Gå til innhold

Saith

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Saith

  1. Mamma vil ikke at daglig spilling skal bli en norm, hun vil at det skal bli mer helgekos.. Ganske så kjipt.

     

     

    Utrolig kjipt. Syns egentlig ikke det er fornuftig heller. På måten at du skal fokusere på lekser, og slikt er det jo fornuftig. Men daglig spilling er ikke noe anderledes enn å se mye tv om kveldene f.eks, det er faktisk mere sosialt om man spiller med andre.

     

    Stå på med leksene, og spill så mye DU vil du, sier jeg! :yes:

  2. Spilt gjennom demoen på xboxen flere ganger nå, og må si jeg gleder meg til F.E.A.R 2.

     

    Skytingen var i samme stil som det orginale, stemningen var omtrent den samme, noe jeg likte, og storyen virker ganske solid denne gangen også.

     

    Men jeg må legge til at jeg virkelig håpet det skulle være skumlere. Må innrømme at jeg skvatt en hel del på første gjennomspilling(kanskje endel grunnet alkohol inntak og alene hjemme i mørk leilighet..) De andre gangene jeg har spilt gjennom det, pga mangel på overaskelses effekten, var det rett og slett ikke skummelt i det heletatt, og falt plutselig ned til en middelmådig shoot em up i slowmotion.

     

    Håper virkelig fullversjonen byr på en hel del mer skrekk, slik orginale F.E.A.R hadde.

  3. Det er også ganske så dårlig av folk som ikke har spilt serien før, å nå hoppe inn i den å regne med at det skal være akuratt som alle andre spill, spesielt skytespill. Bli "skuffet", og whine over hvor dårlig de syns det var, fordi det er forskjellig fra hva de er vant med.

     

    RE serien, ja det er faktisk fire spill før dette. Har alltid vært en survival horror serie, hvor det fokuserers på puzzles, gåter, og rett å slett å overleve. Våpnene man har, blir veldig sjeldent brukt, iallefall i de tidligere spillene. Selvom RE5 viser tendenser til å være litt mere skyte orientert, mest sansynelig for å trekke flere folk.

     

    For fans av tidligere spill i serien vil det minne -veldig- mye om RE4 på mange måter, og for folk som er nye til serien og RE konseptet, vil de først og fremst forstå ytterst lite av historien, og ikke minst den veldig japanske survival horror stilen. Igjen, det er faktisk ikke et "skytespill". :roll:

     

     

    Personlig gleder jeg meg som en unge til special edition boksen kommer i posten.

  4. Her blir det mest sannsynlig kjøp, ja. Grafikken var helt vill, men jeg synes det ble litt stillestående gameplay. Mulig dog at jeg bare ikke har klart å venne meg til kontrolleren. Det at man ikke kan kjøre blind fire med skytevåpen er forsåvidt greit nok, men at man ikke kan slå rundt med kniven uten å stå helt rolig og sikte var en relativt stor down for min del.

     

     

    Kan være enig i det med kniven, men det er en måte å få spillern til å tenke over hver eneste handling han gjør. RE serien har forsåvidt ikke fokusert på skyting og slåssing, mere på overlevelse. Som man ser et godt eksempel av på Public Assembly banen, hvor hele poenget er å holde seg i live til helikopteret kommer, ikke slakte så mange infected så mulig. Faktisk er banen mye lettere, om man holder seg i gang, og heller lurer store flokker av dem inn i oljefatene, enn å prøve å skyte ned alle sammen en etter en.

     

    Mange folk som kommer fra serier som CoD og GoW, eller hvilket som helst spill med våpen i dag, forventer stortsett å kunne løpe rundt å ta noscope headshots og skyte vilt i alle kanter. Jeg er glad for at RE serien ikke tar den rettningen, og heller beholder sitt litt stive, intime, survival tema.

  5. Er Combustible Map Pack egentlig verdt 800 MP? Har hørt noen rykter om at den engang skal bli gratis?

     

     

    Jeg vil nå aboslutt si at den er værdt det. Spiller man mye GoW2 er det utrolig kjekt med tre nye maps. Sjeldent at man spiller de over Live desverre, da det alltid er en eller to i partyet som selvfølgelig ikke har pakken.

  6. SAITH IS IN DA HOUSE! :grin:

     

    De trådene som er verdt å lese på diskusjon.no er følgende:

    - Den vi er i nå

    - Gears of War 2 - Spille online?

     

    Hehe, Sigurd takes the cake!

     

    Ja jeg har lurka diskusjon.no lenge, bare ikke falt meg inn å poste noe før i går igjen. Men min kjære bruker var slettet. Så lagde like så greit en ny.

     

    Resident Evil 5 demoen er ute forresten. Kraftig offtopic her, men lev med det. Hehe.

     

    Litt mere ontopic, herlig nytt montage jeg kom over på Gearsopedia.

     

    Husk å trykk "watch in HD."
  7. Alles kjære Saith returnerer til diskusjon.no med ny bruker, da min gamle tydeligvis var slettet.

     

    Er som alltid med på Gears i dag, gjerne RE5 demo også, for de som vil co-op'e.

     

    Forresten ikke hatt noe særlig lagg på dagen i dag, selv om det lagget helt forjævlig i natt.

  8. Har hatt demoen en stund, da den var/er ute på japansk Live, og kunne lastes ned via en japanask bruker. De addet senere en regions sperre på demoen, sadly.

     

    Syns alt i alt den er kjempe bra, første banen er ganske enkel, og etter at du har klart den en gang er det ikke mye å gå tilbake til, om du ikke vil finne andre måter å overleve på, gjemte våpen osv.

     

    Som nevnt over her, er AI'en til hjelper dama di ganske dårlig, hun følger deg, opp i ansiktet hvor enn du går, og har en fetish for å hoppe inn i horder av infected.

     

    Ellers er demoen helt topp, klart kjøp her i gården. :)

×
×
  • Opprett ny...