Gå til innhold

Grums

Medlemmer
  • Innlegg

    211
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grums

  1. De får neppe gjort så mye med minnebruken før de dropper Adobe Air :p Sist jeg testet WiMP, på Linux, så hadde de en ganske crappy brukeropplevelse. Men nå har de vel droppet Linux støtten? Adobe har ihvertfall gjort det på Air.

     

    Jeg hadde en gammel notebook som jeg kjørte Wimp på en stund (1,6 GHz Atom prosessor og 1 GB RAM) og den fungerte raskere i Linux enn i Windows.

  2. Hørt med enda en Audi ekspert her og han var ikke overrasket at det var problemer med det elektriske. Han hadde ei noen gode forslag på hva som skal gjøres, men at det lett kunne fikses det trodde han absolutt.

     

    Ikke mye konstruktivt, men stå på. Shotgun neste gang jeg er i Oslo!

  3. Men dereeee skulleeeee hatt eeen anneeeeeeen peeersoooon åååååå intervjueeeeeee.

    7337652[/snapback]

     

    haha...kunne ikke så mye hun dær nei :!:

     

    edit: oerhørt, er hun virkelig det?

    7337697[/snapback]

     

    Hun kan nok mer om Nintendo enn det du kan. Jobbet med henne for mange år siden før Bergsala kjøpte opp Unsaco og distrubisjonen av Nintendo i Norge. Veldig hyggelig dame, men det er ikke alltid like kult å sitte å snakke når du har kamera på deg.

  4. Ja, det er kjedelig og gjør Core versjonen så godt som verdiløs. En venn kjøpte Core til sønnen, men måtte oppgradere når han skulle spille gamle x-boks spill. Tilbakekompatibel så lenge du har nett. Hastverk er lastverk.

     

    Jeg venter å ser hva Sony og Nintendo kommer med før jeg sikkert bare oppgraderer PC'en. :)

  5. Det som sies gjennom anonyme utviklere og andre er ofte rein propaganda som er betalt for. Har også hørt de som sier at PS3 er enkel å utvikle for. Det samme skjedde før PS2 kom ut og du ser hvordan det gikk med den.

     

    PS3 kontrolleren tviler jeg på blir redesignet. Ingen vits å slakte den før du har prøvd den. Sony mener på at det er den kontrolleren som ligger mest riktig i hånda.

     

    Xboks 360 har ikke overbevist enda. Jeg venter å ser etter Revolution og PS3, men hvis ingen av de overbeviser så holder jeg meg til brettspill.

  6. Jeg likte filmen godt i -97 og leste om dette spillet for et par år siden og ble forelsket i hypen... som vanlig. Det hørtes jo forferdelig bra ut. Bra jeg fikk med meg denne anmeldelsen.

     

    ...og når vi snakker om anmeldelser som bommer så har vi jo VG sin anmeldelse av Starship Troopers.

     

    Derimot så kan jeg anbefale Antlion Troopers brettene til Half Life 2:

    Antlion Troopers

    Antlion Troopers Deuce

    Veldig gøy og slitsomt.

     

    Phew! Enda et spill på listen jeg slipper å spille.

×
×
  • Opprett ny...