Gå til innhold

peasandpeace

Medlemmer
  • Innlegg

    710
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av peasandpeace

  1. Som storfan av de første to Max Payne-spill var jeg også veldig skeptisk, helt til jeg leste cover-storyen Edge hadde for en tid tilbake. Her viste de en del fra spillet, skildret levelen de spilte og intervjuet spilldesignerne samtidig. Svarene de ga fra seg forsikra meg om dette kommer til å bli et fullverdig Max Payne spill. Det virket, hvertfall gjennom teksten, at de som mekker dette spillet er blodfans av serien, og vil yte det rettferdighet, at de ikke slutter å jobbe på spillet til det er et resultat de er fornøyd med.

     

    Så får vi se om sluttproduktet lever opp til snakket.

     

    Angående MP: Jeg er skeptisk selv, men det er ingen grunn til å gå i grava ennå. Jeg var fryktelig skeptisk til AC:Brotherhood og dets MP. Helt til jeg spilte det såklart.

  2. Selve presentasjonen av Wii-U var rotete og mangelfull på informasjon. Det at de ikke kunne skrape frem en demonstrasjon som enkelt kunne forklare hvordan dette fungerte var skuffende, og hjalp ikke akkurat på forvirringen. LIKEVEL, etter å ha sett videoer, intervjuer og lest artikler som har vist mer om Wii-U virker konsollen uhyre spennende, og jeg gleder meg til å se mer.

     

    tl;dr Presentasjonen sugde, konsollen virker veldig spennende.

  3. Har fulgt live online dem siste årene og bare må få med meg dette i år også, E3 er litt som julaften var når en var liten.... :D

     

    +1 for initiativet!

     

    Ellers vil jeg minne på at gutta på GiantBomb har live-casts hver kveld denne uka (som også kan lastes ned senere såklart) Her får de gjester av ulike slag - noen kjente, noen ukjente - og de gjør det de er prisgitt for: snakke morsomt og informativt om hva vi har sett.

    • Liker 1
  4. Ingenting fra valve? :/

     

    ep3 kommer vel aldri det da..

     

    Valve har bekreftet at de ikke skal vise noe på E3 i år. Det sa de derimot i fjor også, og da fikk vi jo Portal 2. Forhåpentligvis dukker Gabe Newell opp på en pressekonferanse og presenterer Half-Life 3! Eller enda et L4D... :hrm:

     

    KILDE

     

    On topic: Ser ut til at E3 blir bra i år, forhåpentligvis topper det fjorårets bevegelseskontrollhysteria. Spillene jeg ser mest frem til (og håper gamer.no dekker):

     

    Bioshock Infinite

    GTA V

    The Elder Scrolls V: Skyrim

    Dead Island

    Battlefield 3

    Mass Effect 3

    Star Wars: The Old Republic

    Metal Gear Solid: Snake Eater 3DS

    Gears of War 3

    Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

    X-COM (?)

    Dark Souls

    Legend of Zelda Skyward Sword

    Wii Café!

    Eventuelle 3DS-titler

    APB: Reloaded

    Uncharted 3: Drake's Deception

    The Last Guardian

    Assassin's Creed Revelations

    Rayman Origins

    From Dust

    Batman: Arkham City

     

    Det var en del spill det, og dette er bare mine most-wanted! Ser ut til at jeg må jobbe neste år også...

  5. Uncharted-serien er den perfekte spillserien å basere en film på, hvis man på død og liv må ha en film-basert-på-spill-film. Drake er en moderne Indiana Jones med glimt i øyet, lurt smil og retferdigheten i hold. Hvordan dette ble gjort om til et familiedrama som ikke passet i forhold til kildematerialet er beyond me, forhåpentligvis klarer den fremtidige regissøren å mekke en noenlunde bra film.

×
×
  • Opprett ny...