Gå til innhold

Joi

Medlemmer
  • Innlegg

    58
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joi

  1. Headfi gjør noe med lommeboka.

     

    Jeg har roet meg ned og solgt det meste nå.

     

    Sitter igjen med Sennheiser cx300 til ipoden og Sennheiser HD650 + Total BitHead til jobb-bruk. Har Zu Mobius kabel til HD650'ene, og jeg har vel liggende en versjon 1 av Cardas kabelen til samme. Har hatt diverse forsterkere og hodetelefoner opp igjennom.

     

    Er mulig jeg kjøper emg en Heed Canamp eller en X-Can v3 hvis jeg trenger en stasjonær amp til HD'ene. X-Can skal forresten låte veldig godt etter en Pink Floyd oppgradering.

  2. Hvis man leser rapporten, så ser man hvorfor de forskjellige alternativene er valgt. Det er ikke browsere som testes her, men Anti-phishing filtre. Firefox 1.5 har ingen innebygget, og de valgte å bruke Google sammen med den. Det nevnes jo og i rapporten at Firefox 2.0 skal ha fått slik funksjonalitet, men at den er i beta. Ellers er det vel bare Netscape 8.1 som har anti-phishing innebygget, og den testes. Resten er jo addons til andre browsere.

     

    Overskriften (evt. ingressen) burde vel sagt at det var anti-phishing som ble testet, altså Microsoft Anti-Phishin filter, som leveres med IE7, og ikke la det høres ut som det er IE7 i seg selv, det er vel det som forvirrer.

     

    Men å tro at noen her kommer til ikke å bedrive flame war mot Microsoft er vel formye forlangt antar jeg. :cool:

  3. Det finnes mange alternativer her. Hvis du vil ha en på omtrent samme størrelse og pris, men litt bedre lyd så ville jeg gått for Sennheiser PX100. Hvis størrelse ikke er noe problem, så ville jeg gått for en litt høyere Sennehiser modell, men alt er jo opp til bruken. Selv bruker jeg PX100 når jeg er utendørs, og HD600 når jeg er inne.

  4. Slike klokker fortjener en forsterker ja.

     

    Tre bra alternativer man kan få kjøpt i Norge:

     

    1. Perreaux SXH2, pris: 5680,- (www.infinite-resolution.com/PerrSilhouette0068.htm)

     

    2. X-Can 3, pris: 3490,- (www.audioart.no/tilbehoer.php)

     

    3. Rega Ear, pris: 2000,- (www.mono.no/display.x?cid=108&sid=538&id=2239)

     

    :)

  5. PX100 er førstevalget mitt. Jeg har testet Porta pro, sporta pro, px100, px200 og px250 i dette segmentet, og hvis det er nøytral og ren lyd du er ute etter, så er det ingen som slår minstemann fra Sennheiser.

     

    Hodetelefonsjappa headroom i USA har en liknende konklusjon (www.headphone.com)

     

    Til iPod'en min bruker jeg PX100 når jeg er ute å farter. Sitter jeg hjemme så bruker jeg Sennheiser HD600 med cardas kabel og en Corda HA1mkII hodetelefonforsterker, det er noe helt annet, men prisen og portabiliteten er og noe helt annet.

     

    :)

  6. Jeg har ikke testa direkte, har Sennheiser HD600, og tviler på det går bra. Tar det igjennom min Yamaha640 reciever og videre til en Corda HA-1 mkII hodetelefonforsterker. Lyden ble veldig bra må jeg si. :)

     

    For ordens skyld, denne kabelen er 2xmonojack til 2xrca, og fåes stort sett i alle lengder. Håndlaget av Larry på headphile.com.

×
×
  • Opprett ny...