Gå til innhold

Invicta

Medlemmer
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Invicta

  1. Vel, røyk kan jo faktisk skade andre. Derfor vil jeg si at så lenge man holder seg unna andre som ikke har gitt samtykke til at du røyker dem oppi ansiktet så burde det være lov.

     

    Fyrverkeri kan også skade andre, eller ødelegge andres eiendom. Så raketter og slikt bør vel forbys eller i hvert utføres under ekstremt kontrollerte forhold, aldri pek mot bebyggelse f eks.

     

    Det er jo ganske logisk... Anmeld folk som sprengte huset ditt med raketter, anmeld folk som nesten kvalte deg med røyk. Resten må få lov til å fortsette. Det er bare å tenke fornuftig, ingen grunn med noe TOTALforbud.

  2. Begrunnelser for mitt synspunkt? Det er da ikke ateistene som skal begrunne noe som helst. Det eneste "ateist" betyr er at de ikke har en tro. Det er opp til teistene å begrunne hvorfor DE har en tro.

     

    Den eneste begrunnelsen jeg trenger er at det ikke finnes noe bevis eller argumenter for en gud. Derfor bør vi leve som det ikke er en gud. Vi kan ikke anta alt mulig bare fordi vi ikke har en rasjonell forklaring på det enda.

    Men det ikke dermed sagt at folk ikke skal få lov til å tro og følge en religion. Det viktigste er at du ta vare på dine egne interesser og samtidig ikke ødelegger for andre, ved å for eksempel kreve at staten (hele folket) skal gi penger til kirken, eller kreve at alle skal gå i kirken hver søndag. Det får dere ordne på siden ved donasjoner.

     

    "You can believe in rocks for all I care, just as long as you don't throw them at me."

  3. Gjettverk fra hundrevis av ettermiddags skribenter? DET er gjettverk.

     

    De tre lenkene du viser til, tjomi, er helt latterlige. Den øverste er bare gjennomsyra med hat og ikke mye annet, den andre er veldig lik, men forfatterne har noen fine grader som de (og andre, tydligivs) betyr at alt de skriver er helt i verdensklasse. Den siste må ha vært skrevet av noen, som ærlig talt, ikke kan ha fullført ungdomsskolen engang. Argumentene hviler på det folk som IKKE liker wikipedia TROR om Wikipedia.

     

    Felles for alle er at de er gjennomsyra lite akademisk språk til tross for de fine gradene i lenke nr. 2.

     

    Trist at så mange er så ekstremt skeptiske til Wikipedia. Personlig har jeg ikke hatt problemer med den siden, og jeg bruker den flere ganger om dagen. Ved hjelp av et kritisk blikk og logikk kan man lett manøvrere unna det tvilsomme. Og det tvilsomme finner overalt på the World Wide Web. Hvis man ikke har disse nevnte egenskapene, så stryker man vel uansett.

×
×
  • Opprett ny...