Gå til innhold

_Bulldog_

Medlemmer
  • Innlegg

    323
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av _Bulldog_

  1. Fikk et svar

     

    "Du skal selvsagt få beholde bestilit produkt med artikkelnummer 5011052228 som ligger i din bestilling.

    For øyeblikket så er Huawei Mate 10 pro + 360 kamera ikke tilgjengelig hos våre distributører, så den har dessverre ubekreftet leveringstid.

    Våre innkjøpere jobber med at få frem et dato her og forhåpentligvis er den ikke langt undan.

     Så fort vi har mer informasjon vill det oppdateres i nettsiden vår.

    Vi beklager forsinkelsen og skal selvsagt sørge slik at produktet sendes så fort det er mottatt hos oss.

    Ha en fin dag!"

     
    De svarte ikke på spørsmålet om å trekke fra prisen på kameraet. Får bare vente, neste år en gang kanskje?  :nei:
  2. Det er vist store problemer med å få tak i kameraet som følger med, så du kan jo høre om de kan sende det i to forsendelser hvis det er det de sliter med å få inn? Hvis ikke kan du vente eller kansellere og bestille hos noen andre

    Jeg forhåndsbestilte for å få med kameraet "gratis", som mange andre.

    Svaret jeg fikk ang å dele forsendelsen

    "Produktet som du har bestilt er en så kallet "bundle" der produkter leveres sammen som del av en begrenset kampanje, de enheter som finnes til salg separat er ikke del av den kampanjen og går som et eget produkt.

    Vi har foreløpig ingen Huawei Mate 10 Pro på lager, men vill du bytte produkt i din bestilling til en enhet som ikke inkluderer kamera kan vi selvsagt bytte for deg. Gi oss gjerne en tilbakemelding om bytte av produkt er av interesse."

     

    Sitter med en følelse at den ikke blir sendt, tomt fra leverandør etc etc. De har godkjent og trukket penger fra konto 25.11. Avtale er ingått. Jeg skrev tilbake at de kunne sende mobil uten kamera hvis de trekker fra prisen av kameraet på orderen. Tviler på at de gjør det

  3. Update Connectivity issues

     

     

    Dear Community,

    During the last days ProSiebenSat.1 Games and our alaplaya portal suffered network issues related to an apparent distributed denial of service attack (DDos). This resulted in degraded service for all players. In computing, a distributed denial-of-service attack (DDoS attack) is an attempt to make a machine or network resource unavailable to its intended users.

    No user data was at risk at any time. We have restored full access to the site as well as for the games for all players, and are continuing to monitor the situation to ensure that players have the fast and reliable experience they’ve come to expect.

    Thank you for your understanding and apologize the trouble caused.

     

    Your ProSiebenSat.1 Games Team

  4.  

     

    Server Merge FAQ

     

    Date: 28/02/13 16:00:00

     

    Why can’t I choose where my characters are going?

    We’ve taken time to analyze the needs of every server for both player and empire populations and are combining server communities based on their needs. It will be completely seamless and the only change you’ll notice is more combat.

     

    Will I lose my name?

    Your character name is unique to your account and will remain the same.

     

    What happens to my outfit?

    Your outfit and all its members will transfer together to the new server.

     

    What about my Friends Lists?

    These lists will stay completely intact so you can stay in touch with all your fellow soldiers.

     

    Will I lose the stats I’ve earned playing PlanetSide 2?

    Everything you’ve done in game will transfer with you including kills, score, etc…

     

    Will I retain my items and certifications?

    All progress you’ve gained and items purchased will go with you to your new servers.

     

    Why are you merging servers?

    In order to provide a more consistent gameplay experience for everyone we are merging a few player communities together. This will provide a larger number of engagement opportunities and increase multiple continent populations.

     

    When are character transfers going to be made available?

    These will be made available in the very near future but not before the merges are complete.

