Gå til innhold

kanskjeikke

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kanskjeikke

  1. Det jeg ikke skjønner er hvorfor Forman gidder og prøve å banke fornuft inn i en gjeng fjortisser, han burde vite bedre. Og hvis høvelbenk-operatøren og han nest beste hadde lagt ann tonen litt andreledes, så hadde ikke alle trådene på dette forumet handlet om dere lille utstyr og hva de trenger for øke selvfølelsen sin.

  2. For å skjønne det du har quotet fra Nils må du kjenne til mer av historien. Uheldig at det virker som om Nils mener hwn står bak truslene etc.

    håper HWN lærte noe ved sitt siste negative fremstøt mot oss
    gjelder ikke trusler.
  3. Quote:

    Hvis jeg overklokker, og plutselig tar cpu'en kvelden. Kan jeg da forsatt få en ny på garantien??


    Trolig, det er ingen ting inne i cpu'n som husker hvilken VCore den hadde når den levde :wink: Både Intel og web-shoppen vil mistenke deg for å ha overklokket, men jeg tror ikke de gidder å prøve å bevise det.
  4. Quote:

    Jeg vil ha et hovedkort som er slik at jeg bare kan plugge inn hva som helst hvor som helst - og at det da uten videre fungerer. Det gjør det ikke på hovedkortet jeg har nå.


    Da bør du prøve et MSI hk neste gang, de er vanligvis veldig lette å sett opp.
  5. Hvis du kjøper orginal Samsung 3200 ram er det stor sansynlighet for at du får CL3 ram. Det var veldig mange 845E hk som hadde problemer med dette, og i tillegg er det jo ikke så veldig bra for ytelsen. Ville heller prøvd å få tak i ram som bruker Winbond 5ns chips, disse er raskere. Vet at Twinmos fra komplett brukte disse før, hvordan det er nå vet jeg ikke.

  6. A7M266 er ikke spesielt god til overklokking da den ikke kan justere multiplier, og har heller ikke 1/5 PCI divider som gjør at du kan kjøre bussen høyt opp. Med ditt oppsett bør du satse på en buss rundt 144 som vil gi deg 144*12.5=1800 MHz. Du får da en PCI buss på 36 MHz, det bør de fleste av kortene dine klare. Hvis du må øke VCore mye for å få den stabil på 1800 må du sørge for god kjøling, og jeg tviler på at den kjøleren du har er bra nok.

  7. Sjekk FPU på P4 uten SSE2.

    Ellers er det vanskelig å få et riktig bilde av ytelse på CPU ved kun enkle benchmarks, det avhenger helt av hvilke program du skal bruke. I denne testen her ser man at en overklokket P4 Celeron på 3.15 GHz er raskere en P4 2,8 til noe, mens den er tregere enn en XP1600+ til annet. Til mitt personlige bruk regner jeg at en AMD XP på 2,0 GHz yter omtrent likt med en P4 på 2.8 GHz, men som sagt variere det fra person til person og program til program.

     

    <font class=editedby>[ Denne Melding var redigert av: kanskjeikke på 2002-10-30 10:45 ]</font>

     

    [ Denne Melding var redigert av: kanskjeikke på 2002-10-30 10:47 ]

×
×
  • Opprett ny...