Gå til innhold

i93

Medlemmer
  • Innlegg

    482
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av i93

  1. Da er jeg innehaver av plass nr 1 på venteliste i Oslo. Så nært, huff. Tror dere det fortsatt er mulighet?

     

    Har i det minste kommet inn i Kongsvinger, men vet ikke helt om jeg skal gå for bolig der eller vente og håpe på Oslo. Hmm..

     

    Jaja, gratulerer til alle som har kommet inn :))

     

    Aah så surt! Vanskelig å si om du fortsatt har mulighet. Du kan jo ha litt is i magen og la være å fikse leilighet helt inn mot skolestart. Om du er litt fleksibel kan du jo kanskje få plass i Oslo om noen ikke møter første skoledag? Jeg var nr. 2 på venteliste før suppleringsopptaket i dag, så jeg er tydeligvis den siste som fikk plass. :)

    • Liker 1
  2. Jeg bor i kollektiv i Oslo med to kamerater, men han ene flytter ut 4 september! Vi skal med andre ord få inn en ny! Er på Holbergs plass/Bislett og koster 4600 i mnd! Vi tenkte ha visning 12 august, hadde vært artig om noen herfra ville komme å se :-)

     

    Jeg har sendt deg en personlig melding ang. leiligheten! :)

     

    Har/hadde du virkelig ikke takket ja? Var du ikke sikker på det, eller tenkte du bare at du ikke trengte å foreta deg noe?

     

     

    Jeg var ikke sikker på hvor jeg ville studere, men nå har jeg bestemt meg, og har takket ja til å stå på venteliste til Oslo.

  3. Krysse fingrane for deg!!!!! Eg begynte som nr 48 på venteliste i Bodø ifjor, og gjekk ned til nr. 23.

     

    Er det slik at man må takke ja til tilbud om venteliste før man kan rykke oppover? Jeg har en kamerat som er langt bak på ventelisten som har rykket opp noen plasser. Mens jeg fortsatt står som nr 3 :hmm:

  4. Hei. Jeg kom inn i Kongsvinger, men er nr 4 på venteliste i Oslo. Da kommer jeg vel inn, hva tror dere?

     

    Gratulerer til alle som har kommet inn!

     

    Da ligger du rett bak meg, jeg er nr tre. :p Jeg prøver å skaffe meg leilighet i Oslo nå, så jeg satser på at det går bra. Noen som vet hvor mange som vanligvis får plass etter å ha stått på venteliste?

×
×
  • Opprett ny...