Gå til innhold

pascals

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pascals

  1. Hei .Ser dette er en gammel tråd men legger inn et svar til slike som meg som vil ha råd og info om 3d design studie.

     

     

     

    Jeg skal studere 3d design og animasjon på nett, det første jeg gjorde finne info om hvilke prg som var de beste og skaffe valgte programvare. Maya og 3ds max er de to som blir mest brukt blandt de store bedriftene i verden og valgte begge for og være fleksibel i markedet. ,etter x timer med tutorials og ``leking`` med div teknikker og føler det ikke er noe problem og lære, sitter jeg i disse dager og leser debatter om erfaringer med skoler osv i norge. Jeg kommer til og benytte tiden frem til skolestart for og lære meg maya og 3ds max design suite mest mulig for og ha et bra utgangspungt.

     

     

     

    Jeg skal studere på nett fordi det er utallige walkthroughs på teknikker på nett og kan spesisere det jeg lurer på der og da etter på forhånd lært det grunnleggende via basic learningtureals som ligger på nett,da kan jeg også bruke den tiden jeg trenger på og lære programmene og være klar for oppgavene når jeg starter studiene . Jeg har mulighet til og få tilbakemeldinger og vurdere dette gratis via medier som youtube osv av andre desigere,kunstnere ,studenter osv fortløpende om jeg trenger det. Om man velger nettstudie er dette også halve prisen i forhold til og gå på skolen.

     

    Jeg kommer til og bruke disse to årene til og fordype meg i maya og 3d max for så ta siste året på skole i utlandet (bachleor) ,og for min del er nettet beste måte og studere på i dag innen 3d design og animasjon, om man er engasjert og har de rette egenskapene som som og kunne tegne og være kreativ osv kommer man til og lykkes lettere . Jeg tror ikke det nytter og våkne en dag og si at nå skal jeg ta skole og lage spill, du skal ha følelsen,fantasien og kreativiteten på plass før du vurderer et slikt yrke, .Det er ikke bare og gå på skole og bestå ,for så og søke jobb. Om du ikke er sikker på om dette er rette studiene og ikke har leke følelsen når du jobber vil du nok komme til og slite i bransjen.

     

     

    Har du god fantasi og kreativitet? Noen bare har denne egenskapen i seg.

     

    Om man ikke er like kreativ til tider og en står fast er det bare og jobbe videre og prøve og lage noe unikt og brenne for det du gjør( om du har prosjekter du liker (noen blir aldrig helt fornøyd ..helt normalt ) kan du starte med og publisere og få tilbakemeldinger og finne hva andre har og si om prosjektet ditt og da bør du ha en formening om hvordan de ser på prosjektet og få ny ginst ved tilbakemeldinger. Og kjenne kreativiteten komme tilbake er etter en periode med full stopp er helt fantastisk.Det er da arbeidet blir en lek ;)

    Tror det er mange som har kreative øyeblikk på de rareste tider og merkeligeste plasser og da er det greit og ha med seg noe og skrive\tegne på ,om ikke har det etter egen erfaring blitt glemt ganske fort. Kan selv sette meg ned og modelere uten at jeg tenker at dette er negativt, midt på kvelden om kreativiteten bobler over.

    Det er noen som kommer til og føle seg truffet av dette ,for andre bare rart.

     

     

     

    Dette er det jeg har kommet frem til etter og ha lest debatter om skoler ,miljø,lærere og studenter osv og tenkt på hvordan min studietid skal bli best for meg.

     

    Nettstudie betyr mer jobb og bedre styring om du er motivert nok. lær det du klarer av programvare og lytt til andre og gjør opp din egen mening som du mener er det beste. Stikk deg frem og vis at du er der med bra arbeid som er blitt vurdert av andre og du har troen på . Det er mange meninger om fagskolene i Norge som kan være vanskelig og vurdere om dette er en bra skole eller ikke uten og faktisk studere der, men papirene må du ha, og ofte er det ikke skolen du gikk på som er viktig for en arbeidsgiver men du som menneske og dine kunnskaper . Hvordan en stikker seg frem og hvor mye er opp til hver enkelt ,men at dette er VIKTIG for og få jobb er helt sikkert.

     

    Dette er fremtiden innen media!! og husk.. det blir til hvordan du gjør det til selv.

     

     

    LYKKE TIL

×
×
  • Opprett ny...