Gå til innhold

The_Fourth

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Innlegg skrevet av The_Fourth

  1. Okey så jeg startet å spille dette utroige spille i går.

     

    Har gått igjennom en origin for hver class og har bestemt meg for å bli dual wield rogue :) Har bare ett spørsmål, er det noen forskjell på om jeg bruker one-hand sword som dual weapons i forhold til daggers? gjør det så man ikke kan backstabbe ellr noe sånt?

     

    vet ikke om dette spørsmålet har blitt besvart før men jeg orker ikke bla igjennom alle sidene forå finne det.

  2. Jeg har hatt samme problem som Chronilus. Det som er rart er at jeg fikk xboxen min rundt release av Halo 3 jeg også. En annen ting er at det først begynte når jeg starta med MW2.

     

    Men jeg har bare hatt problemer når jeg skal spille online, har vell skjedd 4-5 ganger nå at xboxen har fryst. Hvis det er som dere sier får jeg vell kontakte Microsoft Når det blir et for stort problem. Har hatt RRoD en gang, spiller det noe å si for garanti på dette problemet?

     

    Takker for svar :)

  3. Av spillcover fra den nyere tid var det et jeg umiddelbart tenkte på, nemlig the witcher. Noe med dette coveret gjorde at jeg ville kjøpe dette spillet før jeg visste hva det var for noe. :)

     

    Jeg slenger meg på The Witcher jeg.

    Bare synet av det coveret får meg til å få lyst til å spille igjen. ( men nå er DAO for tur ;) )Det er også vært å nevne at Coveret til orginal versjonen er fetere enn Enhanced Edition.

     

    Edit. Fail quote :(

  4. Husker veldig godt min første spillkonsoll: PS1. Den ble ikke så mye brukt siden jeg hadde kompiser med N64 og spill som Super Mario 64 og Mario Kart.

     

     

    Det spillet jeg husker best må være Jak 3 :love: . Jeg husker når jeg skulle bestemme meg over hvilket spill av Ratchet and Clank 3 og Jak 3 jeg skulle kjøpe. Men etter å ha runda spillet sikkert 30 ganger og enormt mange timer spilt ved å bare kjøre rundt i ørkenen var svaret klart. :rolleyes:

  5. Spiller ivrig SF IV. Spiller bare de mest uspilte figurene online, jeg liker å være unik. (Gouken, Rose, Sakura og Dan)

     

     

    Jeg spilte for det meste med Ken. Men jeg har også tenkt litt på den unik greia og har derfor begynt å bare spille emd Gouken ;) og for å være helt ærlig så har jeg begynt å like han veldig godt :D

×
×
  • Opprett ny...