Gå til innhold

Schwarzkopf

Medlemmer
  • Innlegg

    338
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Schwarzkopf

  1. Jeg ser ikke helt hvilke kostnader jeg har påført henne. Det er en skriftlig leiekontrakt som sier at jeg og <navn> skal betale <sum> innen gitt dato hver måned. Hun har forpliktet seg like mye som meg til å betale leien. At hun ikke lenger bor i leiligheten er trist nok for henne, men det fritar henne ikke fra å betale, noe huseier var helt enig i. At hun nå skal få ta utlegg i mine penger som kompensasjon for et avtaleforhold som hun selv har skrevet under på har jeg vanskelig for å tro.

  2. Hør på meg nå, og hør nøye etter. Den "bare så du vet det" - greia er en ansvarsfraskrivelse, slik at hun ikke trenger føle noe skyld når hun blir penetrert av en annen. Jeg ser for meg unnskyldningen hennes allerede. "Jeg sa det jo til deg. Det kunne komme til å skje noe. Hva faen er det du maser etter?" Herregud for et sprutludder. Sorry, kompis. Men dette forholdet fortjener ikke livets rett, og det vet du dypt der inne.

     

     

    Trofasthet er fundamentalt viktig. Det at hun skal drive og love deg dette bare understreker hvor skakkjørt dette er. Hør på en som har vært borte i dette før, og kom deg vekk så fort du klarer. Gjerne i kveld. Hvis ikke kommer du til å bli (enda) mer såret, for det er bare et spørsmål om tid før dette forholdet ryker. Og det vet du også.

  3. Takk for svar. Når det kommer til bitterhet stammer det fra tidligere kommentarer om at hun har liten lyst til å betale for en leilighet hun ikke lenger bor i. Dette var greit nok, men kontrakten sa at vi begge var ansvarlige for vår del av leien. Huseieren kontaktet dermed jurist, som konkluderte med at hun var avtalerettslig forpliktet til å betale. Det at hun nå holder tilbake 10 000,- av depositumet skjønner jeg ikke, når kontrakten er soleklar på at dette er mine penger.

  4. God dag.

     

    Så har det jeg fryktet skulle skje, skjedd. I fjor høst flyttet jeg sammen med min tidligere samboer til en annen by. Vi ble enige om at hun skulle reise sammen med huseieren for å ordne med depositumet.Grunnet sommerjobb hadde jeg ikke mulighet til å være med. For å få fortgang på leieprosessen ble hele depositumsummen innbetalt fra hennes konto, mens jeg innbetalte min halvpart dagen etter.

     

    Problemet er at hun nå holder tilbake hele depositumsummen. Dette skyldes trolig bitterhet fra hennes side, ettersom hun fortsatt måtte betale leie for perioden hun ikke bodde der. Det er i hennes øyne rett og rimelig at hun skal få vederlag for å ha betalt for denne perioden.

     

    Jeg besitter kvitteringen som dokumenterer at jeg overførte min andel av depositumet dagen etter, samt leiekontrakten der depositumsummen står. Jeg vurderer nå å gå til anmeldelse dersom hun ikke tilbakebetaler snarest, men tenkte jeg skulle høre her først.

  5. Erfaringsmessig så gir du fullstendig faen i om kompisen din sier at "nå har du ølbriller". Som regel blir man da bare irritert, og tror kompisen prøver å rappe dama di. Eneste trikset jeg har brukt, som du nevner, er å gå to runder med deg selv i hodet når du snakker med henne/går hjemover; reagerer du på at hun har svær ræv når du har 2 i promille. så HAR hun svær ræv også når du ikke har 2 i promille

    • Liker 1
  6. Jeg forstår trådstarter utmerket godt, selv om det objektivt sett "ikke er noe å bry seg om". Mulig det er noe greier som er integrert i oss som gutter, jeg vet ikke. En ting du må tenke på er at uavhengig av hvor mange hun har blitt peisa av, så er hun ikke sammen med noen av dem. Tenk på det. Av alle kjøttstykkene som har vært inne i henne, så valgte hun ingen av dem;

     

    Hun valgte deg.

