Gå til innhold

RebeccaM

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av RebeccaM

  1. Må også tenke at trondheim og tromsø og disse universitetene har ganske mye åpent for alle, hvor karakter ikke teller?(correct me if im wrong), og hvor gjennomsnittskarakterene er mye lavere enn Oslo og Bergen :) Om det er noe å tenke på.

     

    HiM Jus, årsstudium 211 246 GENS Årsstudium 30 alle alle (Vet at dette er årsstudium, men da kan du i det minste se m dette er noe for deg, så kan du jo høre om det går ann å bygge videre på dette)

     

    HiL Jus 210 526 GENS Bachelor 40 nytt nytt (tror dette er uten karakterer også). Med tanke på at det er et nytt studie en eller annen plass.

     

    http://www.samordnaopptak.no/studier?ord=&...mp;type=studier

     

    Om du ser på den siden der, så vil du se at nesten alle studiene tromsø universitet tilbyr er åpent.

     

    SÅ nei, toget er ikke gått for deg, bare søk fort :) Om høyskolen har rullerende opptak, så er det førstemann ute.

  2. Nå har jeg faktisk spurt denne skolen hvordan bachelorgraden i medisin fungerte, og hva man kunne bli, og de svarte at dette var et helt nytt studie som ble godkjent i 2008, og som ikke fikk meg til å bli lege, dermed tror jeg ikke jeg vil gjøre dette. Men nå har jeg bestemt meg så mye for å få en doktorgrad, at jeg har tenkt å ta opp realfagene. Også vil jeg studere i Polen eller danmark, så er det noen som har peiling på hva jeg trenger for å studere der? 2KJ, 2FY og matte?

     

    Og er det noen som har noen erfaringer og slikt fra Polen, selv er jeg ikke noe særlig flink i engelsk, så håper ikke dette blir et problem, men tenker å ta opp engelsk også.

     

    TUSEN takk for alle svar, jeg SKAL klare dette!! hehe ..

  3. Du er ikke interessert i medisin, men du vil gjerne forske innenfor medisin?

     

    Hehe jeg mente det ikke helt slikt, jeg mente mer som i at medisinen i seg selv interesserer meg ikke noe spesiellt. (Som i en tablett - medisin). Men hvordan man lager medisinen, hvordan den kan helbrede folk mot ting, hvordan den virker på folk , DET interesser meg, om du forstår :).

     

    Men så lurte jeg også på en annen ting, når jeg da har studert medisin i tre år og fullført dette, hvordan blir det om jeg vurdere å søke videre som lege, vil de da se på at jeg kun har hatt generell studiekompetanse og dårlige karakter på vg?

     

    Takk for alle svar.

  4. Hva mener du med at du er utrolig interessert i medisin, og hva vil du forske på? Er du interessert i selve medisinen kunne jo farmasøyt være mer aktuelt enn å studere til noe du vet at du ikke skal fullføre.

     

    Jeg elsker kroppens funksjon, hvordan den fungerer, hva man kan gjøre for å hjelpe osv, men er ikke interessert i selve medisinen, så det kunne nok ikke vært aktuelt for meg. Tenkte mer på at jeg ville gå videre som medisinsk forsker, hvor jeg vil forske på nye sykdommer og årsaker.

    Jeg har selvfølgelig lyst til å bli lege, men føler jeg aldri kunne bestått. Men man vet jo aldri.

  5. :ermm: Nå har jeg nettopp søkt på privat høgskole i Spania hvor de underviser på norsk, men jeg lurte på om det er noen som har hørt om Atlantis medisinske høgskole. Med tanke på at man kommer inn med kun generell studiekompetanse og de ikke bryr seg om karakterene, er dette skikkelig? Eller er det bare tull tror dere?

    Jeg har kun hatt biologi, aldri hatt kjemi eller fysikk. Første og andre året på videregående fikk jeg kun 2 og 3 i matte (jobbet ikke særlig hardt med å prøve å forstå heller).

    Jeg har sett at medisin er et utrolig vanskelig fag å studere, og at mange sliter med dette (folk som har 6 i snitt), noe som gjør at jeg tviler på at jeg i det hele tatt kommer gjennom første året som student, men hva tror dere?

     

    Er utroliiiiiiiiiiig interessert i medisin, og skal ikke videreutdanne meg til å bli lege, har heller lyst å videreutdanne meg som forsker innen medisin. Men orker ikke sløse bort 130 000 kroner i lån.

×
×
  • Opprett ny...