Gå til innhold

EmilHen

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av EmilHen

  1. Hei, er på utkikk etter en billig TV til hybelen.

     

    Absolutte krav er: 

    Størrelse 38-42 tommer.

    Under 4000 kr.

     

    I tillegg til dette prøver jeg å finne en TV som har 100 Hz, eller hvertfall mer enn 50 Hz.

     

    Finner masse TVer som er 50 Hz men som produsenten har sin egen måling for Hz og kaller den 100 Hz. F.eks. LG sine 50Hz TVer står det 100Hz MCI på... Tilsvarende står på Sony og Samsung sine TVer også. 

     

    Spørsmålet mitt er, er det noen forskjell på disse 100Hz MCI, og en 50Hz TV? Vil man fortsatt se at ting hakker, som jeg kan se på en 50Hz TV? 

     

    Takk

     

    EDIT: Her er det jeg snakker om, hvis du ikke forsto: http://www.rtings.com/tv/learn/fake-refresh-rates-samsung-clear-motion-rate-vs-sony-motionflow-vs-lg-trumotion

  2. Skal du bytte i sverige må du passe på å dra et stykke inn.

     

    De fleste verkstedene på grensen opererer med 2 priser. 1 for svensker og 1 for nordmenn.

     

    Skillte et par 1000 på når jeg ringte og min svenske samboer ringte :-P

     

    Eneste måten å få et sikkert svar er å kontakte et eller flere verksted i Sverige og be om pristilbud, og sammenlikne med hva det koster hjemme. Jeg prøvde det for min Octavia 2003, og prisen jeg fikk fra et verksted i nærheten av Strømstad var omtrent samme som i Oslo...

     

    Har dere forslag til verksteder i Sverige jeg bør sjekke?

  3. Hei, vurderer å kjøpe en Volvo S40 1996-modell, 2.0 L bensin.

    Selgeren sier at det eneste som må gjøres er å bytte registerreima. Da bør vel vannpumpa også byttes? Har lest litt rundt om kring.

     

    Er det noen som vet hvor mye man kan spare på å gjøre dette i Sverige, med akkurat denne modellen? Jeg har prøvd å søke, men har ikke funnet så mye. Verkstedene lister ikke akkurat opp prisene på nettsidene, også vet jeg ikke om alle verksteden som ligger så nært grensa som mulig.

     

    Så spørsmålet er, vil det lønne seg å gjøre det i Sverige? Og hvor mye sparer jeg?

     

    Mvh Emil

  4. Du har nok lastet ned og installert ett reklameprogram på et tidspunkt. Det kan f.eks ha fulgt med sammen med ett annet mere legitimt gratisprogram uten at du har oppdaget det. Du kan også ha en addon til nettleseren din som gjør det samme.

     

    Ta en NØYE titt i listen "programmer og funksjoner" (W7) i kontrollpanel. Ikke vis installerte Windows funksjoner, så blir listen kortere. Google programmer du er usikker på. Finner du noe her som kan være årsaken så avinstallerer du det. Ta også en titt i addon listen i nettleseren, men prøv programmer listen først.

     

    Finner du ikke noe på den måten så må du gå nøyere til verks med scanning med malware scanner. Det finnes noen gode gratisprogrammer. Se guiden øverst i dette underforumet.

     

    Som du ser på bildet, bruker jeg en Mac med OSX.

  5. Hei, jeg bruker en Macbook Pro 13" late 2012 modell, og bruker vanligvis google chrome som nettleser. Her har jeg installert adblock, og den fungerer perfekt.

    Men problemet kommer når jeg skal bruke nettbank, og trenger det fantastiske verktøyet som kalles Java. Da må jeg inn i Safari eller Firefox, hvor jeg også har installert adblock i begge to.

    Men likevel, popper det opp reklame som bare det, ut fra kantene, legger seg over skjermbildet, åpner nye faner, og er sinnsykt irriterende, jeg skjønner ikke hva dette kommer av.

     

    Se bildet, hvor jeg simpelt gikk inn på VG. Legg også merke til fane nr 2 som åpnet seg automatisk.post-182685-0-07851800-1409691598_thumb.png

     

    Er det noen som vet hvordan jeg fikser dette?

     

    På forhånd takk!

  6. Denne dingsen ser bra ut den, men har mere tro på GameStick. (gamestick.tv) Den kjører Android, er kraftigere enn Chromecast og koster nesten like mye. :) I tillegg henter den strøm rett fra HDMI, og trenger ikke egen strømadapter sånn som Chromecast.

     

    Beklager, skrev du "koster nesten like mye."? Når begynte "over dobbelt så mye" og "nesten like mye" å bety det samme?

  7. Det kommer an på outputs:

    På HDMI støttes vel 1.3, så her kan du nok kjøre 2560x1600.

    VGA støtter opp til 2048x1536.

    DVI er vanskelig å vite om det er single-link eller dual-link på sparket, så regn med 1920x1200 her.

     

    Takk! Så jeg kan kjøpe hvilken som helst skjerm som er 1080p?

    Har ikke tenkt å bruke så mye, så blir vel rundt 1,2k siden jeg ikke finner noe billigere :p

  8. Da har det seg sånn at jeg nerder litt MW2 av og til men så har Telenor oppgradert linja til 11 MB\S så jeg fikk et multimodem NEMLIG ZyXEL P2602HWT!

     

    Jeg setter det opp og er klar for litt seriøs noob raping med vennene mine helt til jeg ser at NAT er Strict... Jeg googler, youtuber, graver i saker og ting som jeg ikke viste fantes men jeg får det ikke til...