  5. Hotfix 13.02.2013

     

     

    Players may note the following changes:

    • Alpha Squad boosts were regranted with full six months and extra bonus to resources and experience. All Alpha Squad players must re-equip the new boost.
    • Depot – New Mana Anti-Vehicle Turret available for purchase.
    • Light Assault – Fixed a bug where jump jet cert progression would not properly
    • Invulnerability for revived players has been removed
    • Effect added to help indicate temporary invulnerability on respawn
    • Membership status window should correctly display loyalty level
    • Missiles locked on to the vehicle in flight will again provide audio/visual indicators
    • Fixing descriptions of the Mosquito M14 Banshee magazine certs

    • Liker 1
  6. Ble jævlig irritert i går. Det skjedde flere ganger at vi tapte masse terreng, hvorfor. Fordi det var en jahuu som overtalte alle til å kjøpe tanks i warpgate, linet opp alle 2 i bredden i en laaaaang rekke. Dette tok sikkert 20 min +++. Når de begynte å kjøre så ble det ble full stopp/kø i nermeste sving. Halvtime etterpå uten å gjøre noe for laget så gjorde de det igjen. What the hell... En zerg er en ting men en zerg som ender i klusterfuck i første sving hjelper ikke stort

     

    Ahhh første gang jeg siterer mitt eget innlegg. Trekker tilbake det her gitt. For noen dager siden så opplevde jeg det samme med outfiten min, men det var med fly.....det var gøy. Hørte en av mine små grå hyle for full hals Wagner- Ride of the Valkyries fra Apocolypse now.

    Skulle ønske BF4 blir noe a la PS2. Aldri likt "FF on" spesielt når man løper til et helikoper, tanks etc Får bare mer og mer sansen for det spillet her.

  7. Det er ikke folk som kjører åpen mic men ikke sier noe da? Skjer det med alle eller bare rundt visse personer?

     

    Vurderte det også. I går var det 5-6 forskjellige som jeg ikke hørte, ikke noe krise men irriterende. Mulig det kan være et server problem da flere i går på woodman sa at det de hadde av SC var forsvunnet.

  8. Jeg spiller nesten bare support. Slipper å mase på andre for ammo, kan ta ut tanks etc med C4, claymore og ikke minst xbow. Jeg ler hver gang jeg tar ut en sniper camper med xbow, like gøy hver gang.

    Når det kommer til våpen så er det flere gode. Mg36 feks, m27 iar har jeg brukt mest tror jeg og hagler er alltid gøy.

  9. Ble jævlig irritert i går. Det skjedde flere ganger at vi tapte masse terreng, hvorfor. Fordi det var en jahuu som overtalte alle til å kjøpe tanks i warpgate, linet opp alle 2 i bredden i en laaaaang rekke. Dette tok sikkert 20 min +++. Når de begynte å kjøre så ble det ble full stopp/kø i nermeste sving. Halvtime etterpå uten å gjøre noe for laget så gjorde de det igjen. What the hell... En zerg er en ting men en zerg som ender i klusterfuck i første sving hjelper ikke stort

  10. Det er et ganske bra spill mtp at det er gratis. Blanding av red faction, battlefield 2142 og et annet spill jeg ikke kommer på i farta. Gøy er det uansett

    Skal forsøke å spille litt gratis, får se hvor lenge det varer. Var en del surr i starten.

    Grafikken måtte jeg skru ned til medium, men det er en litt irriterende melkefarge på grafikken. Nesten som blue tint på battlefield. Melke tint?

    Noen ideer?

  11. Hallois

     

    Kommer rett fra BF3, holder på å laste ned PS2 på steam nå. Har sett noen videoer på youtube for å lære litt. I PS2 spiller tråden så har de fleste her inne har valgt Vanu Sovereignty. Er det en spesiell grunn at dere valgt dem? Den eneste forskjellen jeg ser nå er de er lilla... enlighten me please

×
×
  • Opprett ny...