Gå til innhold

kiddoben89

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kiddoben89

  1. Hei.

    Har startet ny bedrift og trenger dermed en nettside som ser litt proff ut.

    Har kjøpt domene og webhotell hos domenenavnet.no men får ikke helt oversikt over hvordan jeg lager selve siden og hvordan jeg laster den opp. Har kommet så langt at jeg har skjønt at jeg må ha SmartFTP og laste opp der. Har null peil på html og etter gjentatte forsøk på å lære ser det veldig amatørmessig ut. Lurte på om det finnes et program som oppdateringsfabrikken.no har for å lage sider? Det virker kjempegreit, bortset fra at det er sykt dyrt og jeg allerede har domene og webhotell hos domenenavnet.no Er det noen som vet om et enkelt program som gjør at jeg enkelt kan lage nettside?

     

    Takker for alle svar

  2. Hei.

    Har et par raske spørsmål som jeg lurte på om noen visste svaret på

    1.

    Hvor lang tid tar det normalt fra jeg har sendt inn søknad om å starte til nytt enkeltmannsforetak til søknaden er ferdigbehandet og får jeg svar i posten?

    2.

    Når eller hvordan får jeg organisasjonsnummer?

    3.

    Jeg kjøpte en laptop etter sommerferien 2008. det gikk noen måneder, før harddisken røk og den måtte på service som tok ca 2 måneder. det gikk frem til februar før harddisken røk igjen, og den måtte på service på nytt. Den har fremdeles ikke kommet tilbake, og idag var jeg innom elkjøp og spurte om jeg kunne heve kjøpet. De sa at måten det var å gjøre det på var at de skulle sende inn søknad til HP om å få tilbake pengene og at det tok ca en uke før de fikk svar. Er dette riktig måte for meg, og tror dere jeg vil få tilbake pengene?

  3. Hei.

     

    Lurer på om hvem som helst kan starte et konsult firma og hvordan man ser om de forskjellige konsulentene har kompetanse? Hvilke typer konsultfirma har vi i Norge? Er det for eksempel enkelt å få tak i billige konsulenter som kan hjelpe med markedsførings problemer på kort varsel?

     

    Takker for svar

×
×
  • Opprett ny...