Gå til innhold

SML

Medlemmer
  • Innlegg

    2 089
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av SML

  1. Har noen erfaringer med NATO-reimer fra Straps.no og Singularstraps.se og kan si noe om kvalitet? Tenkte å bestille et par NATO-reimer, men er usikker på hvor jeg skal kjøpe de ettersom jeg har lest en del om dårlig kvalitet.

     

    Jeg er nødt til å skaffe en slags sperre på eBay-kontoen min. Hamster PS-er til tross for at jeg ikke eier én eneste dress eller blazer som sitter godt nok til at jeg faktisk bruker den. Logisk? :hm:

    Er relativt fornøyd med natoen min, men tanke på at den kostet i overkant av 100 kroner.

    Er fra Singularstraps.se

  2. Vil bare informere dere med bakterieangst om at tannbørsten må stå minst 4 meter fra dassen for og ikke bli truffet av urin bakterier. Tviler egentlig på at dere har den avstanden. Så det er mer hygienisk å pisse i dusjen enn i dass.

    Det er vel også mer hygienisk å drite i dusjen også? Urin er sterilt når det kommer ut.

    Men det er ikke så veldig sterilt når det har ligget på tannbørsten din en liten stund.

    • Liker 1
  3. 1. Det er poengløst. Hvorfor ikke bare pisse før du går i dusjen, eller vente de få minuttene du dusjer (folk som urinerer i dusjen er ikke personer jeg regner med bruker så lang tid i dusjen i utgangspunktet).

    2. Dusjen vasker ikke bort alt pisset, og ihvertfall ikke alle bakteriene. Det er en grunn til at man bruker andre stoffer når man vasker hendene eller oppvasken, og ikke bare varmtvann. Det blir ikke bedre av å gjøre som BirgerCac og pisse i samme dusjen i 25 år. Våger ikke engang å tenke på hva som har bygget seg opp i dusjen hans over årene.

    Ekstra deilig er det hvis pisset havner på barberhøvler, børster etc. som henger i dusjen.

    3. Lukt.

    4. Mange anser det rett og slett som en prinsippsak å ikke gjøre fra seg på samme plass hvor man vasker seg.

    etc.

     

    Den eneste grunnen til å gjøre det er at man sparer litt vann som blir brukt når man skyller ned.

    Altså, det er da ingen som bommer så mye at de treffer barberhøvler osv inne i dusjen, og ikke sjangs at det spruter så mye og høyt opp. Og hvis det gjør det, er det jo enda eklere å tisse i doen fordi det spruter opp på både deg, og andre effekter rundt doen.

  4. A black light becomes a valuable tool in locating the exact areas in need of treatment because it makes use of special ultra-violet rays which are on the same wavelength as pet urine, thus turning a tedious task into a breeze. The crystalline structure of dried urine causes it to fluoresce a dull yellow color under ultraviolet or "black" light. Urine is not the only substance that will fluoresce. Some soaps and detergents have components that fluoresce, even after rinsing thoroughly, as well as some fabrics and lint. These will usually fluoresce a bright white or even

    bluish hue, not the dull yellow of urine. However even after the areas have been decontaminated the affected areas may continue to fluoresce. Watch the above

    of a carpet inspection locating pet urine with a black light.

    Altså, ser du ikke hva vi skriver eller???

     

    Det er en vesentlig forskjell på menneskeurin som blir skylt ned med en gang, og hundeurin som tørker for å bli vasket bort i etterkant.

  5. Det er vel ikke noe galt i å pisse i dusjen, det er opp til hver enkelt, men bor du med noen synes jeg du kan la være. Det er som å spytte i maten til noen og si: "Her, nå blir du mett".

    Du har helt rett, å tisse i dusjen som andre også bruker er _akkurat_ som å spytte i maten til noen...

  6. Jeg synes dress med vest er dritfint, min neste dress skal være en koksgrå 3-piece!

    Her omkring er det de tr3ndye folka som bærer sånt og har gjærne gjort det i 3 år og brukt i alle anledninger. Selvfølgelig er de konger, for dressen er av moods og håret er smurt inn med gelè.

     

    Jeg skal ikke ha vest :thumbup:

    Ja, for det er ikke forskjell på dette:

    3550c175.jpg

    og dette?

    0098.jpg

    • Liker 4
  7. Hvorfor burde jeg det? Du klarer jo ikke forklare logisk hvorfor noe ser dårlig ut. Så du vil jeg skal "vedgå meg" avgjørelser med utgangspunkt i din smak.

    Hvitt på sort er mismatch, det ser utrolig feil ut. Man trenger ingen logisk forklaring på hvorfor det er stygt hvis man har en nogenlunde normal hjerne som oppfatter nyanser og farger som alle andre.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...