Gå til innhold

arve95

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arve95

  1. Gjorde et hat-trick på skolen her om dagen som jeg er greit nok stolt av :)

     

    Den første "Dei som vil, kan leie meg inn som eksotisk danser til selskap, bursdagsfeiringer og andre festlige arrangement. Det går en grense for mye klær som blir kasta, men jeg strekker den LANGT. Bestillinger tas imot på chat"

     

    Den andre, skriver på veggen til den første "Takk for en svett og herlig dansetime [navn]! Gleder meg utrolig til neste gang, lenge siden vi har hatt det så gøy sammen! Da var vi endelig en duo <3

     

    Den tredje " Vel, da kan jeg annonsere at vi er en trio, "three girls one pole." Du kan bestille oss som enkeltindivid eller alle sammen. Bestillinger tas i mot på [den første sitt navn] sin chat. Ser virkelig fram til vår første jobb i bursdagsfesten til [navn på retartgutt i klassen] ! Skal bli konge :)

    • Liker 5
  2. Men er ganske usikker på om sportsbutikker her i landet vil ta di inn.

     

     

    Unisport i danmark har iallefall sagt at de skal ha dem inn, og at de koster omtrent det samme som en sf 2

     

     

    Jeg har nettopp bestilt Adizero, som kom ut for forhåndsbestilling i de fleste butikker for en dag og to siden!

  3. Hei, prøver igjen. Har tenkt å kjøpe Nike Tiempo Legend 3, med ag knotter.

    Derfor lurer jeg på om noen vet om den finnes eller eventuelt kommer ut i flere farger enn svart med grønne knotter.

    Er litt kjipt å kjøpe de svarte nå visst de kommer ut kulere farger senere.

    Håper det er noen som har peiling på dette. Takker for svar på forhånd.

     

    Kommer ut i svart med rød hæl om jeg ikke tar feil. men aner ikke når. men ikke tro på det jeg sier er sant, kilden min er demoen til fifa 10, ettersom fabregas bruker den skoen, i den fargen jeg snakket om. Så er ikke sikkert

  4. Eg har Nike T90Laser II, og den passer perfekt for meg. Det er ikke sånn som mange sier,at den ikke passer til Back eller Ving, iallefall viss du er en av di som skjærer inn ofte( Eg er back,og skoene passer fint til meg). Da kan du skyte helt perfekt. Perfekt til innleg også. Får " curle" den inn helt perfekt. Men det er ikke noe videre behagelig å springe med, men du får ikke vont heller av å bruke dem. Eg vil anbefale alle å kjøpe i en halv størrelse større enn det dere bruker i andre fotballsko.

  5. Noen som har brukt nike t90 laser II? bestemt meg for å kjøpe desse,ettersom eg har lest at di er veldig gode,og så har di kult design... PS: eg har funnet en bra side(salgene deres er enorme) Denne her I januar salget(kjappe på om dere vil ha billige sko) så kan man få di fleste sko for 600 kr(med toll,ca 350 extra) og da mener eg originale,ikke slike billigsko.

    post-183034-1232739060_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...