Gå til innhold

TRUECHELSEABLUE

Medlemmer
  • Innlegg

    184
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TRUECHELSEABLUE

  1. Media og kommunikasjon er elementer som i bunn og grunn enten burde fikses drastisk, eller fjernes. Selv om det er en simulator så burde det være en grei oppgave å få kampene til å se bra ut. Er rimelig gammeldags å måtte ha på 2D for å en OK gjennomkjøring av kampene.

    Selv om spillet sliter med å fornye seg så syns jeg det ikke burde premieren med høy karakter. SI banker i bordet med rundt 1000 endringer hvert år spillet kommer ut. Er bare et fåtall av dem man egentlig merker.

  2. Okei..... er kanskje et virus elns. for etter å surfe alt fra 5-20 min så dukker det automatisk opp en box der det står videokilde på. alternativene er bare hd cam.

    Dette har ALDRI kommet opp før på laptopen min. hva kan dette være for noe, og hvordan fjener jeg dritten? på forhånd takk igjen.

     

    tillegsinfo, så ser jeg 2 rundll32.exe programmer på taskmanager, men jeg får ikke gjort en dritt med dem. er det ikke mulig at en av disse er virus? " operasjon ble ikke utført. ingen adgang" kom det når jeg prøvde å klikke avslutt prosess.

    FUSTRERT!

  3. Det er ikke broren din som har tulla, og bare lagt med en fil med ditt navn under C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup ?

     

    fant en fil med mitt navn under C:\Users\%username% - ingen spesielle ikoner ved siden av og fila var kun 45 kb stor, sletta denna og restartet laptopen. og problemet er borte. TUSEN TAKK,

    Nå skal jeg kjøre hjem til brodern og ta igjen!

    • Liker 2
  4. Etter å at brodern ( og kompisen hans) hadde lånt laptopen min, så tror jeg at jeg har fått en virus i laptopen min. De sa de hadde vært på laptopen og klikket på en link som gjorde at det kom opp en box eller rute som hadde overskriften PST. De fortalte at dem ble redde og stengte av laptopen. Nå merker jeg at hver gang jeg starter laptopen så er det en fil ( som heter det samme som navnet mitt) ønsker å åpne seg, og at jeg må velge program, har hittil x-et vekk det når det dukker opp.

     

    Har prøvd å sjekket ut taskmanager, og når den starter så under programmer så står det kune Åpne, men høyreklikker jeg og går på prosess, så kommer jeg til en fil/prog som heter - rundll32.exe

    Googlet dette og fannt ut at viruser og tojaer ofte er tilknyttet denne filen.

     

    Er det noen som har peiling på hva jeg kan gjøre for å få bukt med problemet/ viruset, eller hva faen det er for noe.

    på forhånd takk fra en fustrert laptopeieer/storebror.som aldri,aldri,aldri,aldri,aldri skal låne bort laptopen sin igjen.

  5. Selgeren er nok snarere medlem av en gatebilklubb. Sånne bilder ser man ellers bare på autodb.no, der rånerne legger ut sine ihjelkjørte biler..

     

    rideme: Noen spesiell grunn til at du vil kjøpe landbruksmaskin? Det er vel normalt ikke tilrådelig, verken mht. driftssikkerhet eller kjøreglede.

    er bare etter en okei førstebil, og det meste i min prisklasse er gjennomrusta japser -_-

     

    kan dette være et bedre alternativ?

    Opel Calibra 1991, 188000 km 150 hk.

     

    http://imgur.com/jfqg6.jpg

     

    http://imgur.com/YRZVs.jpg

  6. Det er en rød golf, fargenavn er "Tornado Rot", med ekkel styling på. Sjekk vognkort for motoreffekt. Syntes ikke du skal kjøpe en sånn bil, de ruster mye, har synkroniseringsproblemer(girkasse) og sliter også med dårlig forstilling(styrekuler).

    takker for svar. fikk vite at vedkommede hadde skiftet alt som var slitt i forstillingen i Juni.

    skal dra å se på den imorra, og for sikkerhetskyld, så tar jeg med meg faderen som har litt peiling på Biler, imotsetning til meg x)

  7. Gjør deg selv i hvert fall den tjenesten at du avtaler med selger at bilen tas på NAF-test. Det er verdt pengene. Dere kan jo avtale dere i mellom hvordan dere fordeler kostnaden.

    ringte naf nå, var jo litt dyrt ( for meg) å ha den på naf test. du gjør meg grusomt usikker nå! =P

  8. Billig bil er ikke det samme som billig bilhold. VWs kvalitet var meget frynsete tiden bilen du ser på er i fra. En Golf 3 er like kul / ukul som en japansk bil fra sammetidspunkt.

     

    Husk at en EU-kontroll kun kontrollerer om kjøretøyet er trafikksikkert, bremser og slikt for eksempel. Den gir deg liten innsikt i hvor god bilen er - til det er det bedre å bruke en NAF-test.

     

    At selger påstår at "alt av slitedeler" er byttet er nok en stor overdrivelse - jeg ville nok heller sagt at det er mer sannsynlig at alt av slitedeler som er utslitte er byttet.

    okei, takker for svar! har liksom hørt to sider, som mener at Golf er både en grei og robust bil,mens andre mener at det er no dritt, han ville ha 35.000 for den i utgangspunktet, men har fått prutet den ned til 19.000. ( men har et budsjett på ca 30.000)

    det er seriøst ikke noe japsebiler til salgs i den prisklassen i området jeg bor i pr idag.