  7. Det er ikke meningen å høres veldig kvass ut, men jeg har opplevd det samme selv flere ganger.

     

    For min del synes jeg ikke du høres krass ut i det hele tatt, men innlegget bærer heller preg av å være skrevet av en person som har vært gjennom det fyren går gjennom nå.Da husker du sikkert også at det andre sier ikke spiller en dritt rolle, det gjorde det i hvert fall ikke for meg. Hun er honningbien og alt som er, blomster, sommerenger, "vi har så mange minner sammen" og blablabla. Jeg kjenner meg veldig godt igjen i det du skriver, men fy faen så underverker det gjorde og ikke ta kontakt. Er det slutt så er det faen meg slutt.

     

    De aller fleste i en slik situasjon spør etter råd for å høre det de vil høre. Ikke for hva de trenger å høre. Mann deg opp.

  8. Jeg er redd for at ho sier til meg etter praten at ho aldri vil se meg igjen eller aldri kontakte meg igjen. det vill vært enorm skuffelse for meg. vet ikke hva jeg skal si hvis ho sier det da.

     

    Ja, og hvis hun sier det, hva skal du gjøre da? Fortsette å håpe? Hun har allerede sagt til deg hva hun vil, og det må du respektere. Hvorfor må du få det bekreftet atter en gang? Du har allerede mistet venner og familie på grunn av det. Gjør deg selv en tjeneste og kutt henne ut før du gjør det verre. Hun eier ballene dine så jævlig nå at det gjør vondt å lese.

  9. Herregud for noen råd. Seriøst, "vær stolt"? Fyren oppfører seg som en liten drittunge som skulle hatt en real omgang juling. Hvem faen gjør sånt mot kjæresten sin?

     

    Det er en ting å ligge rundt når du er singel, men har du kjæreste så har du kjæreste. Dette hadde jeg aldri funnet meg i. Håper du dumper han. Faen for en idiot.

    • Liker 5
  10. NN og NN betaler <beløp> innen <oppgitt dato> hver måned. Leietaker er gjort kjent med at leieavtalen ikke kan sies opp i løpet av den tidsbestemte leieavtalen. Fremleie tillates ikke". Og div. formaliteter om innboet o.l

     

    Utleier har forøvrig bestemt seg for å ta kontakt med jurist, og fikk samtidig opplyst om at han skulle gjøre sitt beste for å "forsvare" meg. Han hadde lite lyst til å betale ut depositumet hennes, vitende om at det er kun jeg som har stått for leien de seneste månedene.

  11. Hei.

     

    Min tidligere samboer nekter å betale leiebeløp x for de månedene som er igjen av leiekontrakten. Hun bor ikke lenger i leiligheten, og nekter dermed å betale det beløpet som kreves.

     

    Problemet er bare at jeg besitter en skriftlig kontrakt som både hun og jeg har skrevet under på, der vi begge har nevner at beløpet skal være inne på utleiers konto innen en viss dato. Jeg sliter ganske greit dersom hun nekter å betale dette beløpet. Hva gjør jeg?

  12. Dette er trist å lese. Det er overhodet ikke stygt ment. Men at du ser så til de grader ned på deg selv pga. eksterne ting er veldig synd, for jeg er sikker på at du, i likhet mange andre er en knakanes kar som ødelegger så til de grader for seg selv ved å tenke på ting som ikke har rot i virkeligheten.

     

    Den virkeligheten du beskriver her, befinner seg ett sted: Mellom ørene dine. Slutt å torturere deg selv ved å måle deg etter hvor mange venner andre har på Facebook, hvor mange fyllebilder de har eller hvor mange "In a relationship"/single- statuser som popper opp i ny og ne. Det er bare piss, og spiller ingen rolle.

    • Liker 3
  13. Brorparten av folkene som industrien tiltrekker seg har muligens underliggende psykiske problemer fra før av. De svever på en sky over en kortere periode, men så vil ikke resultatene gå opp til neste nivå. Mange gir seg med det, og faller stygt.

     

    Det er ingen instruktører i verden som kan hjelpe deg dersom du har store sosiale vansker fra før, og da tenker jeg som en seriøs lidelse.

×
×
  • Opprett ny...