    Så jeg lurer på om noen har greid å opne portene på ZyXEL P2602HWT ?

     

    Jeg lastet ned PFconfig men det koster penger og jeg har ikke lyst til å betale for å opne en port så i samme slengenm finnes det et program som er like enkelt og gratis?

     

    Takk for svar, nå maser folk på msn..

     

    Etter min erfaring, er det veldig lett å portforwarde på denne ruteren (har samme). Du går inn på 10.0.0.138 i adresselinja og skriver inn passord, også trykker du på Network > NAT. Også ser du noen "tabs" på toppen, trykk på "Port Forwarding" Så ser du "Service Name:...." Trykk på pila, og velg "User Define" Vær sikker på at Active er haket av. Så skriver du valgfritt navn, port til port, og din IPv4-adresse inn i "server ip adress". Så trykk Apply. Så trykk Apply igjen, til det står på bunnen "Configuration updated successfully".

     

    Funker ikke det?

  9. Trådløst nett eller kablet ?

     

    Router ifra ISP i tillegg til egen router ?

     

    Hvilke routere ?

     

    Du er sikker på at du port-forwarder til riktig (statiske?) IP på PC, forwarder du både TCP og UDP ?

     

    1. Ruteren er jo trådløs også, men denne pcen er koblet til med kabel.

    2. Skjønnte ikke helt spørsmålet, er ikke helt ekspert på det her. Det er *en* ZyXEL Multimodem P2602HWT.

    3. Se på svar 2.

    4. Ganske sikker på at jeg forwarder riktige porter, men kan ikke velge om det skal være TCP eller UDP.

     

    Til deg/dere andre, vet dere forresten hvordan man disabler SPI Firewall på nevnte ruter?

     

    Takk for svar :)

  10. Orket ikke å oversette denne fra engelsk, men her er det:

     

    Hi, im playing Call of Duty: Modern Warfare 2, and want to be able to join and host games on PC. I have to have Nat type "Open" But mine seems to not want to change from "Strict". I have tryed to open the following ports: 1500 - 1500, 3005 - 3005, 3101 - 3101, 27000 - 27050, 28960 - 28960. I have also checked the firewall exeption in Windows Firewall. And i have checked the firewall for McAfee (My antivirus). None of those should block Mw2. I have also turned uPnP on in router settings. Can someone tell me what i can do to make this Nat type "Open" please?

     

    Hjelp! :D

  11. Rimeligste PC som er grei nok til å spille på er denne:

     

    http://www.siba.no/Products/Product.aspx?id=4328639

     

    Takk for svar, men er du sikker på at denne er god nok til å spill Call of Duty 4: Modern Warfare? Trenger man ikke en Duo prosessor på 2.2 for å spille det?

     

    Den er god nok til det ja, ikke noe problem. Skal du ha en maskin med Bedre prosessor, og samme/bedre grafikk må du opp til f.eks denne:

     

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=586017

     

    evt denne:

     

    http://www.prisjakt.no/product.php?p=614624

     

    Men spillytelsen på disse to vil ikke være svært mye høyere enn på den rimelige maskinen. Grafikkytelse betyr mye mer enn CPU for de aller fleste spilla på markedet.

     

    Ok. Takk :)

  12. Takk for svar. Men den så litt dyr ut. Og litt overkill kanskje, 6 GB ram? og 640 gb hdd, er det ikke så veldig bruk for. Men tenkte meg noe rundt ca 5 000. Jeg har glemt det mest jeg kunne om prosessorer og skjermkort. Så der vet jeg ikke helt hva jeg trenger. Kanskje min. 2.2 duo prosessor eller noe sånt?

     

    Hadde vært fint om du/dere andre hadde funnet noe som var litt billigere. :)

  13. Klarer ikke koble til internett, det står at Diagnostics Policy ikke kjører. Og det går ikke an å reparere det. Etter liten stund med roting rundt kan jeg ikke engang se internett alternativene. Dette er windows 7, kan noen si meg hvordan jeg fikser dette??? Takk!

    hva slags pc har du? det kan være at du trykket på en annen knapp som slår trådløse nettverk av

     

    den er ganske ny, og de nye pcene pleier vel ikke å ha det? Men jeg skal sjekke ;)

  14. Når jeg starter PCen så kommer det opp: insert your Windows installation disc then restart your computer. 2. Select your language then click next. 3. Click "repair my computer"

    jeg har satt inn cden men det kommer ikke noe sånt opp når jeg restarter dataen.

    Trenger hjelp fort!!!

     

    Start maskina og trykk F8 gjentatte gongar under oppstart. Dette vil lede deg til ein meny med ei rekkje valgmoglegheitar. Velg "Reperarer datamaskinen" (evt. Repair my computer). Den kan komme til å spør etter passord, dersom du ikkje har passord trykker du berre Enter.

     

    Om du skulle komme deg inn, start CMD (Command Prompt) og skriv inn "sfc /scannow", maskina vil då leite etter eventuelle feil og om funne, vil den óg prøve å reparere dei.

     

    :)

     

    jeg får opp en meny hvor det står: please select booting device. Hva skal jeg velge? 1st FLOPPY DRIVE

    SATA: PM-WDC WD5masse tall og bokstaver

    samme greia bare med andre tall og bokstaver

    CDROM: masse tallo bokstaver

     

    OG:DETTE VIL VEL IKKE SLETTE NOE PÅ DATAMAskinen?

×
×
  • Opprett ny...