Gå til innhold

Dolt

Medlemmer
  • Innlegg

    60
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dolt

  1. Er det umulig å vinne en krig nå til dags? Hva skjedde med "vinneren skriver historien"?

     

    For meg så virker det som om når en krig først har brutt ut, så slutter den aldri. terrorist- og geriljagrupper holder det ved like istede for å la den sterkeste vinne idet "kongen" forlater roret.

     

    Kan ikke bare konflikter få utfolde seg som verst sånn vinneren faktisk vinne rog kan stabilisere området på lang sikt?

  2. hei hei. jeg er en jente på 21 år. jeg har et lite problem med å finne ut hvordan jeg kan få en fin sommerkropp. av å jogge eller løpe, kan jeg miste puppene mine, å det vil jeg ikke. det jeg vil jobbe bort er magen. det er vel det alle jenter vil. jeg er ikke feit, bare litt lubben rundt magen kanskje:):) he he

    kroppen min er slik at hvis jeg trener for mye mister jeg puppene så rompa, så lårene og til slutt magen min. jeg lurer på om det er noen som har noen forslag til hvordan jeg kan få jobbet bort de ekstra kiloene rundt magen, uten å miste puppene:)

    jeg prøver hva som helst.

     

    situps

     

    /thread

  3. ring eller send mail til tannlege. De tar ikke betalt for en telefonsamtale om råd om hva det evnt kan være. Men det kan jo hende de prøver å selge deg en sånn tannskinne eller noe til å bite på mens du sover sånn at du ikke spiser deg selv. Det kan jo være hende det er riktig behandling. :p Spør de som kan viss det er veldig plagsomt.

  4. Jeg har opplevd litt klikking i kjeven, men ikke som noe permanent. Det som deriomot har plaget meg har vært at noen ganger når jeg gjesper så "revner", som om det er trommehinnen som deler seg i to, inne i øret også gjør det dritvondt i ca 2-3 min.

     

    noen som har opplevd det samme og som vet hva det er for noe? Får det bare på ett øre. Har ikke gått utover hørselen eller noe, og jeg er velsignet med dårlig hukomelse på sånne ting, så jeg glemmer at jeg har det intil det skjer igjen, husket at jeg har det av denne tråden :p

  5. Nazistene stjal noen hester fra gården til mormor/morfar. Utover det var jeg å besøkte min senile mormor for litt siden. Jeg var i militæret på vei til leiren etter perm, så jeg hadde militæruniform på, og da ble hun vetskremt for at jeg var nazist og skulle kalle bestefar, som er død, ut i krig.

     

    Så tydeligvis var det ikke noen på morsiden, som jeg har hørt om, som har noen fantastiske historier annet enn redselen for å bli sendt ut i krig for nazistene under nazistenes styre.

     

    Jeg stammer fra en liten bygd på vestlandet, så nazistene var tydeligvis mer fokusert på de større bygdene for å rekrutere soldater til krigen. Hva vet jeg...

     

    På farssiden vet jeg ikke hva som skjedde.

  6. Fælt så mye metall det skulle dette inn :p

     

    Noe av det er kult. sistelinken til Perrern f.eks var jo grei nok, jeg hører på den mens jeg skriver dette :p

     

    Men jeg er i utgangspunktet mer på jakt etter noe mindre... metal? Jeg har jo hørt guns'roses og metalica med symfoni orkestere, og det er jo voldsomt kult.

     

    Det er noe med størrelsen på symfoni orkestere og menneskene bak det. 50 stk med forskjellige instrumenter som spiller perfekt sammen er mektig å høre på. Ikke noe data og sånnt. Når man kombinerer det med 5-6 "løker"(i forhold) i band med gitar og trommer, som gjerne tar spotlighten i front, og gjør det mer moderne og vannvittig orgasmisk, ja så får jeg bendern. :p

     

    Men som sagt, jeg var i utgangspunktet på jakt etter mer snille melodier, men post alt som har innslag av fiolin eller "klassisk" i seg.

     

    Med mindre folk tar tjenesteveien via mod og klager, vil jeg oppdatere førsteposten med mine favoritter som blir postet. (Som en "undertrykt" i USA ville gjort det, skriver jeg sistelinjen her sånn i tilfelle en sær en skulle få annfall :p)

  7. Hvis jeg får bot for i kjøre i 70 i en 60 sone, kan jeg klage på boten hvis kommunen har oppjustert veistrekningen til 70 km/t i ettertid?

     

    Kanskje tilogmed få en liten notis i lokalavisen for pioneervirksomhet? :p

  8. I linken i førsteposten påstås det at viss man senker kuren nok til at den blir en pennystock så taper den anseelse og dermed også muligheten til billigere finansieringer fra bank og investorer.

     

    Jeg synes uansett at det er forkastelig at de som driver på med det slipper unna og tjener penger på det.

  9. Husk alu/kobber-pasta til smøring av bevegelige deler.

     

    Beveglige deler er glidepinnene og der hvor bremseklossene er i kontakt med caliperen, altså på baksiden av bremseklossene. Hvis du ikke gjør det får du pipete bremser. Vask også bremseskivene med rødsprit. De er gjerne påført et lite lag med fett/voks/noe liknende for at de ikke skal ruste under frakt og oppbevaring. Det fører til dårligere bremse egenskaper om du ikke gjør det.

  10. Tenker du på teknisk analyse og sånne hjelpemiddler eller å tolke forskjellige signaler som nøkkeltall, nivåer, kronekurs, oljekurs osv?

     

    Husker at det var noen som nevnte en bok med alle tenkelige verktøy man kan bruke samt programvare som gjorde det lettere å gjøre beregningene, men jeg husker ikke hva den het. Gå til hegnar.no -> forum, f.eks olje og energi som er en av de mer aktive områdene og spør det samme spørsmålet der, vis du ikke får svar her.

  11. Skopusstrikset er vel egentlig bare relevant om du skal i garden. Vis du er i hæren og bruker begge par marsjstøvler aktivt (sommer/vintersko) og du vil ha tuppen glinsende, smør på skokrem med skobørsten, kjøp damestrømper på rimi og poler i vei med strømpene. Da får du den beste finishen uten at du gjør tuppen sprø og skjør i motsettning til opprinnelig sko-tips.

  12. Du får ca 4300 i 11 mnd. siste mnd'en dekkes av dimmegodtgjørelsen på ca 27k.

     

    http://home.online.no/~ivajoha/ombudsmanns...ivet20feb01.pdf

     

    Der står det alt du måtte lure på om permisjon i førstegangstjenesten. Søk uansett perm om du trenger det, de er litt rundere med håndhevingen av disse reglene i praksis enn det kanskje står på papiret. Kommer litt ann på avdeling og kaptein. Men for all del søk uansett minst 2 uker i forveien om du vil ha permreiser dekket av forsvaret utover de 7 obligatoriske du har krav på.

  13. Hva innebærer bachelor i kinesisk? Er det en ren språklig grad eller er det f.eks økonomi med kinesisk på si?

     

    Du burde ha gode muligheter vis du tar kinesisk ved siden av andre studier. Vis det kun er kinesisk, så blir du vel tolk å regne?

×
×
  • Opprett ny...