    VIL HA BIL! :/

  9. Alt av slitedeler er nok ikke byttet.

     

    Du får kjøpe bilen om du har lyst, men kom ikke og si at du ikke ble advart etterpå.

     

    Har selv hatt en Golf III, riktignok 2,0 bensin, og den hadde jeg i to år (fra 99-01, bilen var 97 modell og hadde gått 30.000).

     

    Kostet nesten like mye i reparasjoner som den kostet i innkjøp.

    er bare ute etter en billig,men god og passe kul bil, har kjiket meg rundt her nordpå, er jammen meg ikke mye som. 90 % rusta og ganske crappy ;o

    må nokk et hopp noen prisnivåer da, men det hakke jeg budsjett til nå :/

  10. hmm.. okei, har du noe konkrete anbefalinger å komme med?

     

    Nei, de er ikke ok. Golf 3 er noe av det største makkverket som noensinne har rullet ut av fabrikkene til VW.

     

    Kjøp japansk i denne prisklassen.

    btw: hva er det Golf 3 som gjør det til noe av det største makkverket som noesinne har rullet ut av fabrikkene til VW?

  11. Har en Acer 7736g med 4 gb ram med Intel Core 2 Duo P7450 - 2.13 GHz. har hatt den i rundt 1 år nå og kunne VELDIG gjerne tenke meg å få oppgradert rammen til 6-8 gb, og muligens fått tak i en bedre prossessor. jeg tror det sto på hjemmesidene til acer at det ikke gikk å oppgradere denne. ville bære høre med noen datakyndige personer her på forum, om de vet om det er mulig å få gjort dette likevell? og hva som eventuellt måtte til? og kanskje pris?

    På forhånd takk!

     

     

    er ikke umulig, men lønnsomt tror jeg nok ikke. både jobben, og prisen på prosessoren og ramen blir nok en så dyr oppgraderieng at en ny laptop er å foretrekke. for så å heller selge den utdaterte. hva skal du med 8gig ram uansett? 4 gig ram er nok langt mer enn du trenger med mindre du driver mye med video og bilderedigering.

     

    velger du bare å bytte ut en rambrikke skal ikke være vanskelig hvis hovedkortet støtter mer enn 4 gig ram. men om du trenger det får nesten du avgjøre selv:)

    er vell delvis hardcore gaming, og semi-hobby video og bilderedigering vi snakker om her ;)

    lite keen på å penge ut altfor mye på ny laptop med tanke jeg brukte kjøpte den for 9000.- ifjor ;o

     

    Har en Acer 7736g med 4 gb ram med Intel Core 2 Duo P7450 - 2.13 GHz. har hatt den i rundt 1 år nå og kunne VELDIG gjerne tenke meg å få oppgradert rammen til 6-8 gb, og muligens fått tak i en bedre prossessor. jeg tror det sto på hjemmesidene til acer at det ikke gikk å oppgradere denne. ville bære høre med noen datakyndige personer her på forum, om de vet om det er mulig å få gjort dette likevell? og hva som eventuellt måtte til? og kanskje pris?

    På forhånd takk!

     

     

    er ikke umulig, men lønnsomt tror jeg nok ikke. både jobben, og prisen på prosessoren og ramen blir nok en så dyr oppgraderieng at en ny laptop er å foretrekke. for så å heller selge den utdaterte. hva skal du med 8gig ram uansett? 4 gig ram er nok langt mer enn du trenger med mindre du driver mye med video og bilderedigering.

     

    velger du bare å bytte ut en rambrikke skal ikke være vanskelig hvis hovedkortet støtter mer enn 4 gig ram. men om du trenger det får nesten du avgjøre selv:)

    er vell delvis hardcore gaming, og semi-hobby video og bilderedigering vi snakker om her ;)

    lite keen på å penge ut altfor mye på ny laptop med tanke jeg brukte kjøpte den for 9000.- ifjor ;o

    er vell egentlig bedre prosessor jeg er ute etter, trenger ikke nødvendigvis 8 gb ram, men hadde vært kjekt med 6 gb ;P

     

     

    ny prosessor ja. tenker vel at du må bestille fra utlandet. så si 1500 spenn plus shipping. også bryter du vel garantien ved å gjøre jobben selv, så si 1000 for jobben? 4 gig minne tippe jeg du må ut med en 700 kroner for. du sitter jo igjen med en ekstra cpu og e ram brikke du ikke får brukt til en drit da:P du skal ha et ganske vasst grafikkkort for at det er verdt det trur jeg. å selge den du har for 5-6k og heller gå for en ny maskin hadde nok ikke vert det dummeste. men hvilket grafikkkort har du?

     

    Acer Aspire 7736G, 17.3 inch HD LCD, Intel Core 2 Duo P7450, ,2,13 Ghz , 4GB RAM, 1000GB, NVIDIA GeForce GT240M (1GB), Blu-Ray, Windows 7 Home Premium, WebCam. er ikke helt fornøyd med prossessoren! argh.... hadde håpet på at et lite inngrep kunne fikse dette...

×
×
  • Opprett ny...