen jekkes opp til 12V, som er nominell arbeidsspenning (youtube.com). Husker å lese i bruksanvisningen at lavere spenning (og støy) over tid ødela pumpemotoren XD

     

    Med mindre Alphacool har jobbet tett med med Fractal Design og de har revidert kjøle-pumpe-blokk, festemekanisme, kvalitetskontroll og støytesting så er ikke dette verdt pengene. Jeg kommer nok til å følge med på tester og se hva resultatet blir av ren nyskjerrighet. Forøvrig er Alphacool gode på dedikerte vannkjølingskomponenter, men jeg har fått intrykk av at en bør utvise sunn skepsis til AIO-settene deres.

     

    Jeg er uansett en fornøyd eier av en H100i, og kommer ikke til å kjøpe ny ferdigkjøler (Med mindre jeg trenger luftkjøler til serveren). Neste oppgradering blir ekte vannkjøling. For de som ønsker en god og enkel løsning ville jeg ikke nølt et nanosekund med å anbefale Corsairs AIO-varianter, basert på egen erfaring selvfølgelig. Vil man ha noe annet er det bare å google reviews (alltid fra mer enn én kilde!), som sunt forbrukervett tilsier ;)

     

    er kanskje dumt å påpeke, men kommentarene på linken henviser til at pumpa i videoen kjører uten væske i seg.

     

    er det ikke h100i som har grusomt mye støy på noe som helst høyere enn minimum volt?

  5. planlegger nytt kabinett (fra 2010-modell NZXT phantom) og valget står mellom enten Define R5 (ny i dag!) eller SilverStone ft04/05.

     

    r5 har herlig mye plass og konfig-muligheter til store radiatorer. for min del har referanseviftene lite å si, da jeg heller bruker noen lapper på vifter jeg kan ta med meg mange år frem i tiden på forskjellige kabinetter. er og et pluss om disse egner seg bra til radiatorbruk. det virker som om AP-vifter (air pressure) som f eks fra corsair er optimale for dette, eller er jeg helt påjordet?

     

    hva betyr alle de forskjellig bearing'ne som det tilbyes? noctuas industrial serie virker jo helt himmelsendt eller finnes det bedre alternativer til (under) 250kr pr vifte?

  6. Jeg vil tro at Titan er basert på 20nm kontra 9x0 serien.

    Jeg forventer at Nvidia 9x0 serien kommer med en tilsvarende revisjon en eller annen gang over jul. 28nm er godt på overtid, og der et stepp som både AMD og Nvidia trenger. TMSC har prioritert Apple og Qualcomm, så øvrige "småleverandører" er trolig lavere prioritert?

    Nytt "9x0" blir det når 20nm er på gang.

     

    20nm blir skrotet. i stedet går man over til 16nm som skal komme i Q3 2015. verdt å merke seg at 20nm skulle komme i fjor med r9- og 700-generasjonen så ta denne datoen med en klype salt.

  7.  

     

     

    Handlet en periode en del hos Dustin, men kutta de ut på grunn av ting som trådstarter nevner. Vanskelige å få i tale på telefon og mail.

     

    Har etter det stort sett handlet hos Komplett som alltid er raske på levering og faktisk leverer glimrende service og support selv om de sjeldent er best på pris. Kundeservice og support på telefon frem til kl. 22:00 i ukedagene er stort pluss. Og de svarer på telefon meget raskt.

    Nåja, har kranglet med Komplett en del ganger også oppgjennom, må nevnes så de ikke virker som glorien selv her ^^ Best på pris er de så og si aldri.

    For all del, jeg sier ikke at Komplett er perfekte. De har hatt sine perioder de også, men seinere tids erfaringer er svært gode.

    3 dager ettet at komplett mottok varen min var pengene på konto. Epic kalles det ;)

     

    komplett rotet bort en pc jeg hadde bestilt på vårparten. det tok tre uker før de fant ut hvorfor jeg ikke fikk den og en uke før pengene var på konto etter på. da jeg bestilte av dustin kom pcn min to dager tter bestilling. det var forskjell det, dumt de har latt seg forfalle så mye det siste halvåret

    • Liker 1
  8. Har prøvd , uten stort hell, å kjøre rma nå i to måneder.

     

    Har handlet for 2-3-400.000+ her, og det er ganske fortvilende at de nå sliter big time.

     

    Og nå ser jeg på facebook siden at folk har slitt med å komme igjennom på telefon og ? Ugler i mosen ?

     

    Har jo vært med før, når amentio sleit, netshop sleit osv.

    Mistenkelig mye likt liksom...

     

    Men jeg bare spør hva andres erfaringer er, for de som det går greit

    for er somregel ikke de som roper og klager ;)

    dustinhome har desverre forfalt siden mai. det første jeg legger merke til at det nye designet som gjør det mer komplisert å finne fram. prisene har skutt i været (se f eks på noctua industrial pwm-viftene). Jeg bestilte noe småtteri der for to dager siden fordi det var på tilbud. jeg fikk ingen ordrebekreftelse på epost før det hadde gått to dager. da får jeg fem eposter i denne rekkefølgen:

    - takk for din ordre

    -din bestilling er klar for betaling

    -kan vi hjelpe deg?

    -din bestilling er klar for betaling

    - velkommen tilbake til dustin

     

    til tross for at jeg betalte med kort når jeg la inn orderen...

    • Liker 1
  9. Ahh, endelig en "gigantisk" oppdatering fra Microsoft, men si meg, hvordan er denne større enn noen andre, mener dere i gB eller i overskrifter?

    "Den kritiske feilen ligger i alt fra Windows Server 2003 og helt opp til siste utgave av den vanlige Windows-varianten, altså 8.1.", herregud kan dere på et eller annet tidspunkt utdype noe som helst?

     

    tek.no, først av alle på nyheter som ikke er nyheter i det hele tatt!

     

    For alle som ikke har Steam: ikke tenk på å få et ekstra-abonnement. Det er ikke verdt det i det hele tatt. (for de med steam: titlene som dere får nøkkel til er omtrent kostnaden til et ekstra-medlemskap)

     

    Dere kan liksågodt se på vg.no el. l.

     

    takk! føler 90% av artiklene som legges ut her er sånn. masser av svada og bullshit de kunne skrevet i ett avnsitt og selvfølgelig en link så det ikke er heelt bullshit

  10. Virkelig? Dette er for dårlig.

     

    Overskrift: Sexting blir ulovlig

     

    Artikkel: Dersom noen sender nakenbilder av en annen uten deres samtykke, eksempelvis via MMS, er dette en straffbar handling

     

    Denne journalisten vet utmerket godt at overskriften signaliserer en annen forståelse på saken. Dette er dårlig journalistikk, og på VG nivå. Bruke usanne overskrifter for å tiltrekke klikk.

     

    takk for at du sparte meg bryet

×
×
  • Opprett ny...